REVİZYON OLDUM

kimolduguonemlidegil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
87
25
38
30
Arkadaşlar merhaba on gün önce revizyon oldum kaburgamdan kıkırdak alındı burnumun içinde uç kısmında özellikle de dikiş yerlerinde kabuklanmış yara gibi bişeyler var. Doktorum enfeksiyon olmadığını söyledi ama inanılmaz kaşıntı ve sızlama gibi bir acı var. Aranızda var mı bu şekilde iyileşme süreci geçiren? Kıkırdaklar erir falan diye çok korkuyorum.

Çok geçmiş olsun dön olup istediğin sonuç olur umarım kendini çok korkutma lütfen herşey güzel olacak düşüncesiyle ilerle bazen belayı sözlerle biz kendimize çagırıyoruz. Kime oldunuz ve sorunlar nelerdi

benimde 1 buçuk ay oldu..kaşıntı iyileşme belirtiside olabilir..hafif sızlamalar normal ama ağrı çoksa bunun yanında kızarıklık ve sarımsı yeşilimsi akıntı varsa enfeksiyon düşünülebilir

on gün çok erken olduğu için telaş yapmayın kaburga kıkırdağı eklenmiş üstelik antibiyotiğinizi düzenli kullandıysanız sorun olmaz inşallah

herkese teşekkür ederim öncelikle. bir önceki burnum kısaltılmıştı burnum biraz uzatıldı ucunda her yer kaburga kıkırdağı. alerji oldum sanırım alnımda kırmızı noktalar çıktı burun ve ağız etrafımda da. doktorum enfeksiyon değil diyor ama çok korkuyorum inanılmaz kaşıntım var. burun kıkırdağı nasıl eriyor?

Arkadaşlar merhaba on gün önce revizyon oldum kaburgamdan kıkırdak alındı burnumun içinde uç kısmında özellikle de dikiş yerlerinde kabuklanmış yara gibi bişeyler var. Doktorum enfeksiyon olmadığını söyledi ama inanılmaz kaşıntı ve sızlama gibi bir acı var. Aranızda var mı bu şekilde iyileşme süreci geçiren? Kıkırdaklar erir falan diye çok korkuyorum.
olur canım yaraların iyileşme süreci kaşıntı acıma oluyor

Back
X