- 20 Ağustos 2014
- 15
- 0
- 16
- Konu Sahibi burcindalgin
-
Arkadaslar ben 5 ay önce burun amilyati oldum ama istedigim sonuca ulasmadim malesef. Son bir ayin icinde burnumun orta kisminda bir cikinti belirginlesmeye basladi. Kendi doktorumla muayene olamadim yurtdisinda yasadigim icin fakat baska bir doktora fotograflarimi yolladim ve zamanla daha belirginlesecegini ve ancak revizyon ile gececegini anlatti. Tecrubeli arkadaslarima soruyorum, sizde böyle bir durumla karsilastinizmi? Kolay veya zor bir amilyatmi ters v deformitesi ? kapalimi, acikmi oluyor? Hangi yontemle bu cikinti veya golge yok ediyor??? Lütfen cevap..[
Arkadaslar ben 5 ay önce burun amilyati oldum ama istedigim sonuca ulasmadim malesef. Son bir ayin icinde burnumun orta kisminda bir cikinti belirginlesmeye basladi. Kendi doktorumla muayene olamadim yurtdisinda yasadigim icin fakat baska bir doktora fotograflarimi yolladim ve zamanla daha belirginlesecegini ve ancak revizyon ile gececegini anlatti. Tecrubeli arkadaslarima soruyorum, sizde böyle bir durumla karsilastinizmi? Kolay veya zor bir amilyatmi ters v deformitesi ? kapalimi, acikmi oluyor? Hangi yontemle bu cikinti veya golge yok ediyor??? Lütfen cevap..Arkadaslar ben 5 ay önce burun amilyati oldum ama istedigim sonuca ulasmadim malesef. Son bir ayin icinde burnumun orta kisminda bir cikinti belirginlesmeye basladi. Kendi doktorumla muayene olamadim yurtdisinda yasadigim icin fakat baska bir doktora fotograflarimi yolladim ve zamanla daha belirginlesecegini ve ancak revizyon ile gececegini anlatti. Tecrubeli arkadaslarima soruyorum, sizde böyle bir durumla karsilastinizmi? Kolay veya zor bir amilyatmi ters v deformitesi ? kapalimi, acikmi oluyor? Hangi yontemle bu cikinti veya golge yok ediyor??? Lütfen cevap..
acik dicektn galiba canim acik yapmalari daha iyi evet goruolar cnku sonuckar daha iyi oluyo bence acik ameliyatla sadece burun ucuna kikirdak eklemesi yaptrrevizyonu bendce kapalı yapmaları daha iii cunku ne var ne yok goruyorlar ben daha rahat gecti revizyoon
Merhaba canim oncelikle gecmis olsun bende ayni sorunun cevabini bekliyorum su anda burnum bekledigimden cok kotu oldu buyuk doktorumla konusmam lazim sende konus bu kendisinin hatasi duzeltmesi gerekir ucretsiz .. sen nerde kaliyorSun yurt disinda bende yurt disindanim umarim doktorum duzeltir yoksa bende su anda revisyion odeyecek durumum yokHmm ozaman muhtemelen acik oluyor bu amilyat. Morluklar sislikler ozaman ilk amilyattaki gibi ayni sekilde oluyor? Acaba sibii hanim sizin onceki ve sonraki fotograflarinizi gorebilirmiyim? Vi bir sorum olacak size. Üc sene beklemisiniz amilyat olmak icin. Acik soylemek gerekirse su an revizyon yaptirmaya durumum yok bu amilyati bekletmekte bir zarar gorurmuyum? Veya doktorun Kendi hatasi oldugu icin, fazla torpuledigi icin odemeyi onlarin yapmasimi gerekiyor? Ozel de oldum amilyatimi ve sirf darbe sonrasi sekil bozuklugu yuzunden olusan burun tikanikligi ve kanama icin. Hani sirf burnumu beyenmedigim icin yaptirmadim bu amilyati. Acaba revizyon yapmazmi bu yüzden diye dusunuyorum(((.
benm revizyon da felakett ti ilkbciktgm dandan itibarem gozlerim kanli siyahtibhep alt taraflari gozumun usteleri gozume kannoturmstu bildgn kamyon carpms gbiydimrevizyonda normal estetikteki kadar morarma oluyor mu arkadaşlar
benm revizyon da felakett ti ilkbciktgm dandan itibarem gozlerim kanli siyahtibhep alt taraflari gozumun usteleri gozume kannoturmstu bildgn kamyon carpms gbiydim
evet cnm kemigi kirmis en yeni bastan burun insa etmis bana ole demisti keske yapmasayms kikirdak da dosemis ya burun dumduzzz ve sisko onden suratima yapisti iyicerevizyonunda baya kemik düzeltme işlemi mi oldu yoksa ufak değişiklik mi oldu.bn ufak bi değişiklik istiyorum ama yine aynı kanamalar morarmalar olur diye korkuyorum.
evet cnm kemigi kirmis en yeni bastan burun insa etmis bana ole demisti keske yapmasayms kikirdak da dosemis ya burun dumduzzz ve sisko onden suratima yapisti iyice
canim revizyonlar herzaman risktir cookk cok iyi arastr daha tehlikeli anlicagn ac googledan izle doktor yorumlarini mutlakabnde estetik olduğu çok belli olmasın diye çok değiştirmesini istememiştim doktordan şimdi de keşke hazır olmuşken tamamen doktora bıraksaymışım diyorum.zaten her halukarda önceden tanıyanlar estetik olduğumu anladı. ne kadr safım ya .şimdi de tekrar olmak istiyorum :/
Tmm cok teskkur ederim cnm.ins sorunsuz bi sekilde su donemleri atlatrizcanim revizyonlar herzaman risktir cookk cok iyi arastr daha tehlikeli anlicagn ac googledan izle doktor yorumlarini mutlaka
Kıkırdağınmı belirginleşti ters v nası oluyo anlamadım .Arkadaslar ben 5 ay önce burun amilyati oldum ama istedigim sonuca ulasmadim malesef. Son bir ayin icinde burnumun orta kisminda bir cikinti belirginlesmeye basladi. Kendi doktorumla muayene olamadim yurtdisinda yasadigim icin fakat baska bir doktora fotograflarimi yolladim ve zamanla daha belirginlesecegini ve ancak revizyon ile gececegini anlatti. Tecrubeli arkadaslarima soruyorum, sizde böyle bir durumla karsilastinizmi? Kolay veya zor bir amilyatmi ters v deformitesi ? kapalimi, acikmi oluyor? Hangi yontemle bu cikinti veya golge yok ediyor??? Lütfen cevap..
arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun tabi banada evt revizyon oldum antalyadan dr hadi bey mediface tıp merkezi henuzamiyiyat oallı suan 14 gun oldu bugun flasterlerim çıktı burnum önceki burnuma göre daha doğal problemlerde düzseldi ters ve deformiesinden falan eser yok cok sukur insalah dahada iyi olur
hepiniz sormuşsunuz yine morarma olurmu diye ben birinci ameliyatımda o kadr morarmıstıkı ve sişmişti yuzum kendimden korktum inanın dedimki revizyondada böle olurd-sa yandık fakat tersine benim ameliyattan sora sişligim neredeyse yok morarmamsa hiç olmadı buna ben bile sasırdım doğrusu e sora ameliyat ekibinden bir arkadaşa sorduğumda nedenini hocanın farklı bir teknikle yaptığını söyledi ...ayrıca bi soruda kıkırdak eklemesıydı sanırım evt kulaklarda almış eklemıs kıkırdağı fakat hiç bellı değil zaten görülmuycek yerlerrden alıyorlar ....ALLAH utandırmasın bir daha ameliyat olmak istemiyorum gayet doğal bir burnum oldu artık önceki fazla kalkıktı sankı bana göre insaalla rabbim herkesi şifalandırsın herkese iyi geceler
Canim kikirdak belirginlesti. Yandan burnum gayrtKı
Kıkırdağınmı belirginleşti ters v nası oluyo anlamadım .
Canim ben danimarkada yasiyorum. Gecmis olsun sanada. Revizyon dusunuyormusun acaba ?Merhaba canim oncelikle gecmis olsun bende ayni sorunun cevabini bekliyorum su anda burnum bekledigimden cok kotu oldu buyuk doktorumla konusmam lazim sende konus bu kendisinin hatasi duzeltmesi gerekir ucretsiz .. sen nerde kaliyorSun yurt disinda bende yurt disindanim umarim doktorum duzeltir yoksa bende su anda revisyion odeyecek durumum yok
Cavabimi tamamliyamadan mesaji yollamis bulundum :). Benim burnum Yandan gayet güzel ve hos duruyor, fakat önden bakinca burnumun orta kisminda bir cikinti var bu cikintida kirkirdak. Ozellikle fotograf cekince belli oluyor. Cikintinin uzerine golge dusuyor ve cikintinin yamuk oldugu bile belli :S sagya dogru gidiyor..Kı
Kıkırdağınmı belirginleşti ters v nası oluyo anlamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?