- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.581
Ben daha öncede yaşadım ama hepsinde farklıydı yerleşme kanaması ilk oğlumda sanırım pembe lekeydi düşükte zaten kanama gibiydi bunda çok çok açıktı 2 gün sürdü şuan yok zaten öyle şüphelendim ay inşallah sende de haber bekliyorum inşallah güzel haberlerin gelir etiketle beni yineTurnaBulut canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun sen yerleşme kanaması yaşamışsın sanırım nasıldı kaç gün sürdü acaba ?
Bu arada çok teşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıkla büyürüzTurnaBulut canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun sen yerleşme kanaması yaşamışsın sanırım nasıldı kaç gün sürdü acaba ?
Nasılll hamile misin ben mi kaçırdım yaaaaaBu arada çok teşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıkla büyürüz
Anladım canım bende ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım ama benim bildiğin adet gibiydi sonrasındada zaten kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şuandada 2 gündür ara ara gelen kahverengi lekelenmem var. Normalde klomen kullandığım zaman çatlamayla birlikte 15. Gün kesin adet olurdumBen daha öncede yaşadım ama hepsinde farklıydı yerleşme kanaması ilk oğlumda sanırım pembe lekeydi düşükte zaten kanama gibiydi bunda çok çok açıktı 2 gün sürdü şuan yok zaten öyle şüphelendim ay inşallah sende de haber bekliyorum inşallah güzel haberlerin gelir etiketle beni yine
Evveeet hamileyim bugün testte yaptım kanda verdim 76.57 çıktıNasılll hamile misin ben mi kaçırdım yaaaaa
Kuzum çok sevindimmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvveeet hamileyim bugün testte yaptım kanda verdim 76.57 çıktı
İnşallah inşallah müjdeyle gelirsin ve temmuz annelerine katılırsınAnladım canım bende ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım ama benim bildiğin adet gibiydi sonrasındada zaten kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şuandada 2 gündür ara ara gelen kahverengi lekelenmem var. Normalde klomen kullandığım zaman çatlamayla birlikte 15. Gün kesin adet olurdum
İnşallah canımİnşallah inşallah müjdeyle gelirsin ve temmuz annelerine katılırsın
Amin amin inşallahKuzum çok sevindimmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaptım canım test negatifİnşallah inşallah müjdeyle gelirsin ve temmuz annelerine katılırsın
Üzülme sakın hayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin miniğinYaptım canım test negatifZumruduanka96
Bu ayda klomen deneyeceğiz bakalım aldım randevumuÜzülme sakın hayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin miniğin
Zumruduanka96 hala adetim sökülmedi eşim dışarda gelirken test alacak. Bugün doğum günüm keşke bir mucize olsa
Aaaa çok hızlı olduu bebeğimm yaKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57 @bliiss benaroz @edahandro @goldBride Zumruduanka96 @sacibelinde @Blue_girll @simurgggg
Tahmin ettim kuzumm, hatta bende başlamıştım bu ay 3-4 gün kullandım sonra bi tedirgin oldum bıraktım. Prolaktinim tekrar yükseldiyse diye düşündümAy inşallah yakuzum çörekotu bal tarçına başladım bu ay onun etkisi olduğunu düşünüyorum
Kızlar merhaba benide ekler misinizHoş geldin canım tabikide eklerim rabbim tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip etsin
Sagol kuzum ben de doktorlarin rahatligina bisey olmaz demesine karsin illa ki dusurulmesini isteyecegim tsh degerinin.Bakalim su ultrason sonucu da ciksin da ondan sonra yorumlicak benim dr.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Ne mutlu sana saglikla buyusun icinde bebisinEngel kuzum engel benim üstüme çeker at hamile kalıyordum ama ikinciyi evlendim ve hamile kalmadım bir türlü tsh yüksek çıktı hemen tedavi gördüm 2 ay içinde hamile kaldım ama oda kimyasala sonuçlandı tsh tekrar bakıldı tekrar yükselmiş ilacım iki katına çıkartıldı 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür şuan iyi gidiyoruz ama hamilelikte de devamlı takip isteyen bir durum dahiliye endokrine sevk eder büyük ihtimalle geçmiş olsun canım
Ay hepsi mi boyle asiri rahat olur :) Cocuk veriyorum sana cocuuuuuk heyyy adam kendine gel deseydin bi silkelenseydi ahahahah...Sağol kuzum darısı sana olsun inşallah. Artık çıkar seninde benim ikinci testten bir tık silik olabilir ya da oyle çıkabilir canım. Sabah idrarini ben pet bardağa yapıp 10 saniye çubuğu batırdım en kolay öyle oluyor valla
Aynen canım o yüzden tamamen bıraktım bu süreçte onu daÇok tüketme canım yeşil çay insanın içini temizliyor oda sıkıntı ya
İnşallah canım benimTahmin ettim kuzumm, hatta bende başlamıştım bu ay 3-4 gün kullandım sonra bi tedirgin oldum bıraktım. Prolaktinim tekrar yükseldiyse diye düşündüm
Seninkide hızla düşer inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?