Revizyon ile burun ucu indirme

Hazal3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
112
26
28
33
Arkadaşlar herkese merhaba, 2.5 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum. Hafif kavis hafif kalkik yapılacakti burnum ama bence kalkiklik hafif değil ne yaparsam yapayım gozum alışmıyor. Önceki halim düşük değildi kalkık ta değildi tam ideal seviyedeydi. Daha önce bu sorunu yasayan cookkkk kişi olmuş, forumda gırla burun kalkikligindan muzdarip olan arkadaş var ama sorum şu bu kalkikligi sevmeyip daha sonra rutuşla falan indiren oldu mu ? :KK42:

Aynı sorundan bende şikayetçiyim. Eğer revizyon ameliyatı olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Çünkü bu tarz ameliyat olan çok yok sanırım 😓

Arkadaşlar herkese merhaba, 2.5 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum. Hafif kavis hafif kalkik yapılacakti burnum ama bence kalkiklik hafif değil ne yaparsam yapayım gozum alışmıyor. Önceki halim düşük değildi kalkık ta değildi tam ideal seviyedeydi. Daha önce bu sorunu yasayan cookkkk kişi olmuş, forumda gırla burun kalkikligindan muzdarip olan arkadaş var ama sorum şu bu kalkikligi sevmeyip daha sonra rutuşla falan indiren oldu mu ? :KK42:
Merhaba benimde 32 gün oldu hala kalkık ve KISA . Yani resmen kısa oldu burnum ya bu neyden kaynaklı niye böyle

Benimde aynı resmen burnum kısacık yani ne gerek var bu kadar kısa bırakılıp kaldırılmasına anlamıyorum bin kere de istemediğimi söylemiştim bende revizyon için iyi bir yer alıyorum

Back
X