Mecbur kalmışsınız anladığım kadarıyla, evinizi ayırmak gibi bir şansınız yok sanırım.bilenler bilir kayınvaldemi yanıma aldım,onun yuzunden taşındım kiraya,kalacak kimsesi yok diye,ama o ne yaptı en ufak şeyleri bile görür oldu,söyler oldu.....yemek yaparım kapıyı kapat ev koktu diye....kaynım gelir ,yemek yapar oğluna bütün evi kokutur karışmam....amaaa sabretmeye calışır gizli gizli ağlarım. Eşim herşeyin farkında....
Ama son söylediği bardağı cok taşırdı....ooo koltuk ortulerını düzelt,biri gelir beni bilen biliyor beni Rezil etme.....şok oldum. Ben 5 yasında cocukmuyum diyebildim sadece....eşim sabah lşten geldi uyuyodu.odaya gectım aglamama uyandı....konusucam dedi ki kaynım geldi gene evv tereyağ koktu tamamen şartellerim attı....Moralim cok bozuk ne yapmalıyım....İyi niyetimin karşılığı böyle beni ezmemeli.....günlerdir iş arıyoruz eşimle....yetişmiyor maaşı....onun yuzunden cocuğumu okuldan aldım,hem kira hem okul parası yetişmiyor diye(kreş )....sonuç mu 2 günde 1 ağlıyorum...
bilenler bilir kayınvaldemi yanıma aldım,onun yuzunden taşındım kiraya,kalacak kimsesi yok diye,ama o ne yaptı en ufak şeyleri bile görür oldu,söyler oldu.....yemek yaparım kapıyı kapat ev koktu diye....kaynım gelir ,yemek yapar oğluna bütün evi kokutur karışmam....amaaa sabretmeye calışır gizli gizli ağlarım. Eşim herşeyin farkında....
Ama son söylediği bardağı cok taşırdı....ooo koltuk ortulerını düzelt,biri gelir beni bilen biliyor beni Rezil etme.....şok oldum. Ben 5 yasında cocukmuyum diyebildim sadece....eşim sabah lşten geldi uyuyodu.odaya gectım aglamama uyandı....konusucam dedi ki kaynım geldi gene evv tereyağ koktu tamamen şartellerim attı....Moralim cok bozuk ne yapmalıyım....İyi niyetimin karşılığı böyle beni ezmemeli.....günlerdir iş arıyoruz eşimle....yetişmiyor maaşı....onun yuzunden cocuğumu okuldan aldım,hem kira hem okul parası yetişmiyor diye(kreş )....sonuç mu 2 günde 1 ağlıyorum...
eski konularını bilmiyorum. merak ettiğim eşin çalışıyor tek maaşını var?kayınvalidenin eşinden kalma maaşı falan mı var? kime iş arıyorsunuz? sana mı?
sadece bilenlere yazmış gibi olmuşsun da detaylar eksik kalmış.
telefondan ve moralim bozukken fazla dikkat etmeden yazdım.....eşim calışıyor....validemin maası yok. bana arıyoruz...daha önceden çalışıyordum zaten
ne iş yapardın eskiden?
madem kabul etmişsin.. kendini yiyeceğine ki nere kadar yiyeceksin kayınvalidenle konuş.. eşine ilk başta yansıtma. kendin halledebilirsen ne ala yoksa eşin devreye girsin..
ne zamana kadar kalacak peki sizde?
Ömür boyu.....Fabrika da çalışıyorum....kendim de şaka yollu deniyorum ama anlamıyor....eşime söylemek zorunda kaldım artık
bilenler bilir kayınvaldemi yanıma aldım,onun yuzunden taşındım kiraya,kalacak kimsesi yok diye,ama o ne yaptı en ufak şeyleri bile görür oldu,söyler oldu.....yemek yaparım kapıyı kapat ev koktu diye....kaynım gelir ,yemek yapar oğluna bütün evi kokutur karışmam....amaaa sabretmeye calışır gizli gizli ağlarım. Eşim herşeyin farkında....
bilenler bilir kayınvaldemi yanıma aldım,onun yuzunden taşındım kiraya,kalacak kimsesi yok diye,ama o ne yaptı en ufak şeyleri bile görür oldu,söyler oldu.....yemek yaparım kapıyı kapat ev koktu diye....kaynım gelir ,yemek yapar oğluna bütün evi kokutur karışmam....amaaa sabretmeye calışır gizli gizli ağlarım. Eşim herşeyin farkında.... Ama son söylediği bardağı cok taşırdı....ooo koltuk ortulerını düzelt,biri gelir beni bilen biliyor beni Rezil etme.....şok oldum. Ben 5 yasında cocukmuyum diyebildim sadece....eşim sabah lşten geldi uyuyodu.odaya gectım aglamama uyandı....konusucam dedi ki kaynım geldi gene evv tereyağ koktu tamamen şartellerim attı....Moralim cok bozuk ne yapmalıyım....İyi niyetimin karşılığı böyle beni ezmemeli.....günlerdir iş arıyoruz eşimle....yetişmiyor maaşı....onun yuzunden cocuğumu okuldan aldım,hem kira hem okul parası yetişmiyor diye(kreş )....sonuç mu 2 günde 1 ağlıyoru
Merhaba canim kendini bukadar yipratma bence yaşadiklarinda bu kadar zor seyler yok yanliş anlama ben kesinlikle senin iyiliğin icin söylüyorum kaynin eve misafir olarak geliyorsa ona yemeği sende hazirlaya bilirsin o evin kadini sensin rahatsiz olduğuna göre cok sik geliyor olmali öyle olsa bile bence bi yek yapip önüne koymakta bişey yok böylece mutfağina girmesinden kurtulursun unutma iyilik eden iyilik bulur benim dört tane görümcem var gelir yaz tatilinde bizde kalirlar ben onlara üç öğün yemek yapar sofra kurarim ve kaynanamla kayin pederime buna rağmen yaranamadim bana söylediklerini duysan dudağin ucuklar birde ayni evde yaşiyoruz düşü halimi ama sabrediyorum sabrin sonu selamettir bak calişma şansinda varmis hic durma calişmaya basla böylece evdekilerle daha az muhatap olursun inan eleştimek ici yazmadim sabirli olmaya caliş...
Bak ne güzel esin senin tarafindaymiş benimki annesi kizinca birde o kiziyodu birde sen nekadar ayri oturdun ayri oturmanin rahatligina alisan biri icin zor ben evlenmeden önce annem bana karisirdi simdide kaynanam karişiyo yani anlicagin ben alişkinim tabi bu arada depresyonada girdim(icime atmamin sonucu) bence sen bayagi bunalmissin gidecegin bi yer varsa(annen,ablan gibi)gidip biraz kafa dinle iyi gelirMesele kaynımın gelmesi değil. Cok severim kaynımı,ama moralim bozukken cıkmadım yanina. Yoksa ben neler yapardım ona....eşim de demiş kaynıma annem böyle etti diye o da kızmış annesine yanlış davranıyor diye.... Genelde iyi anlaşırız ama bazen kv.demin böyle saçma şeylerine üzülüyorum....biraz lafını bilsin istiyorum. Eşim kızdı bana,anne burası benim evim benim düzenim deseydin yeterli olurdu diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?