Revizyon Kepçe Kulak Ameliyatı

artes34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
13
2
16
39
Arkadaşlar revizyon kepçe kulak ameliyatı olucam İstanbul da hangi dr'u önerirsiniz. Bundan önce 2 defa kepçe kulak için ameliyat oldum artık sürpriz yaşamak istemiyorum.

Muvaffak Sipahioğlu tek isim. Tavsiye edebileceğim , kefil olacağım. ... Ankara .. İstanbulda hiç yok ve denemeyin derim.

Cevap için teşekkür ederim, yalnız doktorun fiyatları çok yüksek karşılayamam o kadar bütçem yok

Muvaffak Sipahioğlu tek isim. Tavsiye edebileceğim , kefil olacağım. ... Ankara .. İstanbulda hiç yok ve denemeyin derim.

Merhaba ben 2 yil once (dr amir ali nevai) kepce kulak operasyonu gecirdim. Doktorum mukemmel bi insan ne siddetli agri nede farkli bi aksilik yasadim. Istanbulda calisiyordu iki yil once besiktasta bogazici tip merkezinde. Hala ordamidir bilemem ama ben inanilmaz memnunum kendisinden. Tavsiye ederim merak ettigin bi detay varsa benden ogrenebilirsin.

ali mezdeği biz iki kardeş olduk. başka yer arama zaten ali beyle görüşünce kararını vericeksin. amir ali nevaiye asla gtme. orası tam bir kasap ve iple yapıyor. iple yapılan ameliyat zamanla açılıyor. iki sene önce olduk biz ameliyat
Arkadaşlar revizyon kepçe kulak ameliyatı olucam İstanbul da hangi dr'u önerirsiniz. Bundan önce 2 defa kepçe kulak için ameliyat oldum artık sürpriz yaşamak istemiyorum.

ben amir ali nevai ile operasyon oldum ve inanılmaz memnunum. kesinlikle iple yapılmıyor. zaten oyle bi operasyon olsaydı ben kabul etmezdım. buraya bir bilgi paylasımı yapmadan once yargılayıcı dııl de olumlu olmaya calısırsanız bence daha saglıklı bilgiler vermiş olursunuz. ben bir saglıkcı olarak iple veya dier sekillerde birsuru kulak estetiği gördum bu durum aslında doktorlarıun hastanın birebir kulak durumuna gore verdikleri karardır. kaldı kı kabul edersın veya etmezsın kimse kimseyi zorla masaya yatırıp opere etmez hiçbir hastanede. saygınızı bozmadan ve ınsanları yanlış bilgilendirmeden lutfen mesaj atın. ben amir ali nevaiden cok memnunum benim için mucizeyi yaptı. ınanılmaz kotu kulaklarımı mukemmel hale getirdi. bu yuzden ona opere oldugumu yazmaktan da rahatsızlık duymuyorum. baska ıyı olan doktorlar da vardır elbette. saygılar

Merhaba. Ben de 3.kez ameliyat olucam. Muvaffak hocayı düşünüyorum. Şansa bırakamam artık. Lütfen Muvaffak hocayla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

lotris AHMET ŞİRİN bi muayene ol istersen internette ameliyat videosu var ve olan biriyle konuştum çok memnunmuş ve bir sürü resim görmüş olanların öneriyo bende ona muayene olucam.

Merhaba. Ben de 3.kez ameliyat olucam. Muvaffak hocayı düşünüyorum. Şansa bırakamam artık. Lütfen Muvaffak hocayla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Aklımı karıştırmak istemiyorum. Muvaffak beye karar vermiştim halbuki. Muvaffak beyi siz tavsiye etmemiş miydiniz. Yoksa ben mi yanlış anladım.

lotris AHMET ŞİRİN bi muayene ol istersen internette ameliyat videosu var ve olan biriyle konuştum çok memnunmuş ve bir sürü resim görmüş olanların öneriyo bende ona muayene olucam.
Ahmet Şirin k.k.b.yalnız plastik cerrah değil.

Ahmet Şirin estetik operasyonda yapıyor bir kaç hastasıyla konuştum çok memnunlarmış ama onlar ilk ona olmuşlar bizim gibi revizyon değil ben konuştum doktorla bi muayene etmem gerek kulak 3. bir operasyonu kaldırırmı dedi bende fırsat bulup gidemedim işten ama çok fazla yapıyomuş kepçe kulak operasyonu. fotoları gösteriyomuş muayenede

Back
X