Revizyon Memet Yazar? Eren Taştan

Kaanserenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
30
4
36
41
Merhaba yakın dönemde Mehmet Yazar ya da Eren Taştan hocalara ameliyat olan var mı? Eren hocanın asistanının telefonda verdiği fiyatlar esas mı, daha makul olma ihtimali var mı? Farklı şehir olduğundan gidip muayene olmak zor da🙈 önerir misiniz? Memnun kaldınız mı? 10 yıl borca girelim mi🙄 başka Dr önerisi olan olur mu,kafamda deli sorular, yardım lütfen🙏🏻

Merhaba yakın dönemde Mehmet Yazar ya da Eren Taştan hocalara ameliyat olan var mı? Eren hocanın asistanının telefonda verdiği fiyatlar esas mı, daha makul olma ihtimali var mı? Farklı şehir olduğundan gidip muayene olmak zor da🙈 önerir misiniz? Memnun kaldınız mı? 10 yıl borca girelim mi🙄 başka Dr önerisi olan olur mu,kafamda deli sorular, yardım lütfen🙏🏻
Ben de revizyon için bu iki ismi araştırıyorum , Eren taştanın olumsuz yorumları gördüm ama Mehmet yazarın şimdilik kötü yorumu yok gibi görünüyor

Eren Taştan’a oldum, memnunum şükür.Ameliyatları 35-45 arasındayken revizyon olmuştum ben, şuan ne kadar dediler size?

eren taştanın yaptığı birkaç burnu gördüm internette ve beğenmedim. hiç doğal durmuyordu.
2 erkek kuzenim eren taştana ameliyat oldu. Birini 3 kez ameliyat etti hep kendisi gel yeniden yapalım sadece ameliyat masrafını alıyım diyerek. Ama hala burnu kötü. Diğerinin de burnu hiç yaptırmamış gibi ağzına girecek kadar düştü. Bunlar seneler öncesinin olayları belki kendini geliştirmiştir bi şey diyemem. Uzaktan akrabalık ilişkisi var yengemin o adamla o yüzden ben de görüşmeye gitmiştim ve beğenmemiştim çok da paragöz kendisi

Back
X