Revizyon sonrası yüzüm davul gibi şişti, geçer değilmi?

LaTaahzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
685
308
53
Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz perşembe günü revizyon ameliyatı oldum ve bugün yüzüm davul gibi şişti, geçer değilmi?
Ilk ameliyatımda yüzüm bu kadar şişmemişti.
Aslında geçeceğini biliyorum ama insan geçene kadar yinede rahat edemiyor, bu süreçte geçeceğine dair yinede onay almak istiyor.
Şu anda yüzüm resmen davul gibi, sanki sağ ve sol yanağımdan diş çektirmişim gibi bayağı şiş.
Burun ödemindende vazgeçtim, gözkapaklarım ve özelliklede yanaklarımdaki ödemlerden kurtulsam yeter şimdilik.
Geçer değilmi? Ne zaman geçer bu ödemler?
Aynı deneyimleri yaşayanlar, beni aydınlatırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz perşembe günü revizyon ameliyatı oldum ve bugün yüzüm davul gibi şişti, geçer değilmi?
Aslında geçeceğini biliyorum ama insan geçene kadar yinede rahat edemiyor, bu süreçte geçeceğine dair yinede onay almak istiyor.
Şu anda yüzüm resmen davul gibi, sanki sağ ve sol yanağımdan diş çektirmişim gibi bayağı şiş.
Burun ödemindende vazgeçtim, gözkapaklarım ve özelliklede yanaklarımdaki ödemlerden kurtulsam yeter şimdilik.

İlk 1 hafta yoğun ödemliydim, 2. haftada epey inmeye başladı fakat ilk 1 ay yüzümün şiş olduğunu söyleyip durdu insanlar, yani şişlik devam etti daha az da olsa. Burnumsa 1,5-2 aydan sonra fark edilir şekilde inmeye başladı.

Merhaba arkadaşlar.

Geçer tabiki benimde yanaklar ve alt cene yan kemikler çok şiştii 2.aydayım halen şişliğin var. Yavaş yavaş iniyor. Uzun zaman doktor arayisindaydiniz diye hatırlıyorum,kime oldunuz revizyonu

Back
X