• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum utaniyorumm..

abimin düğününde ben de "abim damat oluyor sıra bana geliyor" diye kameraya oynamışım :KK70: hala eşime o bölümü göstermedim ne evlilik meraklısı bir kadınmış diyecek diye, oysa sevgilim bile yoktu, gırgırına yapmıştımo_O

kendi düününde öyle olmuyor ama merak etme, gelinlik zaten oynamayı kamufle ediyor, ben ki kabusumdu düğünde nasıl oynıcam diye, gayet de güzel oynamışım videolardan izlediğim. zaten gelin makyajı diye bişey var sabah 8de girip öğleden sonra 2de zor çıkıyorsun kuaförden:KK53: , kendi düğününde çirkin olman çok çok zor, onu hiç dert etme

güldürdün beni :D ben kendi düğünümde nasıl oynamışım bir görsen.. daha bi de eşimin peşinde sürekli dolanmış onla oynamaya çalışmışım hep o başkalarıyla :) kendimi çok aptal hissederim her izlediğimde :deli:

indir.webp
İLAHİ AKLIMA ŞU KIZI GETİRDİN.:KK70::KK70:

Valla bende iki abi evlendirdim sonra kendim evlendim oyle cok oynadim ki kendimden gecmisim bisey olmaz bidaha mi evlencek abin en iyisini yaptin sana oyle geliyordur bence sempetik gorunmussundur.abimlerin dugununde o oynamaya bile bana talip cikmisti :halay::hamarat:bende kendime cok cirkin gorunuyorum izleyince:deli:

Benim kınamda da görümcem bol bol oynamıştı. 60 foto varsa 50 sinde görümcemi çekmişler. Çeken de erkek tarafından olunca böyle oldu. Görümce oynar tatlım bozma moralini.

Valla bende iki abi evlendirdim sonra kendim evlendim oyle cok oynadim ki kendimden gecmisim bisey olmaz bidaha mi evlencek abin en iyisini yaptin sana oyle geliyordur bence sempetik gorunmussundur.abimlerin dugununde o oynamaya bile bana talip cikmisti :halay::hamarat:bende kendime cok cirkin gorunuyorum izleyince:deli:

Oyleki.kiz tarafi resim cekiniyo ziplamisim hemen 32 dis ortaya :) kucuk gorumceye bak.demislerdir kim cekiniyo diye bakmamsim bile :KK55:

bak ben kendi düğününde sakinliğiyle bilinen bir kızın at gibi ordan oraya hoplaya hoplaya giden haline şahit oldum sen hatırlatmasan hatırlamazdım bile :D ondan daha kötü olmadığına eminim izlensede unutulan belkide farkına bile varılmayacak bir durumdur bence bu. Biz kendimize çok dikkat ediyoruz ondan öyle hissediyorsun bence sıkıntı etcek durumm yok;)

Back
X