kızlar yeni ameliyat oldum ama burnum çöktü görüntüsü hiç hoş degil burnum yumuşacık bu ödemler gecince burnum ne kadar kalıcak acabaa((( revizyon olucam ama doktor ve fiyatları öğrenmem lazım yardımcı olunnnnn
Geçmiş olsunben de revizyon ameliyatı oldum 6 ay önce.ilk ameliyatımda burnum çökmüştü .ama senin de en az 6 ay beklemen gerek.doktoruna danıştın mı öncelikle . Revizyon fiyatları değişir ve şuan çok erken .burnun son halini alsın ona göre düşünürsün.
Cnm bu burun çökmesi neden oluyor darbe mi almak lzm. Yoksa bi sabah uyandıgımızda şok mu oluyoruz. Bende kemik egriligi var egriyken çökmeyip ameliyattan sonra çökerse yandık.
İlk ameliyatından ne kadar süre sonra yaşadın çok mutsuz olmuşsundur eminim. Peki güçlendirme için senden kıkırdak alıp yeniden mi yapılandırılıyor. Şimdiki burnuşun çok güzel eger kötü bi tecrübe yaşamazsan elletme sakın. Mini miniCanım bende de kemik eğriliği vardı.o yüden olmuştum ilk ameliyatımı.ama işin ehli olmadığından bu sorunu yaşAdım sanırım.bu tür ameliyatlarda kesinlikle estetik işin içinde olmalı.kılırdakla güçlenrilmediği için çökme yapmış .ben de bunu 8 yıl sonra emre beyden öğrendim:)) ben şeklinin çökmeden dolayı bozulduğunu bilmiyordum.daha muayene etmeden direk dedi burnun ortadan çökme yapmış diye. Allahtan emre bey ömürlük burun yapıyor.şimdi için çok rahat
İlk ameliyatından ne kadar süre sonra yaşadın çok mutsuz olmuşsundur eminim. Peki güçlendirme için senden kıkırdak alıp yeniden mi yapılandırılıyor. Şimdiki burnuşun çok güzel eger kötü bi tecrübe yaşamazsan elletme sakın. Mini mini
İlk ameliyatımı düğüne 1 ay kala oldum bendeli de deli aklı işte.ama estetik açısından bir sorun yaşanmıyacağım söylenmişti.ameliyatımı oldum 1 ay bile olmadan çöktü burnum(evet şimdiki burnum çok iyi oldu.içinde yeterli kıkırdak yoksa ksburgadan alıncaktı.çok şükür içerdeki kılırdak yeterli gelmiş çöken yer kıkırdakla güçlendirildi.hem de ne tecrübe kemerli füşük burunlu gelin oldum
İlk ameliyatımı düğüne 1 ay kala oldum bendeli de deli aklı işte.ama estetik açısından bir sorun yaşanmıyacağım söylenmişti.ameliyatımı oldum 1 ay bile olmadan çöktü burnum(evet şimdiki burnum çok iyi oldu.içinde yeterli kıkırdak yoksa ksburgadan alıncaktı.çok şükür içerdeki kılırdak yeterli gelmiş çöken yer kıkırdakla güçlendirildi.hem de ne tecrübe kemerli füşük burunlu gelin oldum
bi alemsin tatlım valla güldürdün beni allah da seni güldürsün. Demek gelin olmadan bir ay önce oldun güzellikden öte saglıgı kötü etkiliyor. Peki ilk ameliyatta hem kemik egriligi hemde estetik yapmışlar mıydı. Yoksa sadece egrilige mi müdahale ettiler. Kesin çok dedikodu yapmışlardır bu nasıl burun demişlerdir. O düşük burnun yaşının oldugundan büyük görünmesine sebep oluyormuş ama şimdi fındık fındık
Emre bey burun revizyonunu kaç parays yapıyor lütfen bilgi verir misiniz?psikolojim bozuldu yüzüm taninmayacak halde ufacik bi burun kalmış uzun yüzümde. Bundan sonraki hayatımı bu ifadeyle geçirmek istemiyorum
canım emre beyin öncelikle muayene etmesi gerekiyor.revizyonlarda fiyatlar değişiyor. 10 binden başlıyor diye biliyorum. Zaten araştırmalarını yap revizyon için en az 6 ay beklemelisin.ben de emre beyin revizyon hastasıyım.bu kdr kendini üzme lütfen düzeltme ameliyatıyla yine herşey yoluna girer.
geçmiş olsun canım emre bey dediğiniz kim ve nerede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?