2015 de evet revizyonRevizyon fiyatı mı bu peki ne zaman oldunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2015 de evet revizyonRevizyon fiyatı mı bu peki ne zaman oldunuz ?
Doktorumun adını duyunca mutlu oldum dayanamadım yazmak ıstedım :) Süleyman hoca çok ünlü biri hatta yakın zamanda ününü dunyaya duyurabılır. Ben meme amelıyatı oldum , her işi çok güzel , genç yaşına rağmen başarılıSüleyman taşa da gidebilirsiniz
Ahmet İslam a bide
Ahmet İslam zor revizyon burunları düzeltiyor muş
Süleyman taşı anlatmama gerek yok herhalde biliyorsunuzdur
Revizyon lari bile kapalı ameliyat yapiyor
Ayrıca dişardan kikirdak almadan düzeltiyor
Çok nadir kikirdak alıyormuş ve revizyon da bile burunu eskisi gibi ucunu eskiden ameliyat olmadan önce nasılsa öyle kaldırıp oynatıp hareketli hale getiriyor
Merhaba ben de revizyob ameliyati olmak istiyorum.Emre Ilhan Abdulkadir goksel ve Suleyman Tas kimi aradiysam Eylulden once randevu vermiyor.Ameliyat tarihi ise onumuzdeki yazi buluyor.. Hatta Suleyman Tas a randevuya gitmek icin bile secmelere katiliyorsunKendini anlatan bir video gonderip Isterse seni cagiriyor veya cagirmiyor. Dedigim o ki iyi doktora ameliyat olmak ta zor.Maddiyati gectim artik 25-30 bin istiyorlar...Doktorumun adını duyunca mutlu oldum dayanamadım yazmak ıstedım :) Süleyman hoca çok ünlü biri hatta yakın zamanda ününü dunyaya duyurabılır. Ben meme amelıyatı oldum , her işi çok güzel , genç yaşına rağmen başarılı
Video göndermek mı daha neler yaa:):)30 bin ödeyip birde doktor hasta olarak seçsin diye çaba mı gösterecez.suleyman taş zaten 6 ay içinde ameliyat ücretini 10 bin artırmış üstelik euro olarak istiyor ücreti tabi çok akıllılar euro yükseldikçe daha çok kazanacaklar artık bu işe bir denetleme getirilmeli özel hastanelerinin bu şekilde kafalarına göre ameliyat ücreti artırmalari yasal olmamalı.hic vicdan merhamet yok nasıl bir insafsızlık bu insanlar 30 bini nasıl ödeyip ameliyat olsunlar yakında hasta bulamayacaklar haberleri yok bu ülkede hiç kimse bu kadar zengin değil.30 bin para alıyorsa garantisini verecek. iyi yapacağı da belli değil muayenede böyle olur dediği burun hiçte güzel olmadi ama ücrete gelince en iyisini istiyorlar.30 binin ne kadar olduğunu birileri artık doktorlara anlatsın.30 bin ödeyip o hastaneden düzelmeyen burunla çıkarsam mahkemelik olurum hakkımı ararım.mecbur olmasam kapılarının önünden geçmem.allah doktorlarada özel hastane sahiplerinede vicdan ve merhamet versin.yazik ya çok yazık ne hallere düştük.aldıkları paraya layık is yapsalar yine dert etmiyecem ama simulasyonda bana gösterip böyle olur dediği burunda sorunlar aynı kaldı. hiç güvenmiyorum doktorlara. 30 bin ameliyat ücreti istemek doktorun iyi iş yapacağına garanti vermesi demektir 30 bin istiyorsa dört dörtlük is yapacağını garantiliyor demektir yok eğer yapamazsa hiç kimsede boşuna o kadar parayı ödemez.Merhaba ben de revizyob ameliyati olmak istiyorum.Emre Ilhan Abdulkadir goksel ve Suleyman Tas kimi aradiysam Eylulden once randevu vermiyor.Ameliyat tarihi ise onumuzdeki yazi buluyor.. Hatta Suleyman Tas a randevuya gitmek icin bile secmelere katiliyorsunKendini anlatan bir video gonderip Isterse seni cagiriyor veya cagirmiyor. Dedigim o ki iyi doktora ameliyat olmak ta zor.Maddiyati gectim artik 25-30 bin istiyorlar...
Video göndermek mı daha neler yaa:):)30 bin ödeyip birde doktor hasta olarak seçsin diye çaba mı gösterecez.suleyman taş zaten 6 ay içinde ameliyat ücretini 10 bin artırmış üstelik euro olarak istiyor ücreti tabi çok akıllılar euro yükseldikçe daha çok kazanacaklar artık bu işe bir denetleme getirilmeli özel hastanelerinin bu şekilde kafalarına göre ameliyat ücreti artırmalari yasal olmamalı.hic vicdan merhamet yok nasıl bir insafsızlık bu insanlar 30 bini nasıl ödeyip ameliyat olsunlar yakında hasta bulamayacaklar haberleri yok bu ülkede hiç kimse bu kadar zengin değil.30 bin para alıyorsa garantisini verecek. iyi yapacağı da belli değil muayenede böyle olur dediği burun hiçte güzel olmadi ama ücrete gelince en iyisini istiyorlar.30 binin ne kadar olduğunu birileri artık doktorlara anlatsın.30 bin ödeyip o hastaneden düzelmeyen burunla çıkarsam mahkemelik olurum hakkımı ararım.mecbur olmasam kapılarının önünden geçmem.allah doktorlarada özel hastane sahiplerinede vicdan ve merhamet versin.yazik ya çok yazık ne hallere düştük.aldıkları paraya layık is yapsalar yine dert etmiyecem ama simulasyonda bana gösterip böyle olur dediği burunda sorunlar aynı kaldı. hiç güvenmiyorum doktorlara. 30 bin ameliyat ücreti istemek doktorun iyi iş yapacağına garanti vermesi demektir 30 bin istiyorsa dört dörtlük is yapacağını garantiliyor demektir yok eğer yapamazsa hiç kimsede boşuna o kadar parayı ödemez.[/
Kesinlikle öyle. İşin maddiyatını geçmiş durumdayım yeter ki garanti versinler. Gerçi Ben daha çok Emre ilhan dan yanayım. 2 kez estetik cerraha oldum ve sağolsunlar nefes almam ile ilgili kusurları bıraktılar.Estetiği ise yarımyamalak yaptılar
İki kez mi ameliyat oldunuz? İlk ameliyattan sonra burnunuzdaki problemler neydi? Gerçekten düzeldi mi? Burnunuz simetrik mi gerçekten?ben revızyonumu ahmet ıslamda oldum cok memmunum
gel de bunları o doktorlara anlat..Ben maddiyatida geçemiyorum yaptıkları işe göre para almalılar mükemmel çok güzel burun yapacaksa 30 bin alsın yapamayacaksa hiç boşuna o kadar yüksek ücret istemesin çöpe atacak para yok hiç kimsede doktorları zengin etmek için çalışmıyor hiç kimse.
Bir süre hiç kimse gitmese ameliyat ücretleri düşer bu karar da olmazki haksızlık 6 ayda 10 bin nasıl artar bu gidişle birkaç sene içinde 40 bin 50 bin olur o zaman da hiç hasta bulamayacaklargel de bunları o doktorlara anlat..
aynen öyle. kişilerin özgüvensizliklerini istismar ediyorlar.Bir süre hiç kimse gitmese ameliyat ücretleri düşer bu karar da olmazki haksızlık 6 ayda 10 bin nasıl artar bu gidişle birkaç sene içinde 40 bin 50 bin olur o zaman da hiç hasta bulamayacaklar
Sizin ne sorununuz vardıBana da Burak reşit bey 17bin dedi revizyona ve sene başında yani randevu aldığımda 10500 tu revizyon![]()
Sizin ne sorununuz vardı
Banada 9500 demişti yılbaşına kadar artış olmaz diye söylemişti ne demek 17 bin yaBana da Burak reşit bey 17bin dedi revizyona ve sene başında yani randevu aldığımda 10500 tu revizyon![]()
Banada 9500 demişti yılbaşına kadar artış olmaz diye söylemişti ne demek 17 bin ya
bende ahmet beyi düşünyorum revizyon için yardıma ihtiyacım var. Sizin sorun neydi ameliyat öncesi,kıkırdak kullandımı kulak yada kaburgadan, ne kadar geçti ameliyat olalı, resim gönderebilir misiniz,nefes ve görüntü yönünden memnun musunuzben revızyonumu ahmet ıslamda oldum cok memmunum
özelden cvp verdim memmunum:)bende ahmet beyi düşünyorum revizyon için yardıma ihtiyacım var. Sizin sorun neydi ameliyat öncesi,kıkırdak kullandımı kulak yada kaburgadan, ne kadar geçti ameliyat olalı, resim gönderebilir misiniz,nefes ve görüntü yönünden memnun musunuz