revizyon oldum mutsuzum ;(

abak

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
90
1
6
35
Hatay
arkadaşlar ocak ayında 1.ameliyatımı oldum 4ay sonra burnum sola doğru eğildi ve ucu düştü nerdeyse eski haline döndü hazıran ayında doktorum revizyon yapalım dedi ve sonuç foto atıcam ucu yine düşük tuhaf bir burun off 2kere oldum yine böyle napıcam hiç bilmiyorum yardım moral birşey deyin lütfennnnnnn

Son düzenleme:
arkadaşlar ocak ayında 1.ameliyatımı oldum 4ay sonra burnum sola doğru eğildi ve ucu düştü nerdeyse eski haline döndü hazıran ayında doktorum revizyon yapalım dedi ve sonuç foto atıcam ucu yine düşük tuhaf bir burun off 2kere oldum yine böyle napıcam hiç bilmiyorum yardım moral birşey deyin lütfennnnnnn

daha cok erken umarım düzelir :)) hangi Dr ameliyat oldun?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Geçmiş olsun canım. Bende revizyondan mutsuz olan bi hastayım. Üçüncü için gün hatta ay sayıyorum. Umarım dğzelir ihtiyacın kalmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya aslında çoğunluk burun ucu ilk etapta kalkık olup daha sonra düşüyor diyor, ama ben tam tersi düşük olup 5 6ay sonra biaz daha kalkanlarıda gördüm şahsen

inşallah seninkide kalkar canım

fotoğraf eklesen daha iyi olur

antepte oldum bugun18.revizyon günü ama ucu düşük bu değişmez heralde

Geçmiş olsun canım, burun ameliyatı sonrası sonucun beklediğin gibi olmaması insanı yıkar. Ben zamanla alıştım burnuma, belki sen de alışırsın. Düşük demişsin, ucuna kıkırdak konmadı mı? Zira ilk günlerdeki kalkıklık zaten kalmıyor.

ya aslında çoğunluk burun ucu ilk etapta kalkık olup daha sonra düşüyor diyor, ama ben tam tersi düşük olup 5 6ay sonra biaz daha kalkanlarıda gördüm şahsen

inşallah seninkide kalkar canım

fotoğraf eklesen daha iyi olur

Canım ya 5-6 ay sonra kalkanlar da mı oluyormuş? süper. inşallah ben de onlardan olurum.

evet canım ben bir kaç kişide gördüm bende şaşırmıştım onlarada sordum evet kalktı biraz daha demişlerdi

inşallah seninkide öyle olur olmadı gidip dr söylerdin 6-7ay sonra sadece burun ucu estetiği yapar sana ücretsiz yapcak bişiyok canım üzülme

Burun kendi kendine nasıl kalksın ki? zamanla kavisi ortaya çıktığı için ucu kalkık görünebilir ama.

Cogu doktorun yaptigi burunlarda kalkiklik iniyor ama ben emre beye oldum tam tersine sisler indikce burnumun sekli ortaya cikti kavislendi kalkti istedigim gibi:) siz doktorunuzdan nasil istediyseniz oyle yapmistir doktorunuzun diger hastalarinin burunlarina bakin belli olur zaten zamanla kalkiyor mu iniyor mu :)

zamanla burun sırtındaki şişlik inip ,kavislenince sanki burun ucu havaya kalktı

bunlar 2 arkadaşın yorumu ,belkide kavisten olabilir ben ameliyat olmadım henüz ama olanlardan bu gibi yorumlar edindim

kavis yok burnumda gecen de ucu düştü bu sefer baştan düşük oldu daha da düşerse diye korkuyorum, keşke daha deneyimli bir doktor seçimi yapsaydım,
ameliyat olmamaış arkadaslar araştırmadan acele karar wermeyin

Ankarada böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Ankarada yaptırcam doktoruma karar veremedim

Ben ankarada uzun zaman revizyon için doktor aradım. Başarısız ameliyat geçirenler için 2. Kez güvenmek daha zor tabi. Ama sonunda doktorumu buldum. Eren taştan. Ben revizyonumu ona yaptırıcam. Ücretsiz ilk muAyene yapıyor. Bir gidin görüşün derim.

Ben ankarada uzun zaman revizyon için doktor aradım. Başarısız ameliyat geçirenler için 2. Kez güvenmek daha zor tabi. Ama sonunda doktorumu buldum. Eren taştan. Ben revizyonumu ona yaptırıcam. Ücretsiz ilk muAyene yapıyor. Bir gidin görüşün derim.

bende ilk amelıyat magduruyum.2.amelıyat düşünüyorum fakat korkuyorum..eren taştan nerede ?

bende ilk amelıyat magduruyum.2.amelıyat düşünüyorum fakat korkuyorum..eren taştan nerede ?

Ankara hastanesinde ama ben başka biri aracılığı ile ulaşıp randevu aldım. Muayene randevusu almak isterseniz bende tel no var ama buradan yazamam :(

seni çook iyi anlıyorum aynı doktora sakın gidip tekrar revizyon olma mutsuzluğun devam eder bana da doktorum gel revizyonunu yapayım dedi ama ona gram güvenmiyorum artık burnumu mahvetmekle kalmayıp davranışlarıyla psikolojik olarak beni mahvetti:( aslında dava açma k istiyorum maddi manevi tazmınat davası

Eren tastan ankarada arjantin caddesinde ofisi kaburga kikirdagini egrilmeden buruna koyma yonetemini bulan ilk turk doktoru

Back
X