Revizyon

therealG

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
75
12
8
Arkadaslar burnum ayni yukledigim fotografta soldaki gibi hatta daha beter diyebilirim delikler ortada burun ucu kalkik agzimi hareket ettirince deliklerim iyice ortaya cikiyo ben de sagdaki gibi gorunsun deliklerim gozukmesin istiyorum. Bunun yaninda nefes de alamiyorum eskisi gibi. Boyle bi burnu duzeltebilecegine inandiginiz doktor varsa lutfen yardimci olun

Eklentiler

• IMG_3921.webp
    15 KB · Görüntüleme: 272
geçmiş olsun canım çok zor bi durum olsa gerek gerçekten kim yaptı öm atar mısın beni doktorumun bana gösterdiği revizyon ameliyatları çok başarılı ama şu anda kendi rinoplastim çok yeni o yüzden önermek için acele etmek istemiyorum

Merhaba arkadaşlar..Bende 2.5 ay önce rinoplasti oldum doktorum kötü değildi ona göre burnum güzel ama ben çok pişmanım eski burnumu ister oldum..Yandan bakınca bir problem Yok ama önden yüzüme çok küçük ve kısa geliyor..Zaten dudaklarım iri çok küçük geliyor gözüme çok mutsuzum..2.5 Aydır hergün ağlıyorum.. İstNbuldan bi kaç doktor araştırıyorum korkuyorumda ikincisi de kötü olur diye psikolojim çok kötü.. 6 ay veya bir yıl beklemek zorundayım...Düzeleceğini bilsem içim rahat atlatacam bu süreyi..Aynalara küstüm resmen..Aynı sorunu olan varsa destek olursa sevinirim

canım aynı sıkıntı bende de var burnum yümüme kısa kalkık ve basık duruyor ama benim 1 ayım olmadı daha sabırla bekliyorum ben de herkes teselli veriyor düzelicek diye ama ben en başa dönüp hiiiiiiç yaptırmamış olmayı dilerdim

merhaba uzun zaman geçmiş ameliyat oldunuzmu?
. yandan delikleriniz gözüküyormu? yandan gözükmüyorsa burnunuz çok kalkık olduğu için önden açıktır o kolay düzeltilebilir ama yandanda delikleriniz açıksa o kanat çekilmesi oluyor pek kolay düzeltilen bişey değil herkes yapmıyor yapılsada güzel olmama şansı büyük kanatlara kıkırdak eklenmesi gerekiyor bendede aynı problem var saldım şimdilik

Benim psikolojim çok kötü canım ya doktor araştırıyorum daha kötü olurmu acaba ondanda korkuyorum...Resmen ağrısız başımı ağrıttım...Özeldende görüşmek isterim seninle en azından paylaşım yaparız tabi sende istersen...Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa sizlerde özelden görüşebiliriz en azından fikir olur

bi çözüm buldun mu doktorlarla konuştun mu büyütmek mümkün mü çok pişmanlık yaşıyorum

Gecmis olsun canim Simdi halin nasil biraz düzeldimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…