Revizyon ücretini kim karsilar ?

taktakti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2024
4
0
1
30
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı oldum estetik amaçlı fakat burnum eskisinden daha kötü ve eğri oldu bir kanadı da daha basık duruyor . Bu durum da doktorun revizyon ücreti talep etme hakkı var mı? Revizyon şart gibi duruyor burnumun eğriligi ap acik görünüyor . Doktorum düzeltmek zorunda mı yoksa değil mi ? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Düzeltmek zorunda bence benim de ucu düştü istediğim gibi olmadı doktorum 1. Yılda düzeltiriz dedi sadece hastane ameliyat ücreti ödedim ekstra kendine bi ücret almadı

Düzeltmek zorunda bence benim de ucu düştü istediğim gibi olmadı doktorum 1. Yılda düzeltiriz dedi sadece hastane ameliyat ücreti ödedim ekstra kendine bi ücret almadı
Merhaba burun ucunuz nasıldı özelden foto atma şansınız var mı? Benimde ucum hafif düşük ama doktora kalkık olmasın demiştim ben domuz gibi olacak diye korkuyordum şimdi de bir yık kalkık olsa keşke diyorum

Aynı doktora kendinizi nasıl teslim edeceksiniz? Başka bir Dr daha mantıklı değil mi?

Benim doktorum ücretsiz düzeltmeye çalıştı ama pek başarılı olmadı.Ekstra sorunlar oluştu.Aynı doktora ameliyat olmak yerine birkaç yıl birikim yapıp iyi bir doktora düzelttirmek daha mantıklı.

Revizyon meme de baska bir doktora kendim ucret verdim, ilk baştaki doktorum da ameliyat masraflari haricinde bir şey istemedi ama ben fazla rahatsiz oldum belki bilemiyorum istedigim yine olmayabilir diye dusundum. Bu konu biraz ortada sonuçta kimse garanti veremez operasyon sonuçta ama bence burun revizyonu memeden daha önemli ve zor gibi biraz paranıza sözunuz geciyorsa bence bu bir seçim en guvendiginiz yerde yaptirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…