Revizyon !! Muhammet dilber?

melroza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
29
3
43
33
mrb arkadaslar,

2nci bir aneliyat dusunuyorum..
Emre ilhan ve muhammet dilber arasinda kalmistim ama muhammet dilberin yaptigi burunlar daha cok hosuma gidiyir..

Yanliz cok korkuyorum, revizyon ameliyatlari riskli diye okuyorum..

Revizyon olanlar varmi..
Lutfen paylasin benimle

Yurt disinda yasiyirum ve onumuzdeki ay randevu almayi dusunuyorum

Merhaba.. bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum bu sene :) Ben de Emre Bey ve Barış Bey arasın da kaldım.. İki doktorla da öncelikle ön görüşme yapmak istiyorum kararsızlık yaşıyorum çünkü :KK43: Bence sen de önce doktorlarla ön görüşme yapmayı düşün kafan daha çok rahatlar :D İyi geceler Sevgiler :)

mrb arkadaslar,

Emre ilhan ve muhammet dilber arasinda kalmistim ama muhammet dilberin yaptigi burunlar daha cok hosuma gidiyir..

Revizyon olanlar varmi..
Lutfen paylasin benimle

Ben de revizyon olmayi dusunuyorum suan dr arastiriyorum emre beyi dusunmuyorum ama muhammed beyle gorusucem ilk ameliyatim olsa gozum kapali baris cakira giderdim

Ben de revizyon olmayi dusunuyorum suan dr arastiriyorum emre beyi dusunmuyorum ama muhammed beyle gorusucem ilk ameliyatim olsa gozum kapali baris cakira giderdim

Cnm ben muhammet beye ameliyat olcam gorustum bile. Baris beye neden revizyon olmak istemessiniz?

Cnm ben muhammet beye ameliyat olcam gorustum bile. Baris beye neden revizyon olmak istemessiniz?
Ben isterim de o yapmaz sanki baris bey cok revizyon sevmiyor ilk ameliyatlari kusursuz hatta bence turkiyede 1numara o ama revizyon cok yapmiyor sanirim:/ muhammed beyle ben de gorusucem benim cok giden burun sirtimin dolmasi lazim sende ne sorun var canim

Ben isterim de o yapmaz sanki baris bey cok revizyon sevmiyor ilk ameliyatlari kusursuz hatta bence turkiyede 1numara o ama revizyon cok yapmiyor sanirim:/ muhammed beyle ben de gorusucem benim cok giden burun sirtimin dolmasi lazim sende ne sorun var canim
Anladim cnm benim de burun ucu dusuk ve uzun. Hayirlisi insaallah

Kizlar ben de Serdar Ozturk ile Mihammet Dilber arasindayim.
Serdar bey ile on gorusme yaptim ama bilemiyorum. Bugune kadwr aklimda o vardi aslinda ama olumsuz yorum cok okudum. Burun ucunun cok genis ve kut yaptigini dusunuyorum ayrica. Bi de bu 2. Ameliyat artik hata sansimiz yok :(

mrb arkadaslar,

Revizyon olanlar varmi..
Lutfen paylasin benimle

yeni revizyon amelıyatı olmuş biri olarak sadece şunu söyleyebilirim.kesınlıkle ilk amelıyat gibi kolay olmuyor...bunu bılerek amelıyat ol derim.. ilk amelıyatta hiç agrı sızı olmazken benım bugun 8.gunum hala agrım var ..umarım sonuç guzel olsun çektıgıme değsin diyorum ben...
sadece şunu söyluyorum ilk gunden beri bana bırı deseydı bu kadar zor gecegını cidden eski burnumla yaşar amrlıyat olmadım çok netim..

Meb cnm gecmis olsun, kisiden kisiye fark ediyordur diye dusunuyorum insallah

yeni revizyon amelıyatı olmuş biri olarak sadece şunu söyleyebilirim.kesınlıkle ilk amelıyat gibi kolay olmuyor...bunu bılerek amelıyat ol derim.. ilk amelıyatta hiç agrı sızı olmazken benım bugun 8.gunum hala agrım var ..umarım sonuç guzel olsun çektıgıme değsin diyorum ben...
sadece şunu söyluyorum ilk gunden beri bana bırı deseydı bu kadar zor gecegını cidden eski burnumla yaşar amrlıyat olmadım çok netim..

Ben de revizyon olucam cnm burnum egri kokten uca kadar bu yuzden bastan ameliyat ypilcak :( bilseydim doktorun boyle bi burun yapacagini hic olur muydum ameliyat ne zaman biticek bu cile revizyonla duzelir mi ki burnum:((

Ben de revizyon olucam cnm burnum egri kokten uca kadar bu yuzden bastan ameliyat ypilcak :KK43: bilseydim doktorun boyle bi burun yapacagini hic olur muydum ameliyat ne zaman biticek bu cile revizyonla duzelir mi ki burnum:KK43:(
Inşallah düzelir tatlım valla şans ya burun işi cidden ..

Ciddimisiniz :KK57:
Gozum korkmadi desem yalan olur bnde revizyon olucam acaba ilk ameliyatla arasini açmadiniz mi belki bu yuzden agriniz çok olmustur..

Ciddimisiniz :KK57:
Gozum korkmadi desem yalan olur bnde revizyon olucam acaba ilk ameliyatla arasini açmadiniz mi belki bu yuzden agriniz çok olmustur..

3 sene sonra oldum 2011 di ilki...aacı eşiğinde yüksektir.vyüksektir.valla ben kendi adıma yazdım. YaşadığımI :)

Kizlar Ankarada revizyonda Cok iyi bir doktor var, eren tastan Reviziyonlarda Cok iyimis, bide Ona gidin

Eren Bey türkyede dünya Literatura girdi, özel kikirdak teknikleri varmis, Googlede bakin görürsünüz...

burnun güzele benziyo neyini begendinki ?
mrb arkadaslar,

Revizyon olanlar varmi..
Lutfen paylasin benimle

Back
X