• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum peki akıntın var mıydı? Ne kadar sürdü? benim yumurtlamadan sonra azalır biterdi regli den 3-4 gün önce başlardı şimdi sürekli var
Akıntım az biraz vardı ama bende kesin enfeksiyon mantar tarzı bişey var halen sarı akıntım var canım. Yani onu belirtilen sayar mıyım bilemedim

Aşko kuşku bebeklerim nabersiniz nasılsınız nasıl gidiyor 😍😅💐
Kaç gündür buralara uğramadım İstanbul’a gelmiştik biraz kafamı dağıtayım dedim biraz gezdim dolaştım tabi ki ovu testlerimi de yapıyorum bi taraftan 😍😎
Uygulamada dün pik günü gözüküyordu ama ovu da çıkmadı bugün biraz koyulaşmaya başladı o yüzden akşam tekrar bi test yapcam son 4 günün ovu testini ekliyorum kızlar en alttakini bugün öğlen yaptım ❤️💕🫶
sacibelinde bernaad tavsankulak_17

Merveeee57 bernaad

Blue_girll

Zumruduanka96
Canim bende ugrayamiyrum vizelere az kaldi kafami toplamaya calisiyrum iyi yapmissin gezmekle 🤗 bugun koyulasmaya baslamis insallh bir kac gune pozitif yumiyi gorurrsun ben ovü falan yapmadim 9.gun bugun biraktim olesine ne olursa olur 😅 hakkimizzda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin cnm umarim mucizelerimize kavusmak dileğiyle sen devm et teslere hayrli haberlerin olsun 🦋

Canim bende ugrayamiyrum vizelere az kaldi kafami toplamaya calisiyrum iyi yapmissin gezmekle 🤗 bugun koyulasmaya baslamis insallh bir kac gune pozitif yumiyi gorurrsun ben ovü falan yapmadim 9.gun bugun biraktim olesine ne olursa olur 😅 hakkimizzda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin cnm umarim mucizelerimize kavusmak dileğiyle sen devm et teslere hayrli haberlerin olsun 🦋
Amin kuzum amin 🙏 vizeleri kolaylıkla atlatırsın inşallah 🙏 ❤️🥰

Back
X