- 25 Haziran 2013
- 583
- 12
- Konu Sahibi boyamakitabi
Kizlar slm ben geldim bilmeyenler için hatirlatayim yaklaşık 2 yıl once astronomik bir ücretle süper plast 'ta lazerli burun estetiği olmuştum burnum pek cok insan gibi kemerliydi kemer gitti cok cok güzel olmadı ama idare eder ameliyat sonrası da burda anlatilanlara kiyasla cok rahat gecti çünkü bu ameliyatta burnu parcalamiyoruz yapısını bozmuyoruz ilerde tekrar bir ameliyat gerekirse doktor aynı sekilde bulur dediler belki bu yuzden rahat oldu ama 2 sene gecti görüntü beni cok rahatsiz etmiyor ama nefes alamiyorum özellikle yatinca yürürken ve birsey yerken hic nefes alamıyorum nefes nefese kaliyorum burun ici kuru akmiyor nemlenmiyor burun kanatlarından birisi sertlesti diger tarafta sanirim kesi yapılıp girilen yerde topçuk oluştu yani burun fonksiyonu bozuldu
revizyon icin kimi önerirsiniz sitesine cok guzel ve iddialı yazilar yazmış bir kac doktora yazdım herkes kendi doktorunuza gidin dedi benim içimden gelmiyor nedense
antalya'da bir doktor kıkırdak ekleyerek burun deliklerini genişletmek gerektiğini söyledi açıkçası birden fazla problem var revizyondan cekinmeyen kimi önerirsiniz fiyat ne kadar cok mu zor oluyor ilk ameliyatim oldukca kolaydı bu arada ameliyattan sonra 1hafta takilan sekillendiricilerin burnun 2 yaninda gozluk gibi biraktigi iz hic gecmedi
revizyon icin kimi önerirsiniz sitesine cok guzel ve iddialı yazilar yazmış bir kac doktora yazdım herkes kendi doktorunuza gidin dedi benim içimden gelmiyor nedense
antalya'da bir doktor kıkırdak ekleyerek burun deliklerini genişletmek gerektiğini söyledi açıkçası birden fazla problem var revizyondan cekinmeyen kimi önerirsiniz fiyat ne kadar cok mu zor oluyor ilk ameliyatim oldukca kolaydı bu arada ameliyattan sonra 1hafta takilan sekillendiricilerin burnun 2 yaninda gozluk gibi biraktigi iz hic gecmedi