• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil Oldum..Bundan Sonra Nasıl Davranmalıyım?

Rezil oldum derken naptın da rezil oldun tam olarak onu bilmiyoruz, bilmeden de yardımcı olamayız.
İkinci olarak da rezil oldum dediğin durumda nasıl "havalı rolü" yaptın o da pek bir şey ifade etmedi.

Bir paragraf yazı yazmışsın ama hiçbir şey anlatmıyor aslında yazdığın, dolayısıyla pek yardımcı olabileceğimiz bir nokta yok aslında
bakın derste hiç bilmediğim bir konuydu uygulamalı olarak yapmam gerekiyordu hiç bilmediğim için yapamadım hoca azarladı yapana kadar oturma yok dedi herkes güldü bana bitirince hele şükür diyende oldu bende buna tepki olarak ders arasında arkadaşımı aradım bağıra bağıra okulu şehri kötüledim yani daha önce okuduğum üni çok güzelmiş havalarına girdim bu sefer daha bir rezil oldum geçen tüm sınıf otobüste falan telefon görüşmesi yaptım bir baktım herkes yine bana gülüyor bişey diyemedim yine

Bilmedigim bir seyi yapamadim diye benimle dalga mi geciyorsunuz? Siz de bir gun deneyin, ne kadarini yapabildiginizi hep beraber gorelim diyebilirsin ama bence asil dalga gectikleri havali rolu olmus 🤦🏼‍♀️

İyi de konunun kilit noktasını yazmamışsın biz nerden bilek şimdi rezil olup olmadığını?
Hayır bide konuyu açıp gidip uyuduysan çok kızıcam kafana silgi falan atabilirim
uygulama dersinde bilmediğim konu için hoca beni azarladı herkes güldü hoca yaptırana kadar oturtmadı beni çok ezildiğimi hissettim çok güldüler bana bende zaten önceden okuduğum üniversite köklü bir üni diye bunu kullanayım dedim sonucta ben önceden üniversite ortamı görmüş bir insanım bunu kullanmak istedim kırılan onurumu kurtarmak adına bağıra bağıra arkadaşımla görüntülü arama yaptım okulu şehri kötüledim vs bana bakıp güldüler ama aldırmadım devam ettimkötüledim hepsi duysun diye bağırdım .Bundan sonra konuyu açtığım gün sevdiğim oğlanla aynı otobüse denk geldik gidiyoruz işte diş hekimini arayıp randevu almam gerekti ön tarafta kaptan müzik sesi açtığı için arka tarafa geçip konuştum hepsi bana bakıyor gülüyor o sırada sevdiğim oğlan sordu kaç tl ye tel taktıracan dedi söyledim işte zenginsin falan dediler yok dedim nasıl taktıracan falan dediler normal dedim herkes takıyor falan önden bir kız ay duymak istemiyorum bu ne konu müzipin sesini aç kaptan dedi ona da sustum ben sevdiğim oğlanla konuşurken bi baktım sınıftaki erkekler bana bakıp bakıp gülüyor ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım

bakın derste hiç bilmediğim bir konuydu uygulamalı olarak yapmam gerekiyordu hiç bilmediğim için yapamadım hoca azarladı yapana kadar oturma yok dedi herkes güldü bana bitirince hele şükür diyende oldu bende buna tepki olarak ders arasında arkadaşımı aradım bağıra bağıra okulu şehri kötüledim yani daha önce okuduğum üni çok güzelmiş havalarına girdim bu sefer daha bir rezil oldum geçen tüm sınıf otobüste falan telefon görüşmesi yaptım bir baktım herkes yine bana gülüyor bişey diyemedim yine
Bi söz var s..km sünnet kime minnet diye boş ver onlar kendilerine baksın bende 22 yaşındayım ve o psikolojiyi anlıyorım kız bi kere okulun içinde bana transit çarptı yavaştı ama bende düştüm baktım çevremdekiler de bana gülecek hiç bozuntuya vermedim bende güldüm bende gülmeye başlayınca kendimi durduramıyorum sen düşün artık nasıl güldügümü

uygulama dersinde bilmediğim konu için hoca beni azarladı herkes güldü hoca yaptırana kadar oturtmadı beni çok ezildiğimi hissettim çok güldüler bana bende zaten önceden okuduğum üniversite köklü bir üni diye bunu kullanayım dedim sonucta ben önceden üniversite ortamı görmüş bir insanım bunu kullanmak istedim kırılan onurumu kurtarmak adına bağıra bağıra arkadaşımla görüntülü arama yaptım okulu şehri kötüledim vs bana bakıp güldüler ama aldırmadım devam ettimkötüledim hepsi duysun diye bağırdım .Bundan sonra konuyu açtığım gün sevdiğim oğlanla aynı otobüse denk geldik gidiyoruz işte diş hekimini arayıp randevu almam gerekti ön tarafta kaptan müzik sesi açtığı için arka tarafa geçip konuştum hepsi bana bakıyor gülüyor o sırada sevdiğim oğlan sordu kaç tl ye tel taktıracan dedi söyledim işte zenginsin falan dediler yok dedim nasıl taktıracan falan dediler normal dedim herkes takıyor falan önden bir kız ay duymak istemiyorum bu ne konu müzipin sesini aç kaptan dedi ona da sustum ben sevdiğim oğlanla konuşurken bi baktım sınıftaki erkekler bana bakıp bakıp gülüyor ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım

Asıl rezillik bagira bagira goruntulu konuşmak olmuş valla kimseye gerek yok sen kendini baya rezil etmissin zaten birsey yapmasan bu kadar rezil olmazmişsin.
Sen havali rolü yapma Allah askina 😂😂😂😂😂😂

Rezil olduğun konu ne ki ? Isıtıp ısıtıp önüne koyuyorlar bilsek seni daha iyi yönlendirebiliriz ama şimdilik onlara rezil olmadığını bunun senin için önemsiz olduğunu bu olanlara aldırmadığını izlenimini ver onlara çünkü onlar bu olayı sen kendini rezil olmuş hissettiğin için gündeme getiriyorlar bunun senin umrunda olmadığını bilseler bunu yapamazlar umrunda olsa bile umrunda değilmiş gibi yap

Sonradan havalı olunmaz o bakışta, harektte varsa vardır. Rol olunca havada kaliyor asıl daha komik oluyor.
Uygulamalı gosterirken size gulenlere herhalde bu yüzden buradayız öğrenmek için ama bakıyorum daha ilkokullu seviyesinde insanlar var deseydiniz yeterdi aslinda.

Çevreyi bu kadar önemsemesen, kendinle barışık olsan daha kolay olur sanki. Aşkı da üniversite sonrasına bırak, olan olmuş artık, kendine ve gelecek güzel günlere odaklan. işe kendini sevmekle ve güvenmekle başla, kaçırdığın nokta burası bence :)

Bu devirde kimlikte yazan yaştan 10 yaş çıkarılıyor artık bi kez daha anladım...22 değil de 12 gibi olmuş

Bundan sonra bir yetiskin gibi davranin bence.Yanlis anlamayin beni ,üzmek istemem sizi ama benim mesela 11 yasinda bir oglum var daha yeni yeni öğreniyor biz yetiskinler gibi tepki vermeyi fakat o kadar tecrübesiz ki bin km öteden anlasiliyor ne yapmaya calistigi.Rolünün hakkini henüz veremiyir yani.Hani oglum küçük oldugundan inanmis gibi yapiyorum ama 22 yasinda yapsa gülerim ona.Sizin yaptiginizda cok egreti durmus ki arkadaslariniz buna gülmüş.Bana normal geldi.Size önerim dogal olun.Hoca kizdi millet güldü diye kendinizi kötü hissedebilirsiniz ama çözüm havali olmak degildirki bu durumda.Ne gülüyorsunuz diye sorabilirdiniz veya sizde gülüp gecebilirdiniz.Yada bu bile demisler sizden icin.Orda neden sustunuzki.Ben olsam bu bile ne demek ya diye atarlanirdim ornegin aciklamak zorunda bu lafi diyen.Aciklamiyorsa bir daha benden bahsetme tamam mi gerizekali derdim yani.Sesinizi gerekli yerde cikarin her sey çözülür bence

Çevreyi bu kadar önemsemesen, kendinle barışık olsan daha kolay olur sanki. Aşkı da üniversite sonrasına bırak, olan olmuş artık, kendine ve gelecek güzel günlere odaklan. işe kendini sevmekle ve güvenmekle başla, kaçırdığın nokta burası bence :)
çok teşekkür ediyorum sağolun dediğiniz gibi yapacağım

çok acımasız eleştiri olmuş ben kendimi kötü ve çıkmazda hissettim bu sebeple yaptım

Geldigin okul çok köklüydü, şehir cok iyiydi madem niye geldin?
Alti ustu birseyi yapamamissin ve gulmuşler ki bu ilkokul ve ortaokulda çok yaşanan bir durum. Bu kadar panik yapip cikmaza girecek birsey yok ortada abartma.

Kusura bakma ama istersen 10 tane köklü okul görmüş ol telefonda bagira bagira bulundugun ortami kotulemenin havali oldugunu dusunup boyle bir fikirle hareket ediyorsan kimse seni ciddiye almaz, belli ki bulundugun, gordugun yerlerden de hicbisey ogrenmemissin sana birsey katmiyorsa boş boş gormeyle olmuyor.

Sevdiğim oğlan lafını garipseyen bir ben miyim?
Ders konusunda rezil olcak bi durum yok ,umursamaz davransaydın daha havalı olurdu. Havalı kelimesi hala kullanılıyormuş.
Şu saatten sonra benim tavsiyem bu olayları umursamaman. İnsanın türlü türlü hali var. Her anımız birbirini tutmuyor. Konusu açılırsa o aralar kafam biraz bozuktu ondan biraz tuhaf davrandım diyebilirsin.

Back
X