- 11 Aralık 2016
- 149
- 81
- 98
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.441
yok kuzum hiç yapmadım ben etkısı varm yokmu bilmiyorum ne zaman gecerse onuda bılmıyorum :) ama 12 den sonra kesin gidiyormuş etkisi. geçen ay 13.gün yapmıştım negatif çıkmıştı zaten adet oldum sonra da bu ay bakalm nasıb :)Hayırlısı olsun canım sen yaptın mı test hiç. Tamm canım 10. Gün yaparım birdaha testi artık

benim de yumurtlama gününden sonra göğüslerim şişti cizildiyordu. Şimdi balon gibi söndü ağrı da yok. Belim ve basım çok agriyo sadece. Akıntım da yok gibi arada beyaz krem gibi az bir akıntı oluyor . Siz de sadece göğüs hassasiyeti mi var ?
 benim de yumurtlama gününden sonra göğüslerim şişti cizildiyordu. Şimdi balon gibi söndü ağrı da yok. Belim ve basım çok agriyo sadece. Akıntım da yok gibi arada beyaz krem gibi az bir akıntı oluyor . Siz de sadece göğüs hassasiyeti mi var ?
		 Allah nasip etsin inşallah hepimize. Benim de  ilk defa oldu iğne bu ay
 Allah nasip etsin inşallah hepimize. Benim de  ilk defa oldu iğne bu ay 

artık pes etmiştim aşılama denerim uğraşmayım hiç ümidimi kestiğim anda rabbim ol dedi ve oldu çok şükür
 artık pes etmiştim aşılama denerim uğraşmayım hiç ümidimi kestiğim anda rabbim ol dedi ve oldu çok şükür  şuan tek temennim sağlıklı ilermesi
 şuan tek temennim sağlıklı ilermesi