Revizyon icin doktor arıyorum

nazmk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
257
29
18
25
2 ay önce burun ameliyati oldum .Sağ burun kanadım çöktü, aşırı kötü kavisli bir burnum var revizyon olmak istiyorum daha erken biliyorum ama gaziantep ya da malatya da bildiğin revizyon ameliyatlarında tecrübesi olan doktor önerebilir misiniz ?Daha önce 1 yıl beklemeden revizyon olan var mı?Konuşalım

Bence bir yıl bekle çünkü erkenden yaptırırsan bu sefer daha kötü bir sonuç alabilirsin sonrasında çok daha büyük sorunlar yaşarsın en az 6-1 yıl diyorlar revizyon zaten pahalı bir ameliyat bu sefer erkenden yaptırıp üçüncü kez yaptırmak zorunda da kalabilirsin bence bekle derim pişman olma

Foto atma sansiniz var mi ? Ben de 2 ay once oldum ve tikaniklik sorunu yasiyorum.

2 aylık burunlarda tıkanmanın normal olduğunu söyledi doktorum. 3. aydan sonra düzelirmiş
Bilemiyorum 1. Ayin sonunda acikti sonra aniden tikandi. Insallah oyledir. Size tampon koydular mi peki? Benimki tamponsuzdu acaba ondsn mi oldu

Bilemiyorum 1. Ayin sonunda acikti sonra aniden tikandi. Insallah oyledir. Size tampon koydular mi peki? Benimki tamponsuzdu acaba ondsn mi oldu
Benim tamponlarım vardı. Ama ondan mıdır bilemiyorum tabi

Kızlar bende 1 ay önce 2. Revizyon burun ameliyatı oldum 2 sinde de kaburga kıkırdağı konuldu son ameliyatı ankara da çok ünlü sırf revizyon çalışan dr oldum alçılar alındı sonuç hüsran anlattığı ve istediğim sonuç yok şimdiden göçme var bence ankara dr ları revizyonda başarısız instigram resimleri doğru değil uzun dönem önemli dikkat edin derim verdiğim paraya mı sonuca mı üzüleyim

Merhaba, hangi doktora oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…