- 10 Temmuz 2012
- 98
- 40
- 98
Eren tastan ankarada arjantin caddesinde ofisi kaburga kikirdagini egrilmeden buruna koyma yonetemini bulan ilk turk doktoru
sanırım artık çok geç :) yarın öğlen amelıyatım var 2. bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eren tastan ankarada arjantin caddesinde ofisi kaburga kikirdagini egrilmeden buruna koyma yonetemini bulan ilk turk doktoru
Kime cnm olsun herseyin hayirlisi umarim guzel gecersanırım artık çok geç :) yarın öğlen amelıyatım var 2. bakalım
Canim cok gecmis olsun adina uzuldum umarim duzelir ama duzelmezse bence kendini riske atma ve prof dr selcuk inanliya ol bunlar ciddeb asiri derecede arastirilip.ince elenip sik dokunulcak ameliytlar yani bence iyi dusunmeliain ve duzelmezse kendini isini bilen guvenilir ellere teslim etmelisin...guzel bi tabloda leke olsun kimse istemez tekrar gecmis olsun umarim yararim dokunur selcuk inanliya gozukmeni tavsiye ediyorum mutlaka gitmelisinarkadaşlar ocak ayında 1.ameliyatımı oldum 4ay sonra burnum sola doğru eğildi ve ucu düştü nerdeyse eski haline döndü hazıran ayında doktorum revizyon yapalım dedi ve sonuç foto atıcam ucu yine düşük tuhaf bir burun off 2kere oldum yine böyle napıcam hiç bilmiyorum yardım moral birşey deyin lütfennnnnnn
Canim kime olmayi dusunuyorsun peki?Geçmiş olsun canım. Bende revizyondan mutsuz olan bi hastayım. Üçüncü için gün hatta ay sayıyorum. Umarım dğzelir ihtiyacın kalmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim cok gecmis olsun adina uzuldum umarim duzelir ama duzelmezse bence kendini riske atma ve prof dr selcuk inanliya ol bunlar ciddeb asiri derecede arastirilip.ince elenip sik dokunulcak ameliytlar yani bence iyi dusunmeliain ve duzelmezse kendini isini bilen guvenilir ellere teslim etmelisin...guzel bi tabloda leke olsun kimse istemez tekrar gecmis olsun umarim yararim dokunur selcuk inanliya gozukmeni tavsiye ediyorum mutlaka gitmelisin
Kafam çok karışık doktorlarla görüşüp duruyorumCanim kime olmayi dusunuyorsun peki?
Geçmiş olsn umarım bu defa güzel bir burna sahip olursun nasıl hissediosun kendini birde doktorunu öğrenebilirmiyimslm,revizyonda olduk bakalım 5. günüm.amelıyatta ınanılmaz zorlandım 3 gun paso uyudum iki hiç böule olmamıştı.alçı hala duruyo bakalım çkınca neyle karsılacagım ınşallah güzel olur
Geçmiş olsn umarım bu defa güzel bir burna sahip olursun nasıl hissediosun kendini birde doktorunu öğrenebilirmiyim
Ben ikinci ameliyatta 15 gün kamyon çarpmış gibiydim insanın çenesi bile morarırmı 3. Gün hastaneden çokabildim düşün ve lorkunç bir brnum var doktor arayıp duruyorumda maşşallah fiyatlarda araba parasıçok zordu ilk 3 gün.gercekten kamyon çarpmış gibiydi yüzüm.şimdi 5. günüm daha iyiyim.ben zeki can 'a ameliyat oldum
Ben ikinci ameliyatta 15 gün kamyon çarpmış gibiydim insanın çenesi bile morarırmı 3. Gün hastaneden çokabildim düşün ve lorkunç bir brnum var doktor arayıp duruyorumda maşşallah fiyatlarda araba parası
Maalesef değilim üçüncü doktoru arıyorumsıkıntı haklısın.peki memnunmusun şimdi sen?
Maalesef değilim üçüncü doktoru arıyorum
Şehîr çok önemli değîl memnun kalırsan ben o şehre gelîr doktorla görüşürüm :)hangi şehırdesın bılmıyorum ama bakalım ben memnun kalırsam sanada söylerim mutlaka.burun konusu çok hassas özellikle bir bayanda ..bakalım ne olacak
tamam mutlaka yazıcam burdan.Şehîr çok önemli değîl memnun kalırsan ben o şehre gelîr doktorla görüşürüm :)
Sabıtsızlıkla bekliyorum fotoda atarsın inş çok güzel olur. Gerçi insan ameliyattan çıkınca anlıo nasıl olacağınıtamam mutlaka yazıcam burdan.
bende yenı oldum bakabılırsınızztamam mutlaka yazıcam burdan.
cnm çok geçmiş olsun sıkma canını bende burun ameliyatımdan mutsuzum bi değişiklik yok 7ay oldu doktor mayıs haziran gbi yine gel bakarız dedi ama umudum yok bidaha olmak istiyorumarkadaşlar ocak ayında 1.ameliyatımı oldum 4ay sonra burnum sola doğru eğildi ve ucu düştü nerdeyse eski haline döndü hazıran ayında doktorum revizyon yapalım dedi ve sonuç foto atıcam ucu yine düşük tuhaf bir burun off 2kere oldum yine böyle napıcam hiç bilmiyorum yardım moral birşey deyin lütfennnnnnn