Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muvaffak Sipahioğlu tek isim. Tavsiye edebileceğim , kefil olacağım. ... Ankara .. İstanbulda hiç yok ve denemeyin derim.
Arkadaşlar revizyon kepçe kulak ameliyatı olucam İstanbul da hangi dr'u önerirsiniz. Bundan önce 2 defa kepçe kulak için ameliyat oldum artık sürpriz yaşamak istemiyorum.
celly istanbul da nerde bu drDR. YüceL sarıaltın
Teşekkür ederim mineli bi araştırıyımDrnihatkayaa diye bulursun instagramda
celly istanbul da nerde bu dr
Celly sen oldunmu ameliyat memnunmusun mümkünse dr a ulasıcagim tel varsa sevinirimKozyatağında cnm..estetik international da çalışıyor..ama özelden numaramı yazabılırım yardımcıda olurum.fotograflarıda var bende
Arkadaşlar revizyon kepçe kulak ameliyatı olucam İstanbul da hangi dr'u önerirsiniz. Bundan önce 2 defa kepçe kulak için ameliyat oldum artık sürpriz yaşamak istemiyorum.
Merhaba. Ben de 3.kez ameliyat olucam. Muvaffak hocayı düşünüyorum. Şansa bırakamam artık. Lütfen Muvaffak hocayla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misiniz?Muvaffak Sipahioğlu tek isim. Tavsiye edebileceğim , kefil olacağım. ... Ankara .. İstanbulda hiç yok ve denemeyin derim.
Merhaba. Ben de 3.kez ameliyat olucam. Muvaffak hocayı düşünüyorum. Şansa bırakamam artık. Lütfen Muvaffak hocayla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
Aklımı karıştırmak istemiyorum. Muvaffak beye karar vermiştim halbuki. Muvaffak beyi siz tavsiye etmemiş miydiniz. Yoksa ben mi yanlış anladım.
Siz Muvaffak beyi fiyatı için mi seçmediniz. Çok iyi diye duydum. Görüşmeye gittiniz mi peki kendisiyle. Kusura bakmayın çok soru bombardımanına tutuyorum ama.Yok ben tavsiye etmedim.
Ahmet Şirin k.k.b.yalnız plastik cerrah değil.lotris AHMET ŞİRİN bi muayene ol istersen internette ameliyat videosu var ve olan biriyle konuştum çok memnunmuş ve bir sürü resim görmüş olanların öneriyo bende ona muayene olucam.