- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
- Konu Sahibi _Bayankus_

Cevap veren herkese teşekkür ederim. O kadar çok aynı durumda olan ve bu siteyi takip eden araştıran var ki. Ne düşüncesizliğim kaldı ne de rahatlığım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün tam 1 yıl oldu :)Dogum yapali ne kadar oldu? Tampon kullanin cokkk rahat hem bu sicaklarda bezöer vicik vicik pisik yapmaz terletmez![]()
Aaa evet o zaman kullanmanizda bir sakinca yok :) allah bagislasin :) bir kere kullaninca her zaman kullanmak isticeksiniz cünkü cok rahat :)Bugün tam 1 yıl oldu :)
Teşekkür ederim cvbnz için.
Çok teşekkür ederim sağolunAaa evet o zaman kullanmanizda bir sakinca yok :) allah bagislasin :) bir kere kullaninca her zaman kullanmak isticeksiniz cünkü cok rahat :)
Aaaaaa bide dogum günü kutlu olsun nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara :)Bugün tam 1 yıl oldu :)
Teşekkür ederim cvbnz için.
Çok sağolun aminnAaaaaa bide dogum günü kutlu olsun nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara :)![]()
Bilmeden insan yerine koymuştum, çok pardonUmrunuzda değilsem siz neden cecap vereceğim diye yırtınıp duruyorsunuz o zaman???
Çok anlayışlısnz çok teşekkür ederim cevabınız için. Şimdi gidiyorum almaya.Tabii ki tampon ilk günlerde de kullanılır. Hatta çoğu insan artık ped kullanmıyor pişik olmak istemediği için.
Koşun watsonsa alın hemen. Varlığını bile hissetmeyeceksiniz.
Niye rezil olsun tatiliniz?
İlk takarken çömelip takmayı deneyin ki giriş daha rahat olsun.
Geçmiş olsun ama ne havuz keyfinize engel bu durum ne deniz keyfinize.
Onlar regl tasiYa markasını bilmiyorum ama silikon tampon kullananları duymustum cok memnunlardı googleda bi arama yapsanız belki iyisini bulursunuz.
_____________________Mune konumu kapatabilir misin.
Cevap veren herkese teşekkür ederim. O kadar çok aynı durumda olan ve bu siteyi takip eden araştıran var ki. Ne düşüncesizliğim kaldı ne de rahatlığım.