Revizyon olmalımıyım (fotograflı)

Yildizhanim5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
19
1
36
33
Merhaba, estetik burun ameliyatı oldum Ferhat Şimşek'te burnumda bir çıkıntı oluştu ameliyattan bir süre sonra ve törpüleme işlemi yapıldı 2024 temmuz ayında şimdi 2025 temmuz ayına yaplaştık ama burnumda yine bir çıkıntı var malesef revizyon ameliyat olmalımıyım yine aynı doktora sizce fotoğrafa bakıp yorum yaparmısınız lütfen

Eklentiler

• 1751663367483.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 460
Bana ucu fazla uzun geldi. Törpü işlemi nereye yapıldı?

Cikinti dediğin kemermi ?
Ne gibi değişiklik yapacak peki doktorun
Nasil bir revizyon olacak?Önemli olan,doktoruna güveniyormusun

Cikinti dediğin kemermi ?
Ne gibi değişiklik yapacak peki doktorun
Nasil bir revizyon olacak?Önemli olan,doktoruna güveniyormusun
Çıkıntı dediğim kemer evet törpüleme işlemi kemere yapıldı ameliyattan sonra ama yapılan törpülemeye rağmen tekrar kemer oluştu malesef doktordan randevu alacağım ve revizyon için görüşeceğiz bana 1yılı tamamlamasını bekle dedi törpülemeden sonra bekledim ama kemer geçmedi üstelik şeklide ameliyattan çıktığım gibi asla değil malesef ilk ameliyat hiç korkum yoktu güvenim tamdı doktora ama şimdi korkuyorum ve tereddütlerim var.

Aynısını bende de oldu
geçen sene şubatda ilk ameliyatımı oldum
Ve bu sene şubatda revizyon ameliyatımı
Aynı şikayetlerim vardı Kemer ve burnumda çıkıntılar ve burun uzun kalmıştı
Suan memunum hem kemerim gitti hemde burun ucu küçülme oldu
Bende aynı doktora ameliyat oldum
İstersen özelden resimleri yollarım

hocadan kaynaklı olabilri mi? memnun kaldınız mı ferhat hocadan?

Kemerden bahsediyorsak hic ama hic gerek yok. Benim dogal burnum ve sizinki kadar cok hafif bir kemerim var ve burnuma ozel iltifat almisligim var herkes begenir. O kemer icin tekrar ameliyat olmaya degmez. Uc kisim biraz sivri duruyor ama oraya islem yapilmaycaksa bence dokundurtmayin.

Olur sevinirim en azından fikir olur

Çok minimal bir kemer var bence bozmayın bu görüntüsünü. Gayet ince burun ucu yukarda kibar bir burun var .

Bütün ucu uzun ve sivri

bana son halini gönderebilirmisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…