Revizyon olaı 9 ay oldu burun ucum çok büyük

nazmk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
257
29
18
25
Merhaba,9 ay önce revizyon oldum doktorum çok iyi bir doktor .Burnum baya ilk ameliyatımda maf olmuştu ama revizyon olalı 9 ay olmasına rağmen burun ucum çok büyük ve genis duruyor .Selfie çekmek zaten hayal oldu benim icin
Böyle bir durumu yasayıp sonra burun ucu incelen var mı?

Benim burun ucum ilk amliyetta kalın kalmıştı üç sene oldu zamanla oturdu yüzüme güzel duruyor yapmacık kaydırak gibi durmuyor şükür beğenmeye bile başladım. Sizin nasıl şu an da fotoğraf atabilir misiniz

Ne kadar süre burun ucunuzun inmesini beklediniz

Doktorunuzla görüştünüzmü şekil olarak yada nefes probleminiz varmı ?

B
Doktorunuzla görüştünüzmü şekil olarak yada nefes probleminiz varmı ?
Benim cildim çok kalın ve ciltalti fibrosis diye bir durum varmiş ben de .Doktorum çok iyi çok ilgili.Burun ucu zamanla iner diyorlar ama sanirım ben çok sabırsızım

Benim revizyon olalı nerdeyse 1 yıl oldu. İnce derili olmama rağmen doktorum dolma gibi doldurduğu için kıkırdak basmış burnuma kesinliklr incelmr ve küçülme olmadı. Burnum çok büyük ve uzun. Burun deliklerim hiç görünmüyor yok gibi. Burun ucum yok gibi uzun ve düşük. Üst kısmında eğrilik yamukluk var. Bunların hepsi ameliyat olduğum günden beri var. Düzelmiyor malesef

Revizyondan once ne probleminiz vardi?

Tek problemim burun ucum çok kalkıktı ve ucunda top gibi bir görüntü vardı. Tek isteğim ucunu düzelttirmekti fakat doktorum konuştuğumuz herşeyi unutmuş gibi kafasına göre yeniden burun yapmış. Çok pişmanım keşke hiç revizyon olmasaydım eski haline razıyım ama dönüş yok malesef

Bende de ayni sorunlar var kisa kalkik oyuk kavisli dar. Hic bulasmasak iyiydi. Revizyondan da korkuyorum artik. Cok zor biliyorum allah yardimcimiz olsun.

Merhaba ben de kalin deriliyim. Cok degisim oluyor mu benimde tam tersi asiri kucultuldu ve inceltildi
Merhaba, evet yarı yarıya indi şişlerim benim aşırı küçültülmüşse bile ödem vardır illa ki şekli iki üç seneye ancak oturuyor benim böyle oldu

cnm fotoğraf atabilirmisin bana sanki seninle konuşmuştuk baya zaman geçmiş

burnunuzu erkan hocamı yapmıştı

Benim revizyonumdan beri neredeyse 2 yil olacak, burun ucum daha yeni normallesiyor. Cünkü revizyonda cok fazla sislik oluyor ve cok uzun süre gecmiyor. Bir doktorunuzla konusun ama, belki süreci hizlandirmak icin igne yapabilir.

Benim revizyonumdan beri neredeyse 2 yil olacak, burun ucum daha yeni normallesiyor. Cünkü revizyonda cok fazla sislik oluyor ve cok uzun süre gecmiyor. Bir doktorunuzla konusun ama, belki süreci hizlandirmak icin igne yapabilir.
Kime oldunuz? Sikayetleriniz nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…