• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil mi oldum ben şimdi

Rezil olacak bir durum yok ama belki benim gibi karşı cinsle öyle eli omuza atma falan hoşlanmıyordur. Ben kendi cinsimde bile sevmiyorum öyle şeyleri... :KK69:
Ama sevmeyen insan sarılır mı bir de o var .

valla arkadaşım siz kendime çeki düzen veriyim diyosunuz da, o arkadaş daha önce size samimiyet gösterip sonraki durumda ters ters bakıyorsa bi tutarsızlık var şahısta.
kendinizi çok kasmayın, ben açıkca söylenmesi taraftarıyım.
açıkca sorun neden öyle baktığını.
insanlar çok tuhaf ne yazıkki bende çözemiyorum bazen.
Ama o arkadaş sadece nasılsın diye sormuş daha önce okadar bu normal bişey samimi davranmak değil. Ama konu sahibi sadece bu kelimeden yola çıkarak bukadar fazla samimi hareket göstermesi rahatsız edici olabilir. Mesela nasılsın dediğim bi insanla fazla samimi olnayabilirim ve gelip canım sıkılıyor deyip elini omuzuma atması hemde müdürün yanında çok laubali ve rahatsız edici gelir.yani bi tutarsızlık yok bence

Bende sosyete pazarına kilotlu çorap almaya gitmiştim bi kere. Daha önceden yarı samimi olduğum ve eskiden orada çalışan bi kıza ,hala orada çalıştığını düşünerek omuzuna dokunup canım bu çorapların siyahı yokmu diye sordum gülerek ,o da meğerse ayakkabı bakıyormuş sinirle bana donup gerizekalımısın satıcıya benzer bi halim mi var diye bağırmıştı çok utanmıştım o kadar insanın içinde keşke gulmeseydim demiştim amann şimdi umrunda değil boşver takma .

Ama o arkadaş sadece nasılsın diye sormuş daha önce okadar bu normal bişey samimi davranmak değil. Ama konu sahibi sadece bu kelimeden yola çıkarak bukadar fazla samimi hareket göstermesi rahatsız edici olabilir. Mesela nasılsın dediğim bi insanla fazla samimi olnayabilirim ve gelip canım sıkılıyor deyip elini omuzuma atması hemde müdürün yanında çok laubali ve rahatsız edici gelir.yani bi tutarsızlık yok bence
Sadece nasılsın demedi oda sarıldı ben buna dayanarak çıkarken ekimi omuzuna attim okadarda Laubali olmadım .birdahada asla yapmam zaten mudur dediğinde çocuk yasta zaten .oyle çekineceği bir durum yok tu.

Bende sosyete pazarına kilotlu çorap almaya gitmiştim bi kere. Daha önceden yarı samimi olduğum ve eskiden orada çalışan bi kıza ,hala orada çalıştığını düşünerek omuzuna dokunup canım bu çorapların siyahı yokmu diye sordum gülerek ,o da meğerse ayakkabı bakıyormuş sinirle bana donup gerizekalımısın satıcıya benzer bi halim mi var diye bağırmıştı çok utanmıştım o kadar insanın içinde keşke gulmeseydim demiştim amann şimdi umrunda değil boşver takma .
Siz bir öğretmenin Yazısı kötüyse ne düşünürdunuz önemli olan bu ben simdi rezil oldum mu olmadım mi kafaya takip üzüntüden mahvolmuş durumdayım .o bayanında takmam birdaha zaten dersimizde almış oldum.

Çooooooooooook fazla takıyosunuz.Neden bliyo musunuz çünkü samimiyetine güvendiğiniz arkadaşınıza normal bir el hareketi yapmışsınız.Bunda insalık dışı bir hareket göremedim. Neden rezil oluyosunuz?
2. olarakta yine normal bir şey yapmışsınız. İnşAllah yazımdan anlarsınız demek zaten tek bir anlam içeriyor bence. He müdür gülmemiş olabilir. Belki ciddiyeti seviyodur adam ona bişey demem. Ama yaptıgın hareketler her insanın yapabileceği hareketler. Anormallik yok yaniii
Taktiğim şey su aslında bir ÖGretmen olarak Yazımın ilkokul çocuğundan farksız olması beni rencide ediyor ve bunu düzeltemıyyorum.adamın gözünde sinek kadar değerim kalmadı diye düşünüyorum artık .aıle de de böyle yazı bizim kalıtsalmıdır anlamadım gitti.

Taktiğim şey su aslında bir ÖGretmen olarak Yazımın ilkokul çocuğundan farksız olması beni rencide ediyor ve bunu düzeltemıyyorum.adamın gözünde sinek kadar değerim kalmadı diye düşünüyorum artık .aıle de de böyle yazı bizim kalıtsalmıdır anlamadım gitti.
Evet belki aileden olabilir. Yazı konusuna hak veririm. Çünkü bende ogretmenlerimin yazısına dikkat ederdim ve çogu da güzeldi. Yazı işini hallederseniz iyi olur gerçekten.Hem sizde kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Evet belki aileden olabilir. Yazı konusuna hak veririm. Çünkü bende ogretmenlerimin yazısına dikkat ederdim ve çogu da güzeldi. Yazı işini hallederseniz iyi olur gerçekten.Hem sizde kendinizi daha rahat hissedersiniz.
Yıllardır uğraşıyorum bir mucize olsada halletsem .bır de su var karşımdaki müdürde bir matematik Hesabını yapamayan insan herkesin kusurları vardır ama nedense toplum ocınde ben daha cok Göze batıyorum sankı

Yıllardır uğraşıyorum bir mucize olsada halletsem .bır de su var karşımdaki müdürde bir matematik Hesabını yapamayan insan herkesin kusurları vardır ama nedense toplum ocınde ben daha cok Göze batıyorum sankı
Dediğiniz gibi herkesin kusurları var. Kusur görmek isteyen görür ama bir de böyle bir durum var.
Bence siz bu konu üstünde çok düşündüğünüz için size öyle geliyor ya da gerçekten kim ne der diye düşündüğünüz için rahat hareket edemiyosunuz ve ortaya garip hareketler çıkıyor oda olabilir Bende böyleydim bir zaman takardım sonra koyverdim gitti yani eskisi kadar takmıyorum. Hepimiz insanız nihayetinde yapabiliriz.

Dediğiniz gibi herkesin kusurları var. Kusur görmek isteyen görür ama bir de böyle bir durum var.
Bence siz bu konu üstünde çok düşündüğünüz için size öyle geliyor ya da gerçekten kim ne der diye düşündüğünüz için rahat hareket edemiyosunuz ve ortaya garip hareketler çıkıyor oda olabilir Bende böyleydim bir zaman takardım sonra koyverdim gitti yani eskisi kadar takmıyorum. Hepimiz insanız nihayetinde yapabiliriz.
Olan sağlığıma oluyor zaten düşünmeyeceğim Olanları ,bu yaşananları diye diye kendimi parçalıyorum Allah daha kötü dertler vermesin .bırde bu insandan etkilenmiştim ondanda Kaynaklı ona rezil olmak bırazdaha üzdü ama tavsiyelerimize uyacağım bundan sonra gülüp geçmem Lazım.

Ben hasta olunca neden bukadar Saçma hareket ediyorum bilmiyorum .Benım Yazımın kötü olması da iyice rezil duruma soktu beni.Her şeyi bilgisayarda yazan biriyim .yüzume sanki salak dermiş gibi baktı çünkü yazımdan umarım anlarsınız dediğimde Keşke uzatmasaydım ya.
ahah şekerim saçmalamasınlar ya. ben hem kötü yazarım hem de kalemi garip tutarım. bunu her gören kişi beni eleştirir mesela. o adam da sana yazdırmasaymış. her insanın yazısının güzel olması gerektiğini düşünen bi kafası varsa diycek sözüm yok ona. bence arkadaşın sana kötü bakış atmamıştır. sen o an gerilip komplekse girdiğin için arkadaşının hareketini yanlış yorumlamışsındır. yazın kötü diye tüm dünya surat asıp bunalımlara girmez endişelenme:D

Olan sağlığıma oluyor zaten düşünmeyeceğim Olanları ,bu yaşananları diye diye kendimi parçalıyorum Allah daha kötü dertler vermesin .bırde bu insandan etkilenmiştim ondanda Kaynaklı ona rezil olmak bırazdaha üzdü ama tavsiyelerimize uyacağım bundan sonra gülüp geçmem Lazım.
Evet en kötüsüde ortada birşey yokken saglıgınıza zarar vermek. Bozulan saglık da bir daha geri gelmez. Hani rezil oluncak bir durum da yok. İnşAllah yazınızıda en kısa zamanda düzeltirsiniz :)

Bu durum aslında babamdan Kaynaklı hep toplum içinde söyle yapma böyle yapma .sunu demişsin rezil etmişsin kendini,yazın berbat rezil edersin dedi dedi beni böyle güvensiz saf salak biri olarak yetiştirdi şimdi insan icin de olmayacak seyler yapıyorum.

Bence senin başka psikolojik bi sorunun olabilir gibi geldi bana aşırı kaygı gibi, bi psikologa gitsen cok iyi olur geçmişin etkisinde kalmissin bu yüzden kendini bu kadar suçlama abartilacak bişey yokki hem benim de yazim kötü ben dalga geciyorum bu ozelligimle kime ne :)

Bence senin başka psikolojik bi sorunun olabilir gibi geldi bana aşırı kaygı gibi, bi psikologa gitsen cok iyi olur geçmişin etkisinde kalmissin bu yüzden kendini bu kadar suçlama abartilacak bişey yokki hem benim de yazim kötü ben dalga geciyorum bu ozelligimle kime ne :)
Dertleşip beni rahatlattıgınız icin üstesinden gelebiliyorum buraya aksi seyler yazılsa kötü etkilenirdim ama simdi iyiyim aşabılırım burası iyi geliyor.

Arkadaşlar birkaç gün önce gelen bazı malzemelerle ilgili toplantı vardı.Yazma ısını bana verdiler .Yazım cok kötü dur yazmak istemedim ama zorla verincede bisey diyemedim cikarkende teşekkür edildi.Bende inşallah anlayabilirsiniz dedim yüzüme bi ifadesizce bakıp kafasını indirdi mudur.Diger arkadaşta odadan çıkacak gibiydi konuşayım dedim samimiyetine güvenip elimi omuzuna götürdüm geriye döndü suratını asip ben oyle kalakaldım .İki gündür morelim bozuk salak gibi davrandım galiba hastayim da kendimde değildim,Yazım da berbat rezil oldum okadar insani böyle arkandam salak diye konuşturmak hic hosuma gitmedi.
yazi guzel degil diye kim salak olmus? ne alaka..
yalniz arkadasin neden oyle yapmis, anlayamadim.. moralim bozuk demissin, ustune mi alindin acaba?

Back
X