Revizyon

orange2402

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
168
46
18
28
Kızlar merhaba. Ben 1 ay önce burun estetiği oldum tabii ki ödemin de etkisi vardır ama burun kanatlarım ve burun deliklerimde şu an ciddi bir asimetri var. Doktorum bu zamana kadar geçer diyordu hep. Bugün geçmezse 6 ay sonra müdahale ederiz dedi. Aynı doktora revizyon olup da memnun kalan var mı? Çok endişeliyim bu konuda. 1 aydır hayatım mahvoldu resmen

Evet banada mudahele ederim diyor doktorum pişman olanlarda var tabi memnun olan varmı acaba daha mı kötü olur

İlk ameliyatı yapamayan doktora revizyon yaptırmayın. Hele bir yıldan önce bunu hiç düşünmeyin.

İlk ameliyatı yapamayan doktora revizyon yaptırmayın. Hele bir yıldan önce bunu hiç düşünmeyin.
Bunun herhangi bir yaptırımı yok mu ya şu an tüm sosyal hayatımı mahvetti gece gündüz bunu düşünüyorum sadece yaptığı bir hatadan dolayı 1 sene beklemek zorundayım

Fotoğraf paylasamicam ama kemik yapısıyla alakalı oldugu düşünüyorum yada ameliyattan önce kendimi iyi ifade edemedim ama eğrilik icjn net konuştuk 1 ay iyiydi sonra eski halini aldı

Merhaba 3 kez revizyon oldum .sonuncusu şükür iyi oldu.bende ayni doktor taraftarı değilim kesinlikle,ama revizyon çok zor bir karar .çok iyi düşünmek gerekiyor ,her revizyonda bir risk.ben her revizyonda dahada hayal kiriklili yasadim .bir yeri düzeldi baska yeri boUlzuldu.artik son haki burun ucun resmen erimisti ,bir cok dr beni kabul.etmedi kaburga kikirdagi ile son dr yeniden burun ucu yaptı resmen 6 yıl oldu.suan çok iyim.doktor önemli tabiki Helenistik revizyon sa,ama bu iş biraz şans bence doktoruna iyi gününe denk gelmek gibi,birde burun yapısı derisi ,ve beklenti çok onemli

Tam 6 ay sonra tekrardan ameliyat olmak istiyorum. 1 yıl beklemek istemiyorum .Herhangi bir risk olur mu

Tam 6 ay sonra tekrardan ameliyat olmak istiyorum. 1 yıl beklemek istemiyorum .Herhangi bir risk olur mu
Çoğu doktor risklerinden dolayı 1 yıldan önce yeniden operasyon yapmıyor. Burnunuzun iyileşmesine zaman verin hem 1 yılın sonunda kusurlar da tam olarak ortaya çıkar revizyonu öyle değerlendirirsiniz.

Çoğu doktor risklerinden dolayı 1 yıldan önce yeniden operasyon yapmıyor. Burnunuzun iyileşmesine zaman verin hem 1 yılın sonunda kusurlar da tam olarak ortaya çıkar revizyonu öyle değerlendirirsiniz.
O kadar sabırlı değilim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…