- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Albertynax
-
Oyuncu Ebru sahin e benzettim dogrumu yazdim adini hercai de oynayan basrol iste aslinda burnun guzel dedigin gibi kalkikligida goze batmiyor tek sıkıntı ne biliyormusun kavisin dogru yerden verilmemesi gibi belkide burnun gidisatimi buydu bilemedim ben begendim karakteristik bir estetik olmus sanki sen hep boyleymissin gibiKızlar merhaba ben ameliyat olalı 7 ay oldu ama pek memnun değilim kendi halimi ve shop yaptığım fotoğraflar var aynen öyle olsun istiyorum sizce revizyon olmalı mıyım doktor ucunu küçültmediği ve çok kaldırdığı İçin para almaz mı? Ucu çok büyük kalkık ve yamuk?
Kızlar merhaba ben ameliyat olalı 7 ay oldu ama pek memnun değilim kendi halimi ve shop yaptığım fotoğraflar var aynen öyle olsun istiyorum sizce revizyon olmalı mıyım doktor ucunu küçültmediği ve çok kaldırdığı İçin para almaz mı? Ucu çok büyük kalkık ve yamuk?
Teşekkür ederim beni mi benzettiniz burnumu mu anlamadım evet kavis sorun sankiOyuncu Ebru sahin e benzettim dogrumu yazdim adini hercai de oynayan basrol iste aslinda burnun guzel dedigin gibi kalkikligida goze batmiyor tek sıkıntı ne biliyormusun kavisin dogru yerden verilmemesi gibi belkide burnun gidisatimi buydu bilemedim ben begendim karakteristik bir estetik olmus sanki sen hep boyleymissin gibi
Ne zaman bu şekilde olduğunu anladınız ? Kaçıncı ayda net belli oldu
çok minimal şeyler var. bence dert etmeyin, genel görünüşünüz gayet iyi. nefes sorununuz yoksa bir daha ameliyat olmayın derim.
Bence burnu çok törpüledi ucunuda küçültmediği için sanırımDümdüz aşağı inip sonra kavislenmiş gibi. Ama gerçekten gerek yok tekrar ameliyat olmanıza gibi görünüyor. Tabi yamukluk canınızı sıkmıyorsa. Yandan sorun yok ama sıkıntı yapacak kadar bence.
Burnunun kavis gecisini benzettim, yani evet arkadasin dedigi gibi duz gelip oyuntu cok olmus burun ucu kikirdaklarinida kaldirmak icin fazla katlamis vs vs ama asla revizyona gerek yok imkanin olursa ilerde bi kac kere dolgu yaptir iyi bi marka olsun dolgun erimez kalici olur zamanlaTeşekkür ederim beni mi benzettiniz burnumu mu anlamadım evet kavis sorun sanki
Dolguyla ucunu indirip küçültürler mi?Burnunun kavis gecisini benzettim, yani evet arkadasin dedigi gibi duz gelip oyuntu cok olmus burun ucu kikirdaklarinida kaldirmak icin fazla katlamis vs vs ama asla revizyona gerek yok imkanin olursa ilerde bi kac kere dolgu yaptir iyi bi marka olsun dolgun erimez kalici olur zamanla
5 6 ayda belli oluyor bence sizde oldunuz mu??
Fotoğraf yok masaj yaptım teşekkür ederimBende yeni ameliyatlıyım 17. Günüm merak ettiğim ameliyat sonrası doktor çekiyor ya bitince ameliyat o fotoğraf nasıl ? Aynısı oluyor diyorlar ama ? İşte sabır hemen geçse keşke aylar...Masaj falan yaptın mı benim doktor masaj vermedi mesela ama İnan göze çok çarpan bir şey yok
Fotoğraf yok masaj yaptım teşekkür ederim
İnstagram hesabı yok ondanAaa nasıl ? İşte bu olamalı bence fotoğraf kesinlikle neden çekmemiş acaba
Teşekkür ederim ama berbat yaBurnundaki ödemelerin inmesi 1 seneyi bulur. 1 seneyi doldurmamış henüz böyle düşüncelere girmeyin. Fena görünmüyor şu an.
Canim suanki halini atarmisin banaBende yeni ameliyatlıyım 17. Günüm merak ettiğim ameliyat sonrası doktor çekiyor ya bitince ameliyat o fotoğraf nasıl ? Aynısı oluyor diyorlar ama ? İşte sabır hemen geçse keşke aylar...Masaj falan yaptın mı benim doktor masaj vermedi mesela ama İnan göze çok çarpan bir şey yok
Dolguyla sirti doldurup ucunu da dikkat cekmez hale getirirler ama masrafli isler ya boyle guzel yani elletme derimDolguyla ucunu indirip küçültürler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?