- 23 Kasım 2023
- 803
- 474
- 23
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.501
Ayyy hadi inşallah benim de 1 Aralık ya da 2 Aralık dua edin. Haberdar edin biziMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum ara ara girip baktım sizlere
Bu ay femara kullandım 2 yumurtam gelişti ama rahim duvarım geç kalınlaştı o yüzden çatlatma iğnesi yapmadık ama kontrol edildi çatlamıştı doktorum şansımız hiç yoktan biraz fazla dedi kısmet BAT 3 Aralık hayırlısı diyip bekliyorum

sizde belirti var mı
 sizde belirti var mı

rabbim kimseyi aratmasın kimsenin kalbini yormadan en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ben daha çok başındayım o yüzden bende bol bol sizden dua istiyorum
 rabbim kimseyi aratmasın kimsenin kalbini yormadan en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ben daha çok başındayım o yüzden bende bol bol sizden dua istiyorum 

bayadır girmiyordum buralara naptın bu ay bişey uyguladınmı bi önerin tavsiyen var mı benim eşim yaklaşık bir aydır yok eğitimi vardı gitti oyüzden buralara da uğramadım
 bayadır girmiyordum buralara naptın bu ay bişey uyguladınmı bi önerin tavsiyen var mı benim eşim yaklaşık bir aydır yok eğitimi vardı gitti oyüzden buralara da uğramadım kanlarım vardı negatifti
 kanlarım vardı negatifti 

Ben hiçbir şey yapmadım bu ay geçen ay hacet namazı tevessül duasını ve ismi azam duasını okumuştum tek yaptığım buydu
 Ben hiçbir şey yapmadım bu ay geçen ay hacet namazı tevessül duasını ve ismi azam duasını okumuştum tek yaptığım buydu