Rezil olan tatilim...

Tampon al

Stres olma

Hapı da bırak gitsin

Tampon rahat tek eksiği tatilde ilişki olabilir ama o da zaten her ay o süreçte zaten ilişki yok

Gecen sene benimde reglim tam tatile denk geliyodu tatile gitmeden 1 hafta once basladim hergun 2 fincan tarcin cayi ictim tatil donusune kadar geciktirmisti en azindan dogal yan etkisi yok cayi birakinca birkac gun sonra normal sekilde regl olmustum

Tampon ilk günden itibaren kullanılabilir. Regl yoğunluğunuza göre olan boyunu alın ama. İlk günler için kalın olanlar var. Merak etmeyin gayet güvenli.

İlahi Allah başka dert vermesin. Tampon kullan.hic rahatsız edici bişey degil. Çok uzun tutma yeterli arada değiştir. Geciktiricilerle falan hormonlarinla oynama

Regl için tampon işinizi görür ama ben sizin yerinizde olsaydım rahim ağzında yara varken deniz girmez ilişki konusundan bile tereddütlü yaklaşırdım.
Tatil sadece denize girmek değildir, dinlenin eşinizle vakit geçirin ortamdan uzaklaşın... sağlık her şeyden kıymetli dikkat edin

Regl için tampon işinizi görür ama ben sizin yerinizde olsaydım rahim ağzında yara varken deniz girmez ilişki konusundan bile tereddütlü yaklaşırdım.
Tatil sadece denize girmek değildir, dinlenin eşinizle vakit geçirin ortamdan uzaklaşın... sağlık her şeyden kıymetli dikkat edin
Rahim ağzı yarası için tedavi şart değilmiş. İster yaktırıp ister dondurtabilirsin dedi doktorum . Çoğu insanda var ama muayene olmadıkları için bilmiyorlarmış.
Tatil dönüşü kriyoterapi yaptırıcam mecbur.

Keyif yapacak hal kalmadı moralim çok bozuldu . Son günleri olsa girerim tamponla ama ilk günlerde tampon kullanılamıyor bildiğim kadarıyla.
İlk günler neden kullanılmasın. Sık değiştirirsiniz hiçbirşey olmaz. Benimde önceki yıllarda tatile denk geldi tampon kullandım hiç sorun olmadı denize girdim

Rahim ağzı yarası için tedavi şart değilmiş. İster yaktırıp ister dondurtabilirsin dedi doktorum . Çoğu insanda var ama muayene olmadıkları için bilmiyorlarmış.
Tatil dönüşü kriyoterapi yaptırıcam mecbur.
Ay valla kusura bakmayın ama çok rahatsınız...
Onun nasıl bir tedavi olduğunu deneyimlemeden ya da o yaranın ne ciddi bir şey olduğunu bilmeden tek derdiniz deniz ve regl... pes doğrusu...

Ay valla kusura bakmayın ama çok rahatsınız...
Onun nasıl bir tedavi olduğunu deneyimlemeden ya da o yaranın ne ciddi bir şey olduğunu bilmeden tek derdiniz deniz ve regl... pes doğrusu...
Maşallah siz doktordan iyi biliyorsunuz her şeyi.
Rahat olduğumu nerden çıkardınız. İnsanları tanımadan yargılamak ne haddinize ayrıca. Lütfen konuma yazmayın daha fazla.

İlk günler neden kullanılmasın. Sık değiştirirsiniz hiçbirşey olmaz. Benimde önceki yıllarda tatile denk geldi tampon kullandım hiç sorun olmadı denize girdim
Çok teşekkür ederim. Bazıları gibi açık aramadan insan gibi cevap verdiğiniz için sağolun. Bu kk ayrı bi alem olmuş insanlar açık aramaktan ve aşağılamaktan başka bir şey yapmıyor .

Havuza girme ,tampon kullanıp denize gir . Kendi sağlığın ve çevrenin sağlığı için .
Yeni döndüm tatilden ,regl olsaydım asla havuzu kullanmazdim. Ben eglenicem diye milletin çoluğunu n çocuğunun ağzının gözünün değdiği suya osekilde girmezdim .klorluyorlar evet ama yine de tam koruma saglanmiyor .büyük kızım yetişkin havuzundan çıkmadı ama içim de hiç rahat değildi .hiç bişey olmasa bile pisliğin içine girmiş gibi hissederim .

Keyif yapacak hal kalmadı moralim çok bozuldu . Son günleri olsa girerim tamponla ama ilk günlerde tampon kullanılamıyor bildiğim kadarıyla.
Yanlış düşünüyorsunuz ilk günden itibaren tamponu kullanabilirsiniz. Tampon çok rahat olur asla akma sızma geçirme gibi şeyler olmaz. Toksik şok sendromuna karşı 2-3 saatte bir değiştirin. Tampon gibi bir alternatif varken ne diye geciktirici vs kullanıp hormonlarınızı altüst ettiniz ki?

Maşallah siz doktordan iyi biliyorsunuz her şeyi.
Rahat olduğumu nerden çıkardınız. İnsanları tanımadan yargılamak ne haddinize ayrıca. Lütfen konuma yazmayın daha fazla.
Deniz gireceğim diye yırtınıp duran sizsiniz.
Sağlığınızı hiçe sayan da siz...
Çok da umrumsunuz sanki...

Yanlış düşünüyorsunuz ilk günden itibaren tamponu kullanabilirsiniz. Tampon çok rahat olur asla akma sızma geçirme gibi şeyler olmaz. Toksik şok sendromuna karşı 2-3 saatte bir değiştirin. Tampon gibi bir alternatif varken ne diye geciktirici vs kullanıp hormonlarınızı altüst ettiniz ki?
Haklısnız doktorum önerdi . Sadece 1 tane içtim sabah , kullanmayacağım iş işten geçti zaten :)

Back
X