Revizyon

O zaman orda gezebildigin kadar avukat gez.bir avukatla sınırlı kalma.kazanan iki kişi tanıyorum biri 45 bin manevi tazminat aldı.biri 40 bin Artı ameliyat ücreti maddi tazminata giriyor.manevi tazminat artı maddi tazminat alırsın. Gerçi sağlığın parayla telafisi olamaz.ama niye yanına bırakacaksınız. Bu artık sosyal sorumluluk oldu.başkasına yapmasınlar. Böyle reziller deşifre edeceksiniz mahkemeye vereceksiniz.adam gibi ameliyat yapsınlar yada hiç yapmasınlar. İnsan sağlığı için yemineden bir doktorun insan sağlığıyla oynayacak kadar ahlaksız olmasının bahanesi olmaz.
Çok haklısın hic umrundada degil doktorun burnum korkunç görünüyor ameliyat olmusum gibi degilde kaza geçirmişim gibi kazanacagimdan suphem yok aslinda çünkü burnumun durumu normal değil eskisi gibi olmaz normal bir burun gibi belemeyin dedi başka doktor

O zaman bekleme.muhakkak ver mahkemeye.avukatları dolaş. Bir avukata güvenme. Bir sürü avukat dolaş. Bu dediğim rakamlar davayı üç yıl önce kazanan kişiler birde.sağlık davalarına bakan avukatları bul.ayrıca burnunun önceki sonraki fotolarını çekip tabibler odasına sağlık Bakanlığına şikayette bulunabilirsiniz. Sağlık bakanlığının bu konuya denetim getirmesi gerekiyor.ayrıca cezaların ağırlaştırılmış gerekiyor.ameliyat hakları ellerinden alınmalı.gerekirse diplomaları. İnsan sağlığıyla oynamanin bedeli olamaz.burda arkadaşlar sağlık Bakanlığına adalet bakanligina dilekçe yazın
Google den beş dakikalık iş
Bu konuya denetim getirilsin.cezalar agirlastirilsin.ne kadar çok şikayet olursa o kadar çabuk olur.

O zaman bekleme.muhakkak ver mahkemeye.avukatları dolaş. Bir avukata güvenme. Bir sürü avukat dolaş. Bu dediğim rakamlar davayı üç yıl önce kazanan kişiler birde.sağlık davalarına bakan avukatları bul.ayrıca burnunun önceki sonraki fotolarını çekip tabibler odasına sağlık Bakanlığına şikayette bulunabilirsiniz. Sağlık bakanlığının bu konuya denetim getirmesi gerekiyor.ayrıca cezaların ağırlaştırılmış gerekiyor.ameliyat hakları ellerinden alınmalı.gerekirse diplomaları. İnsan sağlığıyla oynamanin bedeli olamaz.burda arkadaşlar sağlık Bakanlığına adalet bakanligina dilekçe yazın
Google den beş dakikalık iş
Bu konuya denetim getirilsin.cezalar agirlastirilsin.ne kadar çok şikayet olursa o kadar çabuk olur.
Bu yazdiklarini uygulayacağım baska yapilmasi gereken ne

Bu yazdiklarini uygulayacağım baska yapilmasi gereken ne
Birde şöyle bir sey var doktorlar bu konuyu bizden iyi biliyorlardir hele ameliyat oldugum doktor haksiz olmadigini ispat icin herseyi yapar profesörlede öğrenci halimle nasil baş edeyim?ne yapar eder kendini hakli çıkarır oncesi sonrasi fotograf yeterli oluyor mu bir de bilir kişi tarafsin biri olur demi.boyle birsey yaparsam kontrole gidecegim doktorlardan rapor istesem verirler mi

İstediğini yapsın. Burnun ortada kazanırsın. Dr ile muhatap olma.avukatlarla görüş. Kimse senin okotu burnuna haksız rapor veremez.hastaneye gidip epikriz raporumu almak istiyorum diyeceksin .epikriz raporunu al.öncesi ve sonrası fotoğraflarını flaş disk e kayıt et.veya çıkartır. Avukata ver.eğer mahkeme açacak paran yoksa bulunduğun ilin barosun git.avukat talep et.sigorta olmadığı için avukat talep edebilirsin.adliyeye git.haksız kararlarda temyiz yoluna gidilir.hak illaki yolunu bulur.

Kontrole gideceğim doktorlardan rapor alıp mahkeme dosyasına koyabilirsin.ama mahkeme açılınca bilirkişi atanacak.burnuna rapor verecekler.haksızlığa uğrarsan itiraz edersin.tekrar açılır. Herşey ortada kolay kolay kimse sorun yok diyemez.

Kontrole gideceğim doktorlardan rapor alıp mahkeme dosyasına koyabilirsin.ama mahkeme açılınca bilirkişi atanacak.burnuna rapor verecekler.haksızlığa uğrarsan itiraz edersin.tekrar açılır. Herşey ortada kolay kolay kimse sorun yok diyemez.
Sorun yok diyemez ama kendisini savunur elbette ameliyat olduğum doktor kendisine toz kondurmuyor.burnumu görseniz estetik faciası bile yaninda iyi kalir burun kanadi nereye gitti hala cozemedim burun kanatlarinin birlestigi yerdeki kikirdagi almis boyle yerinde et topagi gibi birsey var o yuzden dik durmuyor aşağı doğru asimetrinin alasi var sag taraf asagida sol yukarda karmakarışık bir burun o kadar cok isi var ki cozse barış cakir çözer diye düşündüm ama yinede ne olur bilinmez

Doktora ilk ameliyatta guvenim tamdi simdi guveniyorum dyemem ama 45. Günkü kontrolde bile tekrar ameliyatin gerektigini söyledi ve gayet çözüm odakli davrandı ben ameliyat olmak istemedim ama düşüncemi doktor değiştirdi bazen çok dikkatsiz davrandığını düşündüğüm oluyor ama hiç bir zaman başından savan ben yapamam diyen bir doktor olmadı
Benim revizyon ameliyatımı aynı doktor yaptı ve hiç başarılı olmadı. Ben pişman oldum. Oyüzden Ben size pek önermiyorum. Üstünden 3-4 yıl geçti ve burnumun ucu daha da aşağı indi. Revizyon için çok iyi bir doktor bulmaya çalışın kendinize ki üçüncüye gerek kalmasın. Benimkini yapan üstelik profesördü. Ama sonuç hüsran.

Sorun yok diyemez ama kendisini savunur elbette ameliyat olduğum doktor kendisine toz kondurmuyor.burnumu görseniz estetik faciası bile yaninda iyi kalir burun kanadi nereye gitti hala cozemedim burun kanatlarinin birlestigi yerdeki kikirdagi almis boyle yerinde et topagi gibi birsey var o yuzden dik durmuyor aşağı doğru asimetrinin alasi var sag taraf asagida sol yukarda karmakarışık bir burun o kadar cok isi var ki cozse barış cakir çözer diye düşündüm ama yinede ne olur bilinmez
Benim ameliyatımı yapan da aynı şeyi yaptı. Burnumun ucu düştüğü halde burnumun üzerinde ödem kaldığını iddia etti ve ne hikmetse ikincide de burun ucu düştü. Bir daha muhatap olmadım.

Benim revizyon ameliyatımı aynı doktor yaptı ve hiç başarılı olmadı. Ben pişman oldum. Oyüzden Ben size pek önermiyorum. Üstünden 3-4 yıl geçti ve burnumun ucu daha da aşağı indi. Revizyon için çok iyi bir doktor bulmaya çalışın kendinize ki üçüncüye gerek kalmasın. Benimkini yapan üstelik profesördü. Ama sonuç hüsran.
Bende profesore oldum ameliyatı keşke olmasaydım 6 ay geçti ve hiçbir düzelme yok 1 yıl bekleyip revizyon olacağım.sizede çok geçmiş olsun.bence uzman doktorlar estetikte daha başarılı tanınmış bütün iyi estetik yapan doktorlar hep uzman doktor.

Benim ameliyatımı yapan da aynı şeyi yaptı. Burnumun ucu düştüğü halde burnumun üzerinde ödem kaldığını iddia etti ve ne hikmetse ikincide de burun ucu düştü. Bir daha muhatap olmadım.
Aynı doktora revizyon olmak pek doğru değil zaten üstelik çok ciddi ve acemice hatalar yapandan hepten uzak durmak gerek.

Kötü eden doktorun iyi ettiği binde bir görülür oda bariz bir kusur yoksa ufak kusurlar .ben hiç görmedim düzeltilmesini genelde daha da beter ederler tavsiye etmiyorum

mahkemeye verın.sağlık bakanlığı tabıbler odası sıkayetde bulunun.dılekce yazın.bu tur davaları kazanan hastaları tanıyorum.ıstersenız tanıştırırım.avukatlarıyla.bende mahkemeye verdım.bes yıl dava açma hakkınız var.nıye vermıyorsunuz.haksızlığa karsı susan da suçludur.hakkınızı arayın

Arkadaşlar revizyon ameliyatında kıkırdak mı ekleniyor her revizyonda oluyor mu bu yani ekleme yapmadan ameliyatı olan var mı aranızda?

muzaffer çelik e ameliyat oldum.ameliyat öncesi garanti verdi.sonuç çok kötü oldu.tavsiye etmiyorum.ınsanları ameliyat edip paralarını almak için bin türlü yalan söylüyor.ınsanlar ticaretde eşya dolandırıcılığı yapıyor bu sağlığı dolandırıyor.diğer forumlardan araştırabilirsiniz .hakkında bir sürü mahkeme var.daha öncede hukuk ve ceza mahkemeleri kaybetmiş.ameliyat olmayı düşünenler şişli florence nightingale başhekimi nevzat yıldırım da gidin sorun.hakkında bir sürü şikayet dilekcesi var.hastanelerden hep kovuldu.ameliyat olmayı düşünenlere özelden öncesı sonrası fotolarımı gönderirm herkese geçmiş olsun. dr ler fotosoplu filtreli fotolar paylaşıyor hastalarını canlı görmedikten sonra kimseye inanmayın

Back
X