- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
Haklisiniz bende ondan korkuyorumDoktorumuzu çok iyi araştırın lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın her ameliyattan sonra durum daha da kötüye gidiyor ne yazık ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz bende ondan korkuyorumDoktorumuzu çok iyi araştırın lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın her ameliyattan sonra durum daha da kötüye gidiyor ne yazık ki
Hepimiz için hayırlısı olur inşallahHaklisiniz bende ondan korkuyorumcesaretim yok nefeste alamiyorum pahalı doktorlara da gucum yetmiyo suan erdem caglarla yusuf öztürkcü arasinda kaldim ama dedigim gibi korkuyorum
Haha bi yorumdan nasıl anladın psikolojısı bozuk oldugunuPsikolojik tedaviye ihtiyacınız var Yeliz Hn dilerim olursunuz![]()
Yusuf öztürkçüye bi arkadaşın oldu çok memnun kaldı bir başka arkadaşımda hazıranda 3. Revizyonunu olacak kaburgadan kıkırdak alınacak Yusuf öztürkçü özel Güngören hastanesinde aynı Yusuf beyden bahsedıyosak gönül rahatlığıyla olabılırsınız çok tecrübeli işin ehli bi doktorHaklisiniz bende ondan korkuyorumcesaretim yok nefeste alamiyorum pahalı doktorlara da gucum yetmiyo suan erdem caglarla yusuf öztürkcü arasinda kaldim ama dedigim gibi korkuyorum
O kadar belli ki kimin tedaviye ihtiyacı olduğuPsikolojik tedaviye ihtiyacınız var Yeliz Hn dilerim olursunuz![]()
Herkeste kendisini görüyordur o yüzden olabilirHaha bi yorumdan nasıl anladın psikolojısı bozuk oldugunu![]()
Yusuf bey cok iyi cok ilgili doktor erdem beyde oyle ama bi kafam karistiYusuf öztürkçüye bi arkadaşın oldu çok memnun kaldı bir başka arkadaşımda hazıranda 3. Revizyonunu olacak kaburgadan kıkırdak alınacak Yusuf öztürkçü özel Güngören hastanesinde aynı Yusuf beyden bahsedıyosak gönül rahatlığıyla olabılırsınız çok tecrübeli işin ehli bi doktor
Psikolojik tedaviye ihtiyacınız var Yeliz Hn dilerim olursunuz![]()