💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Vallahi derler ya ağzın bal yesin diye inşallah öyledir inşallah devam etmez kanamam
İnşallah canım benim inşallah dua edicem kadın vücudu çok değişik, herkesin vücudu sistemi kendine özel. İnşallah senden güzel haberler alırız

Ama ben ovulasyon takibi yapmadim catlama ne zaman olmustur bilmiyorum, regle 6 gun var heyecan yaptim dur oylesine deniyim ben de

Yaa gebelik sandım kalpten gidiyordum bir gün peşimizden geleceğini biliyordum Gebelik testinde de o çizgiyi görelim inşallah canımm

Belki de yerleşme olabilirr çünkü erken diyorsunn inşallah öyledir

Kızlar ben çok kötü bir şey yaptım test yaptım gaza geldim vallla ama negatif ohhh yaptım içim rahatladi m

Eklentiler

• IMG_20230919_185834_1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20230919_185834_1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Ya benim sağ yumurtalığım böyle bastırınca sanci oluyor siz regl de mi böyle oluyorsunz yoksa acaba mii diyorum edahandro
Ay hadi inşaşşah bebiştir diyelim kuzum . Yalnız o kist de olabilir. Her yere çekilebilir, o tür ağrılar biz iyi yönünden bakalım canım

Tablo nasıl yorumlanıyor canım ya ben anlayamıyorum bundan bana da anlatır mısın neye dikkat etmem gerekiyor
Kuzum bende çok iyi bilmiyorum buraya atıyorum hergün sağolsun kozlar yorumluyor tabloda çizgiyi çektiği gün çatlamış oluyor çatlamadan önce ateşin bi kaç derece düşüyor sonra artıyor ve stabil gidiyor bende bu kadar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…