• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REVİZYON OLDUM

kimolduguonemlidegil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
99
28
38
30
Arkadaşlar merhaba on gün önce revizyon oldum kaburgamdan kıkırdak alındı burnumun içinde uç kısmında özellikle de dikiş yerlerinde kabuklanmış yara gibi bişeyler var. Doktorum enfeksiyon olmadığını söyledi ama inanılmaz kaşıntı ve sızlama gibi bir acı var. Aranızda var mı bu şekilde iyileşme süreci geçiren? Kıkırdaklar erir falan diye çok korkuyorum.

Çok geçmiş olsun dön olup istediğin sonuç olur umarım kendini çok korkutma lütfen herşey güzel olacak düşüncesiyle ilerle bazen belayı sözlerle biz kendimize çagırıyoruz. Kime oldunuz ve sorunlar nelerdi

benimde 1 buçuk ay oldu..kaşıntı iyileşme belirtiside olabilir..hafif sızlamalar normal ama ağrı çoksa bunun yanında kızarıklık ve sarımsı yeşilimsi akıntı varsa enfeksiyon düşünülebilir

on gün çok erken olduğu için telaş yapmayın kaburga kıkırdağı eklenmiş üstelik antibiyotiğinizi düzenli kullandıysanız sorun olmaz inşallah

herkese teşekkür ederim öncelikle. bir önceki burnum kısaltılmıştı burnum biraz uzatıldı ucunda her yer kaburga kıkırdağı. alerji oldum sanırım alnımda kırmızı noktalar çıktı burun ve ağız etrafımda da. doktorum enfeksiyon değil diyor ama çok korkuyorum inanılmaz kaşıntım var. burun kıkırdağı nasıl eriyor?

Arkadaşlar merhaba on gün önce revizyon oldum kaburgamdan kıkırdak alındı burnumun içinde uç kısmında özellikle de dikiş yerlerinde kabuklanmış yara gibi bişeyler var. Doktorum enfeksiyon olmadığını söyledi ama inanılmaz kaşıntı ve sızlama gibi bir acı var. Aranızda var mı bu şekilde iyileşme süreci geçiren? Kıkırdaklar erir falan diye çok korkuyorum.
olur canım yaraların iyileşme süreci kaşıntı acıma oluyor

şuan süreç iyi gidiyor 2 aya yaklaştım bnm minör revizyondu tekrar kırma kıkırdak ekleme gibi işlemler yapılmadı..ama yinede zordu ilk 2 hafta..ödemim ilk ameliyat kadar çok değildi
anladım çok geçmiş olsun. benim kaburgamdan kıkırdak alındığı için süreç zor geçiyor bir de kalın derili olduğum için ödemim çok fazla. doktorum eğriliğimin ödemden kaynaklı olduğunu söyledi umarım öyledir. ama benim problemim bu durumun bende travma olmuş olması sürekli burnumu düşünüp depresyon ve anksiyete yaşamam. her ameliyat olduğumda pişman oluyorum eski burnumu da pek beğenmiyorum ama onu istiyorum. bi çok ilaç tedavisi terapi aldım ama işe yaramadı artık ne yapacağımı bilmiyorum. mesela şu anki burnumu bir öncekine göre beğeniyorum ama o ilk ameliyatta yaşadığım kötü günleri o psikolojiyi bir türlü atamadım malesef saplantılı bi şekilde burnumu düşünüp evhamlanıyorum yüzümü sürekli yabancılıyorum bu hala geçmedi iki senedir. benim gibi bu psikolojiyi yaşayıp atlatabilen var mı çok merak ediyorum

anladım çok geçmiş olsun. benim kaburgamdan kıkırdak alındığı için süreç zor geçiyor bir de kalın derili olduğum için ödemim çok fazla. doktorum eğriliğimin ödemden kaynaklı olduğunu söyledi umarım öyledir. ama benim problemim bu durumun bende travma olmuş olması sürekli burnumu düşünüp depresyon ve anksiyete yaşamam. her ameliyat olduğumda pişman oluyorum eski burnumu da pek beğenmiyorum ama onu istiyorum. bi çok ilaç tedavisi terapi aldım ama işe yaramadı artık ne yapacağımı bilmiyorum. mesela şu anki burnumu bir öncekine göre beğeniyorum ama o ilk ameliyatta yaşadığım kötü günleri o psikolojiyi bir türlü atamadım malesef saplantılı bi şekilde burnumu düşünüp evhamlanıyorum yüzümü sürekli yabancılıyorum bu hala geçmedi iki senedir. benim gibi bu psikolojiyi yaşayıp atlatabilen var mı çok merak ediyorum
Aynısını ben yaşıyorum çok garip kendimi okudum sanki

aynı durum bendede var sanırım burnumuz tam içimize sinmedi..bu sebepten dolayı böyleyiz bunları yaşamayan insanlar emin olun burnunu çok beğenenler çünkü iyiki olmuşum diyorlar biz diyemiyoruz

yani şöyle söyleyim beğenip beğenmemekte değil benimkisi artık bunu takıntı haline getirmiş olmak. sonuçta hepimiz pişman olsakta eski doğal burnumuzu beğenmediğimiz için ameliyat olduk onda da bi kusur bulduğumuz için yattık o ameliyat masasına, ha evdeki hesap çarşıya uymadı belki ama asıl mesele doğalında da kusur bulup bizi bu eyleme götüren düşünce. geçen gün hipnoterapi yaptırdım etkisi ömürlük dediler iki gün sürdü yine saplantılı şekilde düşünüyorum ve bir türlü tam anlamıyla beğenip eski huzuruma mutluluğuma kavuşamıyorum ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım içine düştüğüm depresyon ve anksiyeteden bir türlü çıkamıyorum ne ilaç ne terapi ne ameliyat hiçbiri fayda etmiyor. eski yaşama sevincimi çok özledim

yani şöyle söyleyim beğenip beğenmemekte değil benimkisi artık bunu takıntı haline getirmiş olmak. sonuçta hepimiz pişman olsakta eski doğal burnumuzu beğenmediğimiz için ameliyat olduk onda da bi kusur bulduğumuz için yattık o ameliyat masasına, ha evdeki hesap çarşıya uymadı belki ama asıl mesele doğalında da kusur bulup bizi bu eyleme götüren düşünce. geçen gün hipnoterapi yaptırdım etkisi ömürlük dediler iki gün sürdü yine saplantılı şekilde düşünüyorum ve bir türlü tam anlamıyla beğenip eski huzuruma mutluluğuma kavuşamıyorum ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım içine düştüğüm depresyon ve anksiyeteden bir türlü çıkamıyorum ne ilaç ne terapi ne ameliyat hiçbiri fayda etmiyor. eski yaşama sevincimi çok özledim
Şöyle düşün biz o burundaki kusuru bildiğimiz için rahatsız oluyoruz ama dışardan yüzümüze bütün olarak bakılıyor kimse kimsenin burnunu incelemiyor eminim 🌸 burnu bırak saçlarına, cildine ya da iyi bi spor programıyla fiziğine odaklan herşey daha güzel olmaya başlıyor. Ben hiç estetik olmadım ama benimde burnumla uğraşanlar var tabi ki bu da benim psikolojimi etkilemedi desem yalan olur. Ama spora ve platese yöneldim bu bana kendimi daha iyi hissettirdi tavsiye ederim. Kendini üzme biz her halimizle gayet güzeliz 💗

Şöyle düşün biz o burundaki kusuru bildiğimiz için rahatsız oluyoruz ama dışardan yüzümüze bütün olarak bakılıyor kimse kimsenin burnunu incelemiyor eminim 🌸 burnu bırak saçlarına, cildine ya da iyi bi spor programıyla fiziğine odaklan herşey daha güzel olmaya başlıyor. Ben hiç estetik olmadım ama benimde burnumla uğraşanlar var tabi ki bu da benim psikolojimi etkilemedi desem yalan olur. Ama spora ve platese yöneldim bu bana kendimi daha iyi hissettirdi tavsiye ederim. Kendini üzme biz her halimizle gayet güzeliz 💗
çok doğru söylüyorsun kuzum algımı değiştirmem lazım

Kabul etmelisiniz yeni burnunuzun şeklini eskiye dönmek düşünmek bir fayda getirmez size

Fotograf atar mısınız
Kızlar fotoğrafları ekledim 1.ameliyatım profilimde var. Revizyonumun 1.ayı doldu inanılmaz kaşıntı ve ağrı devam ediyor normal mi bilmiyorum. Bir de burnum önden hala eğri sizce nasıl olmuş dürüst yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 91999B75-6F0A-497F-AFEF-0D1497EDACB0.webp
    91999B75-6F0A-497F-AFEF-0D1497EDACB0.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 117
  • 0FF51BDF-6C11-4CF9-A4A2-B787856E3E2D.webp
    0FF51BDF-6C11-4CF9-A4A2-B787856E3E2D.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 106
  • D424FCF3-7DED-4782-9791-D6DD871E9C39.webp
    D424FCF3-7DED-4782-9791-D6DD871E9C39.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 107
  • EECE4DC7-5FE3-48CD-834E-7CFEDD2523EB.webp
    EECE4DC7-5FE3-48CD-834E-7CFEDD2523EB.webp