Revizyon (resimli)

Komplikasyon değil de düzgün yapılmayan iş diyelim biz ona.bence biraz daha araştırın iyi bir doktor bulursunuz mutlaka.ilk ameliyatı düzgün yapamayan doktorlar yüzünden ne çok bedel ödüyoruz:KK43:
Ah sormayın. Baya kötü etkilendim. Önceki kemerli burnum bile baya daha simetrik, daha doğal ve yüzümle uyumluydu.Neyse olanlara çare yok. Revizyon a da hala hazır değilim, güvenimi kaybettim baya

Komplikasyon değil de düzgün yapılmayan iş diyelim biz ona.bence biraz daha araştırın iyi bir doktor bulursunuz mutlaka.ilk ameliyatı düzgün yapamayan doktorlar yüzünden ne çok bedel ödüyoruz:KK43:
Ah sormayın. Baya kötü etkilendim. Önceki kemerli burnum bile baya daha simetrik, daha doğal ve yüzümle uyumluydu.Neyse olanlara çare yok. Revizyon a da hala hazır değilim, güvenimi kaybettim baya

1 yıl geçsin de doğru bir karar verirsiniz inşallah.iyi bir doktor bulursanız emin ol sonuç çok güzel olur

keşke kabul etse hatasını tabiki ben tekrar ücret ödemek istemem, ama bırakın kabul etmeyi daha neler neler.. Bir de ilk ameliyat başarısını baz alınca insan 2.i aynı kişiye olmaya korkuyor.
Aynı doktora olmak istemiyor olmanızı anlıyorum en azından bir çözüm bulsun süleyman taşı ameliyat ücreti yüksek yazık yani birde revizyon iyice dert çıkarıyorlar başımıza.

• Beğen
Reactions: drx
Merhaba arkadaslar beni taniyanlariniz vardir..bundan yaklasik bir yil evvel Ameliyat oldum sonrasinda memnuniyetsizlik ve simdiyse tekrar revizyon ameliyati olma asamasindayim..
Sadece Tipplasti yapildi yani sadece burun ucum duzeltildi burun sirtina sadece törpü atildi dolayisi ile burun sirtim ekstradan kalin ve tümsek gorunuyor su an :KK43:
Bukez burun ucuna dokundurtmadan burun sirtini duzelttiresim var daraltma ve kirma islemi gerceklesecek
Sizce daraldiginda nasil bi goruntu olusur? Revizyon olduguma degermi ?
Merhaba naptınız benzer durumdayız

Merhaba arkadaslar beni taniyanlariniz vardir..bundan yaklasik bir yil evvel Ameliyat oldum sonrasinda memnuniyetsizlik ve simdiyse tekrar revizyon ameliyati olma asamasindayim..
Sadece Tipplasti yapildi yani sadece burun ucum duzeltildi burun sirtina sadece törpü atildi dolayisi ile burun sirtim ekstradan kalin ve tümsek gorunuyor su an :KK43:
Bukez burun ucuna dokundurtmadan burun sirtini duzelttiresim var daraltma ve kirma islemi gerceklesecek
Sizce daraldiginda nasil bi goruntu olusur? Revizyon olduguma degermi ?
Kime oldunuz ilk ameliyatı

6. Aya kadar gittim, herşey ödeme bağlanılıyordu, ısrarla beklemem söyleniliyordu. Başka doktorlar komplikasyonları onaylamasa zaten beklemeye devam ederdin heralde. En son başka bir başlıkta anlattığım gibi azarlandım zaten. Klinik de çok ilgisizdi bu süreçte
Size msj attım naptınız sorununuz ne ozelden yazar mısınız lutfen ben de revizyon dusunuyorum Eren bey nasıl sizce

Back
X