• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Zumruduanka96

Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7.848
7.507
128
EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN🥰
Evet hanımlar artık topiğimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız🌺4 ay içinde elimizden geldikçe biribirimize destek olduk ve bir sürü Hamiş çıktı aramızdan 🧿 rabbim hamişlerimize sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin 🙏 bu süreçte hamiş kalamayan arkadaşlarımızada tez vakitte anne olmayı o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin Allahım 🙏🙏🙏artık topiğe ekleme yapmıyorum hepinizi çok çok seviyorum iyiki bir araraya gelmişiz böyle güzel dostluklar kurabilmişiz😍istediğiniz zaman ben buradayım yazabilirsiniz hepiniz alllaha emanet olun

Son düzenleme:
hayırlı olsun bebeğim topiğimiz :KK54: normalde adımı yazdırmayacaktım ama topic sahibi sen olduğun için koşa koşa geldimmmm :KK68: önceki topic gibi boool hamişli aylar diliyorum :anneadayı:

sat 3 eylül
bat 3 ekim
Hepimize şans getirsin canım 🥰🥰oyyy seni yirim

EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN🥰
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim🙏🤗
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim 🥰

ANNEADAYI ⭐️SAT⭐⭐️BAT⭐🧿DURUM🧿
Zumruduanka96 Zumruduanka96 26 Ağustos25 EYLÜL
melisaa93 melisaa93 3 Eylül3Ekim
B Bipathem 21 Ağustos21 Eylül
Bol nazar boncuklu hamişli bir tablo diliyorum beni de ekler misin canım sat 17 Ağustos bat 14 Eylül diğer grupta varım ama burda da olmak istedim 😁🤩

Back
X