Rezil mi oldum of yaa

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hanimlar sevdigim cocukls resmen carpistim ben boylecseyler sadece dizilerde olur saniyordum ama gercekten yaşadım bunu of aglicam. Bakin okuldan ciktik yuruyoruz onumden yuruyordu mecburiyetten arkasindan yurudum baska yol yok sonra onun sola gececegini fark ettim amane yapacagimi bilemedim ben de o tarafa yurudum ve omuzunu omuzuma carpti ne pardon diye bildim ne de yuzune baktım. Hakkimda ne düşünmüştür sizce kesin yabani oldugumu falanyada kendisini takip ettigimi o yetmez gibi arkadaşlarım vardi yanimda bagiriyorlar demet niye ordan yuruyorsun onunde cocuk var ys diye rezil ettielr onlarda of ya cok moralim bozuldu

Buna mı bu kadar taktın ?
Boşver rezil felan olmadın

Bir çarpışmayla niye rezil olacaksın ki ha pardon diyebilirdin ama o an diyememişsin panik yapmışsın ama ben arkadaşlarını tuhaf buldum konuşmaları tuhaf niye ordan yürüyormussun eee başka yol yokmuş mecburen gideceksin sanki çocuğu takip ediyorsun anlamına getirmişler sanırım onu sevdiğini biliyorlar.

çarpışmışken sarılıverseydin :)))))))))))))

12 yaşında çocuk gibi davranmayın lütfen. çarpışmak dünyanın sonu dğeil de bi pardond eseydiniz iyimiş. dememişsiniz. bi dahakine geçen gün için özür dilerim deyin geçin.

Çok kötü rezil olmuşsun ya çocuk kesin demiştir çok dizi izlemiş bu diye durum çok ciddibunu dert ettiyseniz gerçekten zamanınız çok

Bu mu rezillik off taktığın şeye bak.
Ben üniversitenin ilk aylarında tanımadığım çocuğun birine sarılmıştım üstüne üstlük kamera doluydu her yer.Okulum oldukça olaylı bir okuldu,o gün yine olay,polis kamera vs vardı.taşlar sopalar havada uçuşuyordu.arkamdaki yakın arkadaşımı korumak için ( çok tırsak biriydi arkadaşım) döndüm ona sarılıyorum diye elin taş gibi oğlunu taşı sıkar gibi suyunu çıkarırcasına sarılmıştım .Kendimi hiç de rezil hissetmemiştim .
Rezillik bence arkadaşım dediğiniz densizlerin yaptığıymış

Yok aslinda bilmiyorlar anlamadi onlar ama kotu hissettim

Haklisin beni rezil ettiler ya bagira bagira bir de cocuk bilerek yaptigimi dusunmusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…