- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Buna mı bu kadar taktın ?Hanimlar sevdigim cocukls resmen carpistim ben boylecseyler sadece dizilerde olur saniyordum ama gercekten yaşadım bunu of aglicam. Bakin okuldan ciktik yuruyoruz onumden yuruyordu mecburiyetten arkasindan yurudum baska yol yok sonra onun sola gececegini fark ettim amane yapacagimi bilemedim ben de o tarafa yurudum ve omuzunu omuzuma carpti ne pardon diye bildim ne de yuzune baktım. Hakkimda ne düşünmüştür sizce kesin yabani oldugumu falanyada kendisini takip ettigimi o yetmez gibi arkadaşlarım vardi yanimda bagiriyorlar demet niye ordan yuruyorsun onunde cocuk var ys diye rezil ettielr onlarda of ya cok moralim bozuldu
Pesinden yuruyor mus gibi oldum ve pzur dilemedim ama sevdigim insan o rezil oldumBuna mı bu kadar taktın ?
Boşver rezil felan olmadın
Pardon diyebilirdimNeden yabani desin.
Napman gerekiyordu çarpışınca
Bir çarpışmayla niye rezil olacaksın ki ha pardon diyebilirdin ama o an diyememişsin panik yapmışsın ama ben arkadaşlarını tuhaf buldum konuşmaları tuhaf niye ordan yürüyormussun eee başka yol yokmuş mecburen gideceksin sanki çocuğu takip ediyorsun anlamına getirmişler sanırım onu sevdiğini biliyorlar.Hanimlar sevdigim cocukls resmen carpistim ben boylecseyler sadece dizilerde olur saniyordum ama gercekten yaşadım bunu of aglicam. Bakin okuldan ciktik yuruyoruz onumden yuruyordu mecburiyetten arkasindan yurudum baska yol yok sonra onun sola gececegini fark ettim amane yapacagimi bilemedim ben de o tarafa yurudum ve omuzunu omuzuma carpti ne pardon diye bildim ne de yuzune baktım. Hakkimda ne düşünmüştür sizce kesin yabani oldugumu falanyada kendisini takip ettigimi o yetmez gibi arkadaşlarım vardi yanimda bagiriyorlar demet niye ordan yuruyorsun onunde cocuk var ys diye rezil ettielr onlarda of ya cok moralim bozuldu
çarpışmışken sarılıverseydin :)))))))))))))Hanimlar sevdigim cocukls resmen carpistim ben boylecseyler sadece dizilerde olur saniyordum ama gercekten yaşadım bunu of aglicam. Bakin okuldan ciktik yuruyoruz onumden yuruyordu mecburiyetten arkasindan yurudum baska yol yok sonra onun sola gececegini fark ettim amane yapacagimi bilemedim ben de o tarafa yurudum ve omuzunu omuzuma carpti ne pardon diye bildim ne de yuzune baktım. Hakkimda ne düşünmüştür sizce kesin yabani oldugumu falanyada kendisini takip ettigimi o yetmez gibi arkadaşlarım vardi yanimda bagiriyorlar demet niye ordan yuruyorsun onunde cocuk var ys diye rezil ettielr onlarda of ya cok moralim bozuldu
Ben olsam "ayyyy bana bir şeyler oluyor" diye atarım kendime yere.çarpışmışken sarılıverseydin :)))))))))))))
Gupse gibi :)Ben olsam "ayyyy bana bir şeyler oluyor" diye atarım kendime yere.
Ohhhh kucağında taşınırdım...
Yok aslinda bilmiyorlar anlamadi onlar ama kotu hissettimBir çarpışmayla niye rezil olacaksın ki ha pardon diyebilirdin ama o an diyememişsin panik yapmışsın ama ben arkadaşlarını tuhaf buldum konuşmaları tuhaf niye ordan yürüyormussun eee başka yol yokmuş mecburen gideceksin sanki çocuğu takip ediyorsun anlamına getirmişler sanırım onu sevdiğini biliyorlar.
Yaa keşke cok guzel yazmissin ya okurken heyecan yaptim :):):):)çarpışmışken sarılıverseydin :)))))))))))))
Yaaa kizlar cok hoş seyler yazmissiniz hayal edince keske oyle yapsaydim dedimBen olsam "ayyyy bana bir şeyler oluyor" diye atarım kendime yere.
Ohhhh kucağında taşınırdım...
Utanirim ki ben diyememTamam bir daha gordugunde yanina git. De ki; o gun ne yapacagini sasirdim kusura bakma.
Hem bu da bahane olur tanisir kaynasirsiniz.
Haklisin beni rezil ettiler ya bagira bagira bir de cocuk bilerek yaptigimi dusunmusurBu mu rezillik off taktığın şeye bak.
Ben üniversitenin ilk aylarında tanımadığım çocuğun birine sarılmıştım üstüne üstlük kamera doluydu her yer.Okulum oldukça olaylı bir okuldu,o gün yine olay,polis kamera vs vardı.taşlar sopalar havada uçuşuyordu.arkamdaki yakın arkadaşımı korumak için ( çok tırsak biriydi arkadaşım) döndüm ona sarılıyorum diye elin taş gibi oğlunu taşı sıkar gibi suyunu çıkarırcasına sarılmıştım .Kendimi hiç de rezil hissetmemiştim .
Rezillik bence arkadaşım dediğiniz densizlerin yaptığıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?