Revizyonu başka doktor yapabilir mi?

bluekelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
51
1
36
Diğer
Arkadaşlar ben 4 ay önce amelyat olmuştum ama sol orta tarafta bi şişlik oluştu doktora gittim 6 ay geçsin öyle gel dedi olmazsa hallederiz dedi peki şimdi ben başka doktora gitsem ve bu düzeltmeyi onda yaptırsam nasıl olur yada artısı eksisi nedir???

Senin burnunda yapılan işlemi doktorun daha iyi biliyodur kendi doktoruna gitmenin daha iyi olacağını düşünüyorum birde sanıyorum sende kesinleşmiiş bir revizyon durumu yok hemen aklına kötü seyler geçirme gün ola hayrola belli olmaz ne olacağı

cnm en iyisi bir önceki doktorundur.. ama ben 5 defa oldum ilk 2 sini burnumu rezil eden dr yaptı sonra 2 tanesini başkası ve en nihayetiiiii ve en güzelini de son doktorum yaptı :D 3 dr değiştirdim ve anladım ki keşke çoook önce son ameliyatımı yapan dr a gitseydim

canım benimde sorunumsol tarafımdaki şişlik benim de yaklaşık 2. ameliyatımı olalı 5,5 ay olacak hala hiçbir değişiklik olmadı ben aynı doktora gittim keşke gitmeseydim ama suan karar senini umarım seninkisi geçer tatlım

Bende aynı doktora revizyona güvenmiyorumm dahada mahvedebiliyolar

Eğer doktorun başarısızlığı ile alakalıysa dedin doğru pinkocumm ama o buruna daha önce müdahale etmiş açtığında ne olduğunu bilen bi doktor sanıyorum revizyonda daha başarılı olur CADIARZU

Eğer doktorun başarısızlığı ile alakalıysa dedin doğru pinkocumm ama o buruna daha önce müdahale etmiş açtığında ne olduğunu bilen bi doktor sanıyorum revizyonda daha başarılı olur CADIARZU

Ben hep şunu savunuyorum öyle doktorlar varki 1 kerede simetrik kemik kalıntısı kalmayan eşit güzel burunlar yapıyolar. Kimi doktorlar varki burdan okudum hastaların yorumlarını gerçekten 2 kere ameliyata mahkum ediyolar can onların değil çeken bilir nasıl bi yanlışlıktırki 2 ameliyata zorunda bırakıyolar ben güvenemiyorum yaa :((( korkudanda güvenemiyorum tabikii :((( belkide canım çok kıymetli herkesin öyledirde bende korkuda var ama hala idda ediyorum 1 kerede hatasız burun yapan doktorlar var

Arkadaşlar bende hepinize katılıyorum ama benim fikrimde eski doktora gitmek çünkü biliyo ne yaptığını... teşekkür ederim sizlerede... sorusu olan varsa sorabilir... Ayrıca "AskAsk" arkadaşım bu şişlik geçeceğini sanmıyorum hala aynı şekilde duruyo ve leblebi gibi mercimek gibi sert ayrıca benim kıkırdaklar hala sızlıyo şiş ama sabretmek lazım...

Arkadaşlar bende hepinize katılıyorum ama benim fikrimde eski doktora gitmek çünkü biliyo ne yaptığını... teşekkür ederim sizlerede... sorusu olan varsa sorabilir... Ayrıca "AskAsk" arkadaşım bu şişlik geçeceğini sanmıyorum hala aynı şekilde duruyo ve leblebi gibi mercimek gibi sert ayrıca benim kıkırdaklar hala sızlıyo şiş ama sabretmek lazım...

aynı şeyleri şuanda bende yaşıyorum canım umarım senin hersey istediğin gibi olur benimkisi geçmedi maalesef

Ben hep şunu savunuyorum öyle doktorlar varki 1 kerede simetrik kemik kalıntısı kalmayan eşit güzel burunlar yapıyolar. Kimi doktorlar varki burdan okudum hastaların yorumlarını gerçekten 2 kere ameliyata mahkum ediyolar can onların değil çeken bilir nasıl bi yanlışlıktırki 2 ameliyata zorunda bırakıyolar ben güvenemiyorum yaa :((( korkudanda güvenemiyorum tabikii :((( belkide canım çok kıymetli herkesin öyledirde bende korkuda var ama hala idda ediyorum 1 kerede hatasız burun yapan doktorlar var

İnan öyle bir doktor olduğunu ben 5. ameliyatımda şahit oldum :)

Back
X