Bebek Beslenmesi rezene çayı..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
44
İstanbul
merhaba hanımlar, oğlum 15 gün donra 6 ayını dolduruyo.. ama hala gazlıyız.. kendim rezene çayı içiyorum ama acaba artık onada verebilirmiyim? bide kendim bitkisini sıcak suda demleyip içiyorum acaba onada öylemi versem yoksa milupanın granül çayından mı versem.. sizlerden bebişine rezene çayı veren varsa bana yardımcı olabilirmisiniz..

Ver canım bişey olmaz ama miktarını doktoruna sor.Bitki olanından verme çünkü o bitkilerin nasıl toplanıp ayıklandığını ve temiz olup olmadığını bilmiyoruz.Hazırlardan ver.Hatta gece çayı var ondan ver onun içinde daha fazla bitki var anason papatya falan onlar da rahatlatır.Bitki çayı da olsa bence doktoruna danış yine de.

doğru söylüyosun bi sormak lazım ne olur ne olmaz sormak lazım, teşekkür ederim..

bizde rezene kullanıyorduk 2 aylıkken 3 4 çay kaşığı veriyorduk,doktora sordum 12 çay kaşığı dedi şaşırdım vermedimde zaten,milupanın gece çayını da 5 6 çay kaşığı veriyordum

Emziren anneler güvenle rezene çayı içsin. Bu sayede hem sütleri artmış oluyor, hemde bebekleri daha az gaz sancısı çekiyor... Deneyin ve burada bize de bunun faydalı olup olmadığını paylaşın. Paylaşın ki bilmeyenlerde öğrenmiş olsun... Faydalı bilgiler paylaşıldıkça faydaları daha iyi anlaşılacaktır.

Benim oglum 2 aylık doğduğundan bu yana sürekli gaz sancısı var ve 3 gunde bır kakasını yapıyordu ama ben 1 aylıkken başladım rezene cayından vermeye basladım günlük kakasını yapıyor ben rezene cayını eczaneden aldım sızde öle yapın aktarlardakı bebekler ıcın pek saglıklı olmadıgını düşünüyorum

Bende sık olmasa da veriyorum.faydalı da görüyorum bebeğim herzaman üstüne uyur tavsiye ederim

verilebilir bende oğluma 3-4 aylık olana kadar ara ara verdim.hem kendşmde kullandım gaz olmaması için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…