Merhabalar 3 ay önce burun estetiği oldum süreci kısaca sizlerle de paylaşmak istiyorum lütfen olmayı düşünenler varsa bunları bilerek görerek bu ihtimalleri düşünerek olun.
Kendi burnum sadece büyük geldiği için gözüme bu ameliyatı olmaya karar verdim 21 yaşındayım ailem ilerleyen yaşlarında belki fikrin değişir diyerek hissetmiş olacaklar ki olmamam taraftarıydı keşke de dinleseydim çünkü burnumda kemer problemi yoktu dümdüzdü düşük bir burunda değildi şekliyle sorunum yoktu sadece güzellik takıntısı işte biraz küçülse daha iyi durur mantığıyla olmak istiyordum keşke hiç girmeseydim bu yola yanlış doktor seçimimden dolayı hayatım karardı.Kolumella kısmındaki az bi düşüklük ve burun sırtının törpülenmesini istedim kendimi daha iyi ifade etmek adına doktorun kendi yaptığı burunları gösterdim düz normal burunlardan doğal istediğimi gayet ifade eden resimlerdi.Doktor simülasyon yaptı hafif kavis diyerek altını çiziyorum hafif kavis ki kendi gösterdiğim görselde kavis yoktu onu referans almasını istedim sırtıda azalttı o görüntünün benzeri olacaksa okeyleyip ameliyat günü verildi.Benim buradaki en büyük hatam o doktoru yeterince araştırmadan bunları göze almam oldu çünkü kendi yaşadığım bu berbat durumdan kurtulduğumda başkaları da yaşamasın diye her yerde bunları paylaşacağım.Burnuma bakın benim onayım dışında bu adam bunları yapıyor burun sırtımı o kadar oymuş ki ne gösterdiğim görsel ne simülasyon hiç biriyle ilgisi yok kalkıklık deseniz görüşmelerin hiç birinde kalkık kelimesini dahi etmedim benim anlam veremediğim şey nasıl olurda kendi kafasına göre iş yapıyor bunlar doktorluk mertebesine gelmiş insanlar bir insanın hayatını bile bile karartmak bu kadar kolay olmamalı.Kalkık kavisli burun istesem neden düz burun resmi göstereyim barbie nose istiyorum der geçerdim.Sadece küçültüp kapatmak ne kadar zor olabilir kaldırıp kavis vermek daha zahmetli değil mi.Neden revizyona mecbur bırakılıyor bu insanlar burada benim gibi kaç mağdur var gerçekten delirmek üzereyim yüzümün ifadesi her şeyi o kadar değişti ve o kadar kötü bir yönde değişiklik ki bu.Yapay görüntülerden her zaman tiksinirdim kınadığım başıma geldi.Dışarı çıkamıyorum eski huzurum her şeyim gitti.Sosyal hayatım bitti.İki sokak öteye burnumu bantlamadan adım dahi atamıyorum.Etrafımdaki herkes yapma etme dedi dinlemedim var ki bir bildikleri keşke dinleseydim çok pişmanım çok kötü bir süreç Allah kimseye yaşatmasın artık revizyonu olup bu süreçten kurtulmak istiyorum normale dönmek istiyorum.Ne olur burnunuzda bariz bir problem yoksa yapmayın bunu kendinize ben böyle olacağını bilsem adımımı atmazdım o doktorun benim gibi bi sürü mağdurunu bu süreçte gördüm.Araştırırken görmüyorsunuz çünkü sildiriyorlarmış google yorumlarını bile onu da burada tanıştığım insanlardan öğrendim.İlla ki yapacaksanız hastaları bulun konuşun inciğine cıncığına kadar araştırın ben cahillik edip bu ihtimalleri düşünmeden oldum iş işten geçti ama artık.Ne olursunuz bu ve benzeri bir durumu yaşayan varsa revizyon olan ya da ikinci operasyonu istediği gibi geçenler durumlarından bahsedebilir mi doktor araştırmaktan başka hiç bir şey yapmıyorum normal doğal bir görüntüye kavuşur mu artık çok yoruldum çok fazla doktora sordum kendi şehrimde revizyonda çok başarılı doktorlar bulamıyorum şehir dışındakilere gücüm yeterse çok istiyorum olmayı ankarada tural hocanın yaptığı burunlar gibi kendi şehrimde yapan doktor bulsam direkt olacağım çok zor çok kötü bir süreç psikolojim yerle bir oldu yüzüme o kadar yabancıyım ki aynalara küstüm.Bu süreçten geçen birileri varsa dönüş yaparsanız çok sevinirim yapay burundan kurtulup revizyonu doğal olarak geçen birileri varsa deneyimlerinizi süreç hakkındaki tecrübelerinizi dinlemeyi çok isterim.Benim içime sinen tek doktor Tural Fatullayev maddiyatım yeterli olursa çok istiyorum.Bu bunalımdan kurtulmak hayatıma bir yerden devam etmek istiyorum Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun. Belki de o kadar kötü değildir. Beklentinizin dışında bi şey olduğu için size öyle geliyordur. Burnunuz zaten küçükse çok da kötü olmamıştır. Kendinizi kötü hissetmeyin
dediğiniz gibi doktorlar Google’a itiraz ede ede kötü yorumları sildiriyor. Ben artık ortalaması 5.0 olana şüpheyle yaklaşıyorum. Kadınlar Kulübü’ne bakıyorum, gerçekten o doktordan bi sürü şikayet oluyor. Bu platform kadın dayanışması için gerçekten çok kıymetli.