Rezil olan tatilim...

_Bayankus_

26.07.2017 ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.316
5.352
108
Merhabalar herkese.

Herkes gibi biz de tatil planımızı erken yaptık.
Ve sürprizz tam da regl günüme denk gelmiş.
Doğumdan sonra bir kaç gün oynamalar olduğu için tarihi tam kestiremediğimden kadın doğum doktoruma gittim. Kontrol etti ve evet reglin 29u gibi görünüyor dedi. Ertelemek için hap verdi ve reglinden 3 gün önce başla dedi. Bende bu sabah ilkini kullandım.
Birde rahim ağzında yara olduğundan ve ilişki sonrası kanama yapabileceğinden bahsetti .
Şuan kanama başladı.

Ama hangisi olduğunu anlamıyorum. Regl olsa ne karın ağrısı var ne hassasiyet. Daha yeni geldim p.tesi dönecektik. Tüm tatilim rezil mi olacak şimdi ? Tampon kullanmadım daha önce . İlk günler kullanabilir miyim daha önce kullanan var mı acaba ?
Bir de bu hapı kullanmaya devan edersem kesilir mi ?bi kaç yerde öyle okumuştum .
okuduğunuz için tşkler

Ben hastalığımın son günlerinde tatildeydim artık çok çok azalmıştı denize de havuza da ilişkiye de girdim ama geldiğimden beri sıkıntısını çekiyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o bitti kaşıntı başladı antibiyotik mantar ilacı vs eşimde kullanıyo tabi hepsini.yani girceksen de aşırı dikkatli ol denize gir havuza sakın girme asla ıslak oturma çünkü o bölge her mikroba açık şu anda.çok da takılma keyif yap sende kitap oku ye iç ille ıslanmak gerekmiyo

ben her türlü hormonal ilaca karşıyım. 2 senedir tampon kullanıyorum miss.. güzel yerleştirirsen hiç hissetmiyorsun bile. ayrıca regl ile tatilim rezil oldu düşüncesine kapılmayın bence. tatil sadece denize girmek değildir. mevcut ortamdan, iş hayatının stresinden, ev işlerinden vs uzaklaşmak gibi gibi düşünün. manasız moralinizi bozmayın.

kesinlikle tampon kullanın, bu yıl benimde reglim tatile denk geldi.ilk günler için kalın olandan kullanırsınız,daha sonra ince olan var onlardan alın.ben de ilk defa kullandım çok rahat ettim.yalnız denizden havuzdan çıkınca ben hemen değiştirdim.plaj çantama attım bir tane odaya çıkmadan dışardaki tuvaletlerde değiştirdim.

Keyif yapacak hal kalmadı moralim çok bozuldu . Son günleri olsa girerim tamponla ama ilk günlerde tampon kullanılamıyor bildiğim kadarıyla.

bi doktora veya eczacıya ulaşın. ilaca devam konusunu sorun.

onun dışında tampon kullanabilirsiniz.

Tamponu ilk günler kullandınız mı peki ?

Tampon hiç kullanmadım . İlk deneyimim olacak galiba.

Tamponu ilk günler kullandınız mı peki ?

hep kullandım. denize veya havuza girerken takıyorum çıkar çıkmaz kabine gidip çıkarıp külot giyiyorum. kısa şortla güneşleniyorum veya oturuyorum. gireceğim zaman tekrar takıyorum.
2 sene önce ilk deneyimimde korkumdan tam yerleştirememişim çok rahatsız oldum sonra bir dahaki taktığıma tam yerleştirince sonra hiç fark etmedim bile. denizden çıktım gidip oturdum sonra dedim ki aa bende tampon vardı gittim çıkardım vs.

Peki . Gidip alayım madem . Çok soru sordm kusura bakmayın lütfen 2çeşit mi alayım peki ince ve kalın olarak.

Tampon kullanmadım ama işe yarıyor diyorlar lakin hap kullanınca(kullandım 1.5 yılda düzene girdim) bütün dengeniz alt üst olacak kullanmasaydınız.

bennımde geçen sene denızze gitceğimiz gün gelcekti .

Bende geciktirici hapı aldım . Ve sanırım nasıl sağlam bunyem varsa bıraktıgım gün hastalandım .
Ama herkesde bır değil .
Birdaha böyle denk gelse riske almadan tampon kullanırım .
Bende bir deniz asığı olarak senı çok iyi anlıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…