- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #6.781
Regli ne kadar kaldı canım bende 2 gün önce yaşadım şimdi gebelik belirtilerim varKızlar size soriyim uyuyamam yoksa karnımda pıt pıt bişiy atıyor normal mi ve pelvik ağrısı+sol bacağım komple ağrıyor neden sizce yaşayanınız var mı karnımda bişey attı çok tuhaf hissettim
Birinde var gibi yanlış mı gördümKızlar bakın bakalım bişey gören olacak mı @fnd_50 @melisaa93 diger bebeklerim
Ben de öyle gördümBirinde var gibi yanlış mı gördüm
Kızz 3. Fotoda üstteki testte var sanki sen görmedin miiKızlar bakın bakalım bişey gören olacak mı @fnd_50 @melisaa93 diger bebeklerim
Bu gün bitti neredeyse 3gün kalmış oluyor pazartesi günü regl ve bacağım ağrısı 1buçuk haftalık v ar yaklaşık yaRegli ne kadar kaldı canım bende 2 gün önce yaşadım şimdi gebelik belirtilerim var
Bir daha test yap birinde belirgin var çünküBen de öyle gördüm
3. Fotoda üsttekinde bi gölge gördüm canımKızlar bakın bakalım bişey gören olacak mı @fnd_50 @melisaa93 diger bebeklerim
Ben de gördüm deKızz 3. Fotoda üstteki testte var sanki sen görmedin mii
Belki regli önce sidir belki bebiştir bilemem test yap canımBu gün bitti neredeyse 3gün kalmış oluyor pazartesi günü regl ve bacağım ağrısı 1buçuk haftalık v ar yaklaşık ya
Ayy ben de gördüm ama ne bileyim yaaa3. Fotoda üsttekinde bi gölge gördüm canım
Dimii net çünküBen de gördüm de
Yaptım sabah tık yok yarın kan vericem bakalımBelki regli önce sidir belki bebiştir bilemem test yap canım
Sabah erken gebelik yapayım diyorumBir daha test yap birinde belirgin var çünkü
Sen çıplak gözle daha çok görüyorsundurAyy ben de gördüm ama ne bileyim yaaa
Fotoyu atarmışsınız tekrarDimii net çünkü
Ayy evet yap yap var çünküSabah erken gebelik yapayım diyorum
Hemen heveslenmek istemiyorum testler çok yanıltıyor bazenDimii net çünkü
Fotoyu atarmışsınız tekrar
Heveslenmeyelim doğru söylüyorsun ama inşallahh vardır yaa sen sabah tekrarla canımHemen heveslenmek istemiyorum testler çok yanıltıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?