Ben de revizyon olmayi dusunuyorum suan dr arastiriyorum emre beyi dusunmuyorum ama muhammed beyle gorusucem ilk ameliyatim olsa gozum kapali baris cakira giderdimmrb arkadaslar,
2nci bir aneliyat dusunuyorum..
Emre ilhan ve muhammet dilber arasinda kalmistim ama muhammet dilberin yaptigi burunlar daha cok hosuma gidiyir..
Yanliz cok korkuyorum, revizyon ameliyatlari riskli diye okuyorum..
Revizyon olanlar varmi..
Lutfen paylasin benimle
Yurt disinda yasiyirum ve onumuzdeki ay randevu almayi dusunuyorum
Ben de revizyon olmayi dusunuyorum suan dr arastiriyorum emre beyi dusunmuyorum ama muhammed beyle gorusucem ilk ameliyatim olsa gozum kapali baris cakira giderdim
Ben isterim de o yapmaz sanki baris bey cok revizyon sevmiyor ilk ameliyatlari kusursuz hatta bence turkiyede 1numara o ama revizyon cok yapmiyor sanirim:/ muhammed beyle ben de gorusucem benim cok giden burun sirtimin dolmasi lazim sende ne sorun var canimCnm ben muhammet beye ameliyat olcam gorustum bile. Baris beye neden revizyon olmak istemessiniz?
Anladim cnm benim de burun ucu dusuk ve uzun. Hayirlisi insaallahBen isterim de o yapmaz sanki baris bey cok revizyon sevmiyor ilk ameliyatlari kusursuz hatta bence turkiyede 1numara o ama revizyon cok yapmiyor sanirim:/ muhammed beyle ben de gorusucem benim cok giden burun sirtimin dolmasi lazim sende ne sorun var canim
senin doktorun muhammed dilbermis zaten cunku o burun ucunu seksi yapiyor benim de kavis var onun dolmasi lazim kavis yuzu cok sisman gosteriyorAnladim cnm benim de burun ucu dusuk ve uzun. Hayirlisi insaallah
mrb arkadaslar,
Emre ilhan ve muhammet dilber arasinda kalmistim ama muhammet dilberin yaptigi burunlar daha cok hosuma gidiyir..
Revizyon olanlar varmi..
Lutfen paylasin benimle
yeni revizyon amelıyatı olmuş biri olarak sadece şunu söyleyebilirim.kesınlıkle ilk amelıyat gibi kolay olmuyor...bunu bılerek amelıyat ol derim.. ilk amelıyatta hiç agrı sızı olmazken benım bugun 8.gunum hala agrım var ..umarım sonuç guzel olsun çektıgıme değsin diyorum ben...
sadece şunu söyluyorum ilk gunden beri bana bırı deseydı bu kadar zor gecegını cidden eski burnumla yaşar amrlıyat olmadım çok netim..
Mrb eren tastana revizyon oldunuz mu ya da olan bir yakininiz var miEren tastan da arastir bence cnm
Ben de revizyon olucam cnm burnum egri kokten uca kadar bu yuzden bastan ameliyat ypilcakyeni revizyon amelıyatı olmuş biri olarak sadece şunu söyleyebilirim.kesınlıkle ilk amelıyat gibi kolay olmuyor...bunu bılerek amelıyat ol derim.. ilk amelıyatta hiç agrı sızı olmazken benım bugun 8.gunum hala agrım var ..umarım sonuç guzel olsun çektıgıme değsin diyorum ben...
sadece şunu söyluyorum ilk gunden beri bana bırı deseydı bu kadar zor gecegını cidden eski burnumla yaşar amrlıyat olmadım çok netim..
Inşallah düzelir tatlım valla şans ya burun işi cidden ..Ben de revizyon olucam cnm burnum egri kokten uca kadar bu yuzden bastan ameliyat ypilcakbilseydim doktorun boyle bi burun yapacagini hic olur muydum ameliyat ne zaman biticek bu cile revizyonla duzelir mi ki burnum (
Ciddimisinizyeni revizyon amelıyatı olmuş biri olarak sadece şunu söyleyebilirim.kesınlıkle ilk amelıyat gibi kolay olmuyor...bunu bılerek amelıyat ol derim.. ilk amelıyatta hiç agrı sızı olmazken benım bugun 8.gunum hala agrım var ..umarım sonuç guzel olsun çektıgıme değsin diyorum ben...
Ciddimisiniz
Gozum korkmadi desem yalan olur bnde revizyon olucam acaba ilk ameliyatla arasini açmadiniz mi belki bu yuzden agriniz çok olmustur..
mrb arkadaslar,
Revizyon olanlar varmi..
Lutfen paylasin benimle
burnun güzele benziyo neyini begendinki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?