revizyonda kbb mi plastik cerrah mı

organikmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
297
65
48
34
arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var ameliyatımı kbb uzmanı yaptı ama ucu kalkık ve kısalmış kavis istemememe rağmen kavis verilmiş hiç bana uygun bir burın değil bu burnu kim düzeltir bırnumu indirmek ve kavisini doldurmak için revizyon olucam tecrübelerinize ihtiyacındaki var

Son düzenleme:
Daha önce baskasinin yaptigi burna cogu doktor dokunmak istemez. Keske en bastan plastik cerrahina gitseydiniz. Isin icinde olan biri olarak gerçekten kbb nin su burun estetigine girmis olmasi kadar sacma bir sey yok diye düşünüyorum. Ozellerde belki bulabilirsiniz birini ama mutlaka plastik cerraha gidin. Bu isin egitmini plastik cerrahi aliyor.

nişanım olucak diye acele ettim okadar pişmanım ki hayattan koptum hergün ağlar mı bi inan'a birazcık değişik olsun istemiştim oysaki yan profilden güzel pozlarım olsun şimdi daha da berbat kalkık göğe bakqnbbir profil inşallah doğal hale getirebilirler

Kbb burnu cok kaldırıyor bir kac ay sonra da burun yamulmaya başlıyor. Benim ablam kbb ye oldu burun estetigini bir yıl sonra tekrar ameliyat oldu burnu cok kaldırdıkları için yamulmuş bunu doktorun kendisi söyledi ve ablam tekrar 3 saatlik ameliyata girdi. Ben de burun ameliyatı oldum bir bucuk sene oldu. cok memnunum ama ben plastik cerraha oldum sadece bir kere kontrole gittim..

Kbb burnu cok kaldırıyor bir kac ay sonra da burun yamulmaya başlıyor. Benim ablam kbb ye oldu burun estetigini bir yıl sonra tekrar ameliyat oldu burnu cok kaldırdıkları için yamulmuş bunu doktorun kendisi söyledi ve ablam tekrar 3 saatlik ameliyata girdi. Ben de burun ameliyatı oldum bir bucuk sene oldu. cok memnunum ama ben plastik cerraha oldum sadece bir kere kontrole gittim..
kalkıklıgını indirmek için mi oldu düzeldi mi peki

biliyorum canım 7 ay kadar bekliycem ama şimdiden araştırıyorum en iyisi düzelsin istiyorom psikolojim çok kötü ve çevremdeki herkes olma demişti bana kemerim vardı ucu düşüktü keşke öyle kalsaydı razıydım

Bu tamamen yetenek tecrübe işi. kendini geliştirmiş bir kbb uzmanı da iyi işler çıkarabilir. Mesela emre ilhan gibi. Korkunç kötü ameliyatlar yapan plastik cerrahlar da olabilir. İyice araştır. Mesela barış çakırla görüşürdüm ben olsam.

Bir de ilk 1 ay burun estetiği için hiç bir şey. 1 yıl beklemelisin. Sonra ancak revizyon olabilirsin.

Bir ayda burnun7zda odemler olur o kalkiklik inecek yamukluk da duzelir muhtemelen bu konuda dr unuzla gorusun.daha bir aylik burnunuz bosa moral bozuyorsuniz

canım konuştum doktorum şok az iner çünkü dikişle sabitledim dedi
Simdi cok sis oldugundan begenmiyor olabilirsin.sislikler indiginde burnun oturdugunda eger hala begenmezsen emre uregen i tavsiye ederim benim doktorumdu.ama ameliyat zor hele ki revizyon daha zor bence sabirla bekleyin.gecmis olsin

Back
X