Rezalet burun ameliyatı

Br9744

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
3
0
1
28
Ataköy Hastanesinde 1 buçuk sene önce burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra burnumda ciddi kötü bir görüntü oluştu. Yamuk ve kemerliydi hala. Doktor yapmış olduğu burnun arkasında durmadı, zaten daha sonra hastaneden ayrılmış. Hastanede ikinci ameliyatı yapmayı kabul ediyor fakat 7 bin lira gibi bir fiyatla. Yapamadıkları burnu kabul ediyorlar ve üstüne para istiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba istekler çok farklı gerçekten. ben de kemerli burnumun kemerli kalmasını istediğim halde doktor fazlasıyla almış burnum düz bile değil kemik kısmı aşağıda gibi. yani doktorlar niye hastaları dinlemiyorlar. ben de bu durumu kabullenemiyorum. burnumun dışa doğru eğilimli oluşunu çok ama çok seviyordum. kimse beni anlamıyo. tekrardan burnuma kemer yaptırmayı düşünüyorum. normaldede estetik yaptıranları hiç beğenmezdim. çok ufak bi düzeltme istemiştim burun ucumda.nasıl bu hale gelebildim bilemiyorum. eski doğal halimi istiyorum. bu halim bana itici geliyo. aynı diğer estetik yaptıranlar gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…