• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon için Ahmet İslam mı Memet Yazar mı?

Senben1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
127
81
98
31
Merhaba Arkadaşlar, kötü bir ameliyat tecrübem oldu bir yıl önce. Şu an revisyon olmak istiyorum ama işimi şansa bırakmak istemiyorum. Nefes sorunum yok ancak burnum cok kötü durumda . Fotoğraf paylaşmıyorum çünkü kendimi görmeye tahammülüm yok 😔😔😔 Ahmet İslam ve Memet Yazar arasında kaldım ama sanki gönlüm Mehmet Yazar'dan yana gibi. Çünkü kendi cidden en zor vakkalari bile yapmış. Ayrıca herkese de aynı burnu yapmıyor. Ne olur iki doktor hakkında bilgisi olanlar paylaşsın. Yardıma çok ihtiyacım var , teşekkür ederim

Merhaba Arkadaşlar, kötü bir ameliyat tecrübem oldu bir yıl önce. Şu an revisyon olmak istiyorum ama işimi şansa bırakmak istemiyorum. Nefes sorunum yok ancak burnum cok kötü durumda . Fotoğraf paylaşmıyorum çünkü kendimi görmeye tahammülüm yok 😔😔😔 Ahmet İslam ve Memet Yazar arasında kaldım ama sanki gönlüm Mehmet Yazar'dan yana gibi. Çünkü kendi cidden en zor vakkalari bile yapmış. Ayrıca herkese de aynı burnu yapmıyor. Ne olur iki doktor hakkında bilgisi olanlar paylaşsın. Yardıma çok ihtiyacım var , teşekkür ederim
Ameliyat oldunuz mu

Revizyonluk burnu Bi paylassaydiniz bakardık gerçekten ameliyata gerek var mı çünkü ikinci ameliyat birden daha zor oluyor.

Allah yar ve yardımcınız olsun keşke hiç gerek olmasaydı ama bilemiyoruz işte

Ben ahmet islama oldum memnun kaldım ilk ameliyat sonrası bende ön profil genişlemişti berbat bir görüntü vardı yani burun hem geniş hemde yamuktu gövdesi sola ucu sağa dönmüştü çatısıda açık kalmıştı.yandan nispeten iyi duruyordu ama düşüktü bir tık.burun deliklerim baya farklıydı🤷🏻‍♀️ahmet hoca güzel bir burun yaptı ama hala mesela sol taraf bir tık daha şiş ama fotolarda falan anlaşılmıyor sadece dikkatli bakman lazım😄burun delikleride 1 yıla kadar eşit değildi ama artık eşit olmuş diyebilirim.yandan zaten daha güzel duruyor eskiside kötü değildi.kendisi zaten iki seçenek sundu biri daha kavisliydi biri daha az ben azı seçmiştim tasarladığına yakın burun çıkardı👍🏻mehmet yazarlada görüşmüştüm kendisi kuzenlerimi ameliyat etmişti aynı simülasyonu yapmışlardı o da çok sıcak biriydi ama ahmet hoca gerçekten iyi yani insan olarakta hastasıyla alakalı güleryüzlü biri.mehmet yazarı fiyattan eledim.

Back
X