- Konu Sahibi Kaanserenay
doktorunuz kim?Merhaba ben revizyon oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunuz kim?Merhaba ben revizyon oldum
Zuhal Güldoktorunuz kim?
Eren hocaya revizyon olduysanız bilgi verir misiniz?Eren taştan : diğer doktorların mahvettiği burunları mükemmel hale getiren doktor, tabi bunun bedeli de yüksek, değer mi ? Değer.
Eren beye revizyon oldum, hem kendisi hemde ameliyatlara giren Gül hanım çok ilgili ve güleryüzlüler. Ameliyatı sadece bayındır hastanesi söğütözünde yapıyor. Neredeyse her gün ameliyatı var eren beyin (ve belkide yarısı revizyon), muayenehanesi her daim dolu ve herkes mutlu ben gibi. Fiyatı pahalı ancak sonuçları mükemmel. Her işin çırağı olacağına tek işin ustası ol mantığı ile ilerlemiş. Kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Ülkemizin bu gibi insanlara ihtiyacı var. Randevu alıp görüşebilirsinizEren hocaya revizyon olduysanız bilgi verir misiniz?
Gozunuz aydin ne kadar oldu ameliyat olali? Guncel fiyat nedir?Eren beye revizyon oldum, hem kendisi hemde ameliyatlara giren Gül hanım çok ilgili ve güleryüzlüler. Ameliyatı sadece bayındır hastanesi söğütözünde yapıyor. Neredeyse her gün ameliyatı var eren beyin (ve belkide yarısı revizyon), muayenehanesi her daim dolu ve herkes mutlu ben gibi. Fiyatı pahalı ancak sonuçları mükemmel. Her işin çırağı olacağına tek işin ustası ol mantığı ile ilerlemiş. Kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Ülkemizin bu gibi insanlara ihtiyacı var. Randevu alıp görüşebilirsiniz
Ben de kendisine revizyon oldum 6 ay oldu. Ama fiyatı sabit değil buruna göre belirliyor. Kaburgadan kıkırdak alınacaksa daha fazla oluyor.Gozunuz aydin ne kadar oldu ameliyat olali? Guncel fiyat nedir?
2,5 ay oldu, bende kulaktan kıkırdak kullanıldı. Kulağın iyileşmeside ayrı bir konu tabiki, fiyat bilgisi vermeyeyim yanıltıcı olur, primer ve revizyon fiyatları çok farklı. Revizyonda da yapılacak işe göre fiyat 35-55 arası değişiyorGozunuz aydin ne kadar oldu ameliyat olali? Guncel fiyat nedir?
2,5 ay oldu, bende kulaktan kıkırdak kullanıldı. Kulağın iyileşmeside ayrı bir konu tabiki, fiyat bilgisi vermeyeyim yanıltıcı olur, primer ve revizyon fiyatları çok farklı. Revizyonda da yapılacak işe göre fiyat 35-55 arası değişiyor
Fotoğrafınız varsa atabilir misiniz?!Eren taştan : diğer doktorların mahvettiği burunları mükemmel hale getiren doktor, tabi bunun bedeli de yüksek, değer mi ? Değer.
Merhaba bende revizyon düşünüyorum Eren taştana özelden fotoğraf atmanız mümkün mü acaba?Merhaba. Ben 3. Amelit olarak eren taştana oldum. 1.5 yıl oldu çok memnunum. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Ücret yüksek ama sonuçta revizyon çok daha zor ve yıpratıcı.
Merhabalar kızlar size bir şey danışabilirmiyim?size atacağım fotolara göre sizce revizyon olmaşımıyım?burnum nasıl olmuş?ben önden beğenmiyorum sağ trafta sorun var?
Evet önceki fotoğraflarımı inceledim.onlar da da sağ tarafta boşluk var.ama insanın canı sokuluyor okadar para dök uğraş yine istediğin gibi olmasın çok göze batıyormu tabi bu fotolar çok yakındanbence riske değmez gayet iyi, eski burnunuzda da var mıydı sağ tarafta fark? Çünkü bazı doğuştan asimetriler geçmiyor ameliyat sonrasında.
Teşekkür ederim nefes problemim yok sadece sağ tarafında öyle çıkıntı gibi bişey var revizyon olsammı diye düşündümBen de gayet beğendim burnunuzu şekil olarak nefes propleminiz için kbbye gitmediyseniz bir gidin bakalım belki başka birşeyden kaynaklanan basit halledilecek bir sorundur çok geçmiş olsun
Evet önceki fotoğraflarımı inceledim.onlar da da sağ tarafta boşluk var.ama insanın canı sokuluyor okadar para dök uğraş yine istediğin gibi olmasın çok göze batıyormu tabi bu fotolar çok yakından