Revizyon

Sizce ne yapmaliyim kime gitmeliyom

• Revizyon emre ilhan baris cakir muhammed dilber

OY: 4 57,1%
  • Revizyon burun ameliyati

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7
Süleyman taşa da gidebilirsiniz

Ahmet İslam a bide
Ahmet İslam zor revizyon burunları düzeltiyor muş

Süleyman taşı anlatmama gerek yok herhalde biliyorsunuzdur
Revizyon lari bile kapalı ameliyat yapiyor
Ayrıca dişardan kikirdak almadan düzeltiyor
Çok nadir kikirdak alıyormuş ve revizyon da bile burunu eskisi gibi ucunu eskiden ameliyat olmadan önce nasılsa öyle kaldırıp oynatıp hareketli hale getiriyor
Doktorumun adını duyunca mutlu oldum dayanamadım yazmak ıstedım :) Süleyman hoca çok ünlü biri hatta yakın zamanda ününü dunyaya duyurabılır. Ben meme amelıyatı oldum , her işi çok güzel , genç yaşına rağmen başarılı

Doktorumun adını duyunca mutlu oldum dayanamadım yazmak ıstedım :) Süleyman hoca çok ünlü biri hatta yakın zamanda ününü dunyaya duyurabılır. Ben meme amelıyatı oldum , her işi çok güzel , genç yaşına rağmen başarılı
Merhaba ben de revizyob ameliyati olmak istiyorum.Emre Ilhan Abdulkadir goksel ve Suleyman Tas kimi aradiysam Eylulden once randevu vermiyor.Ameliyat tarihi ise onumuzdeki yazi buluyor.. Hatta Suleyman Tas a randevuya gitmek icin bile secmelere katiliyorsunKendini anlatan bir video gonderip Isterse seni cagiriyor veya cagirmiyor. Dedigim o ki iyi doktora ameliyat olmak ta zor.Maddiyati gectim artik 25-30 bin istiyorlar...

Merhaba ben de revizyob ameliyati olmak istiyorum.Emre Ilhan Abdulkadir goksel ve Suleyman Tas kimi aradiysam Eylulden once randevu vermiyor.Ameliyat tarihi ise onumuzdeki yazi buluyor.. Hatta Suleyman Tas a randevuya gitmek icin bile secmelere katiliyorsunKendini anlatan bir video gonderip Isterse seni cagiriyor veya cagirmiyor. Dedigim o ki iyi doktora ameliyat olmak ta zor.Maddiyati gectim artik 25-30 bin istiyorlar...
Video göndermek mı daha neler yaa:):)30 bin ödeyip birde doktor hasta olarak seçsin diye çaba mı gösterecez.suleyman taş zaten 6 ay içinde ameliyat ücretini 10 bin artırmış üstelik euro olarak istiyor ücreti tabi çok akıllılar euro yükseldikçe daha çok kazanacaklar artık bu işe bir denetleme getirilmeli özel hastanelerinin bu şekilde kafalarına göre ameliyat ücreti artırmalari yasal olmamalı.hic vicdan merhamet yok nasıl bir insafsızlık bu insanlar 30 bini nasıl ödeyip ameliyat olsunlar yakında hasta bulamayacaklar haberleri yok bu ülkede hiç kimse bu kadar zengin değil.30 bin para alıyorsa garantisini verecek. iyi yapacağı da belli değil muayenede böyle olur dediği burun hiçte güzel olmadi ama ücrete gelince en iyisini istiyorlar.30 binin ne kadar olduğunu birileri artık doktorlara anlatsın.30 bin ödeyip o hastaneden düzelmeyen burunla çıkarsam mahkemelik olurum hakkımı ararım.mecbur olmasam kapılarının önünden geçmem.allah doktorlarada özel hastane sahiplerinede vicdan ve merhamet versin.yazik ya çok yazık ne hallere düştük.aldıkları paraya layık is yapsalar yine dert etmiyecem ama simulasyonda bana gösterip böyle olur dediği burunda sorunlar aynı kaldı. hiç güvenmiyorum doktorlara. 30 bin ameliyat ücreti istemek doktorun iyi iş yapacağına garanti vermesi demektir 30 bin istiyorsa dört dörtlük is yapacağını garantiliyor demektir yok eğer yapamazsa hiç kimsede boşuna o kadar parayı ödemez.

Video göndermek mı daha neler yaa:):)30 bin ödeyip birde doktor hasta olarak seçsin diye çaba mı gösterecez.suleyman taş zaten 6 ay içinde ameliyat ücretini 10 bin artırmış üstelik euro olarak istiyor ücreti tabi çok akıllılar euro yükseldikçe daha çok kazanacaklar artık bu işe bir denetleme getirilmeli özel hastanelerinin bu şekilde kafalarına göre ameliyat ücreti artırmalari yasal olmamalı.hic vicdan merhamet yok nasıl bir insafsızlık bu insanlar 30 bini nasıl ödeyip ameliyat olsunlar yakında hasta bulamayacaklar haberleri yok bu ülkede hiç kimse bu kadar zengin değil.30 bin para alıyorsa garantisini verecek. iyi yapacağı da belli değil muayenede böyle olur dediği burun hiçte güzel olmadi ama ücrete gelince en iyisini istiyorlar.30 binin ne kadar olduğunu birileri artık doktorlara anlatsın.30 bin ödeyip o hastaneden düzelmeyen burunla çıkarsam mahkemelik olurum hakkımı ararım.mecbur olmasam kapılarının önünden geçmem.allah doktorlarada özel hastane sahiplerinede vicdan ve merhamet versin.yazik ya çok yazık ne hallere düştük.aldıkları paraya layık is yapsalar yine dert etmiyecem ama simulasyonda bana gösterip böyle olur dediği burunda sorunlar aynı kaldı. hiç güvenmiyorum doktorlara. 30 bin ameliyat ücreti istemek doktorun iyi iş yapacağına garanti vermesi demektir 30 bin istiyorsa dört dörtlük is yapacağını garantiliyor demektir yok eğer yapamazsa hiç kimsede boşuna o kadar parayı ödemez.[/
Kesinlikle öyle. İşin maddiyatını geçmiş durumdayım yeter ki garanti versinler. Gerçi Ben daha çok Emre ilhan dan yanayım. 2 kez estetik cerraha oldum ve sağolsunlar nefes almam ile ilgili kusurları bıraktılar.Estetiği ise yarımyamalak yaptılar

Ben maddiyatida geçemiyorum yaptıkları işe göre para almalılar mükemmel çok güzel burun yapacaksa 30 bin alsın yapamayacaksa hiç boşuna o kadar yüksek ücret istemesin çöpe atacak para yok hiç kimsede doktorları zengin etmek için çalışmıyor hiç kimse.

Benim burnum da berbat. Yüzümün ortasında enkaz gibi sanki. Çöküklük, yamukluk, asimetri ne ararsan var. Yüzümün hatları güzel normalde fakat ortada enkaz gibi burun olunca o güzellik gölgeleniyor tabi. Ki ben bu berbat burunla 8-9 yıldır yaşıyorum düşünün.

Ben maddiyatida geçemiyorum yaptıkları işe göre para almalılar mükemmel çok güzel burun yapacaksa 30 bin alsın yapamayacaksa hiç boşuna o kadar yüksek ücret istemesin çöpe atacak para yok hiç kimsede doktorları zengin etmek için çalışmıyor hiç kimse.
gel de bunları o doktorlara anlat..

Bana da Burak reşit bey 17bin dedi revizyona ve sene başında yani randevu aldığımda 10500 tu revizyon :(

ben revızyonumu ahmet ıslamda oldum cok memmunum
bende ahmet beyi düşünyorum revizyon için yardıma ihtiyacım var. Sizin sorun neydi ameliyat öncesi,kıkırdak kullandımı kulak yada kaburgadan, ne kadar geçti ameliyat olalı, resim gönderebilir misiniz,nefes ve görüntü yönünden memnun musunuz

bende ahmet beyi düşünyorum revizyon için yardıma ihtiyacım var. Sizin sorun neydi ameliyat öncesi,kıkırdak kullandımı kulak yada kaburgadan, ne kadar geçti ameliyat olalı, resim gönderebilir misiniz,nefes ve görüntü yönünden memnun musunuz
özelden cvp verdim memmunum:)

Arkadaşlar ben geçen sene reşit kayana ameliyat oldum burnumdan . ameliyattan önce nefes alıp verişim çok iyiydi nancak ameliyattan sonra o kadar kötü bir hale geldi ki gece bile rahat uyku uyuyamaz hale geldim . Reşit kayan da bunu farkettiği için bana paramı geri iade etti gidip kbb ciye ameliyat olacağım şimdi isteyenler gelsin gördün bursada yaşıyorum yada özelden mesaj çekin ameliyat olduğum Güne lanet okuyorum hergün

Back
X