• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum :(

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Bu ayın 17. Sinde erkek arkadaşım ile ayrılalı 1 ay olacak daha yeni biten bir ilişki ve bittiği zaman benim isteğim ile WhatsApp dan engellemişti beni sonra ayrılığın ilk haftası engelimi kaldırmasını söyledim. Kaldırmadı. Ve kendisi ile 20 günden fazladır iletişime geçmeye çalışmadım geçmedim de çünkü mantıken bitti benim için ama Dün akşam da WhatsApp in başka bir sürümünü yükledim bakayım diye nokta attım atmaz olaydım tek tik oldu önce tamam dedim engelliyim saniyesine çift ve mavi tik e dönüştü. Engelimi kaldırmış ve o mesajdan sonra anında engel attım bende. Rezil oldum resmen. Acaba önümüzdeki hafta doğum günü kutlamami beklediği için kaldırmış olabilir mi ? Kafam karıştı kızlar.

Senin için de bittiyse nedir bu emgelledi mi engellemedi mi doğum günü için aramamı mı bekliyor falan muhabbeti

Kardes ayrilmissin ama gun sayiyosun ya bu ayin 17 sinde 1 ay olcak diye
Bi watsaptan engelle demissin bi engeli geri kaldir demissin
Adam kaldirmamis gitmissin baska surum yukleyip bakmissin
Baya saplanti olarak kalmis sen de
İstiyosun ki ben yazmadan o yazsin
Ama adam bitirmis
Gecmis ola de gec..

Yahu engellemiş mi engellememis mi anlamak için atmadın mi noktayı? Öyle bir anlatıyorsun ki nasılsa engellisin diye düşünerek atmışsın gibi, e o zaman neden yapıyorsun mazoşist misin:işsiz:

Yani insan ya engeli kaldırdıysa diye düşünerek daha mantıklı şeyler yazar bari soru işareti ataydın da, bi şey yazarsa engeli kaldirmissin hayırdır anlamında attım derdin :KK53:

Kusura bakma ama ağır saçmalamışsin, istersen kuzenim yazmış diye bi şansını dene bakalım

Başka uğraşın yok herhalde senin...
O kadar tutarsızsın ki bunu bile göremiyorsun ne yazık ki...

seninde yok ki benimle uğraşmayı tercih etmişsin

Kendi hayatımızı kendi ellerimizle zora sokuyoruz.
maalesef
demekki mantıken bitmemiş böyle saçmalıklar yapıyosun

mantıken bitti de salaklığıma denk geldi

Bu kadar zorlamayın dicem de olan olmuş ..
Dogum gününü de kutlamayin bu sizi daha da rezil eder bence.

kutlamam asla

Profilinizde yazdığınız gibi adamın cezasını verecek bir durum yok, siz sazan gibi davranmışsınız. Mantıken bitmediği de belli.

Doğum gününü kutlayıp mum dikmeyin bu olayın üstüne :KK45:

yok yok asla kutlamam

Senin için de bittiyse nedir bu emgelledi mi engellemedi mi doğum günü için aramamı mı bekliyor falan muhabbeti

bitti mantıken halen sevsem de

Hakikaten rezil olmuşsun...
ya adam gibi niyetini yaz, yada bakma-stalklama-ve vazgeç.

Kontrol ede ede kontrol manyağına dönersin ha, demedi deme.

yok epeydir stalklamıyordum işte

Kardes ayrilmissin ama gun sayiyosun ya bu ayin 17 sinde 1 ay olcak diye
Bi watsaptan engelle demissin bi engeli geri kaldir demissin
Adam kaldirmamis gitmissin baska surum yukleyip bakmissin
Baya saplanti olarak kalmis sen de
İstiyosun ki ben yazmadan o yazsin
Ama adam bitirmis
Gecmis ola de gec..

o sürümünün engel ile alakası yok whatsap plus diye bir sürüm normal whatsap da kim engellediyse sizi onda da aynı şekilde devam ediyor engel. o sürümü yükleyince kalkmıyor engel. ilk hafta demiştim kaldır engelimi diye sonra yazdğm gibi iletişime geçmedim.

Madem attın noktayı ne engelliyorsun birşey yazarsa yazardın ne var yani dünyanın sonu değil ya :KK66: engelleyince bence rezil olmuşsun hiç tepki vermeyip cool davranıcaktın yanlışlıkla attım derdin :KK51:
Eskiden yanlışlıkla atmışım gibi çok mesaj atmışımdır eşime :KK53::KK37:

işte o daha saçma kaçar diye engelledim birde kim bu acaba gibisinden rehberine ekledi baktı engelli sildi sanırım geri

Yahu engellemiş mi engellememis mi anlamak için atmadın mi noktayı? Öyle bir anlatıyorsun ki nasılsa engellisin diye düşünerek atmışsın gibi, e o zaman neden yapıyorsun mazoşist misin:işsiz:

Yani insan ya engeli kaldırdıysa diye düşünerek daha mantıklı şeyler yazar bari soru işareti ataydın da, bi şey yazarsa engeli kaldirmissin hayırdır anlamında attım derdin :KK53:

Kusura bakma ama ağır saçmalamış son, istersen kuzenim yazmış diye bi şansını dene bakalım

engeli kaldırdığı belli olmuyordu işte rehbernden numaramı silmiş resmi çıkmayınca engelliyim sandım

Bu ayın 17. Sinde erkek arkadaşım ile ayrılalı 1 ay olacak daha yeni biten bir ilişki ve bittiği zaman benim isteğim ile WhatsApp dan engellemişti beni sonra ayrılığın ilk haftası engelimi kaldırmasını söyledim. Kaldırmadı. Ve kendisi ile 20 günden fazladır iletişime geçmeye çalışmadım geçmedim de çünkü mantıken bitti benim için ama Dün akşam da WhatsApp in başka bir sürümünü yükledim bakayım diye nokta attım atmaz olaydım tek tik oldu önce tamam dedim engelliyim saniyesine çift ve mavi tik e dönüştü. Engelimi kaldırmış ve o mesajdan sonra anında engel attım bende. Rezil oldum resmen. Acaba önümüzdeki hafta doğum günü kutlamami beklediği için kaldırmış olabilir mi ? Kafam karıştı kızlar.

Demek mantiken bitmese neler olacakti? :işsiz:

seninde yok ki benimle uğraşmayı tercih etmişsin

maalesef

mantıken bitti de salaklığıma denk geldi

kutlamam asla

yok yok asla kutlamam

bitti mantıken halen sevsem de

yok epeydir stalklamıyordum işte

o sürümünün engel ile alakası yok whatsap plus diye bir sürüm normal whatsap da kim engellediyse sizi onda da aynı şekilde devam ediyor engel. o sürümü yükleyince kalkmıyor engel. ilk hafta demiştim kaldır engelimi diye sonra yazdğm gibi iletişime geçmedim.

işte o daha saçma kaçar diye engelledim birde kim bu acaba gibisinden rehberine ekledi baktı engelli sildi sanırım geri
Nerden anladın ekledi sildi falan hem numaranı bilmiyor mu yani daha yeni ayrılmışsınız bu nasıl ilişki :KK64:

Çok gereksiz olmuş bence
Uğraşmasanız böyle şeylerle İnan’ın dünyanın mutlu insanlarından biri olursunuz bence

engeli kaldırdığı belli olmuyordu işte rehbernden numaramı silmiş resmi çıkmayınca engelliyim sandım
Böyle şeyler için whatsapp plus kullanın. Online olunca bildirim geliyor. Şu an tr yazılımcı destek olmayı kesmiş hala o özellik çalışıyor mu bilmiyorum m ama profile bakanı da %100 gösteriyordu denemiştim. Neyse gerçi sen şu an bunu nasıl toparlarsin bilmiyorum. Resmen tam manasıyla nokta koymuş gibisin :s

Demek mantiken bitmese neler olacakti? :işsiz:

kalben bitmese de mantıken bitti

Nerden anladın ekledi sildi falan hem numaranı bilmiyor mu yani daha yeni ayrılmışsınız bu nasıl ilişki :KK64:

whatsap resmi kişilerim e ayarlı

Çok gereksiz olmuş bence
Uğraşmasanız böyle şeylerle İnan’ın dünyanın mutlu insanlarından biri olursunuz bence

mutluyum zaten

Böyle şeyler için whatsapp plus kullanın. Online olunca bildirim geliyor. Şu an tr yazılımcı destek olmayı kesmiş hala o özellik çalışıyor mu bilmiyorum m ama profile bakanı da %100 gösteriyordu denemiştim. Neyse gerçi sen şu an bunu nasıl toparlarsin bilmiyorum. Resmen tam manasıyla nokta koymuş gibisin :s

normalden sonra plusu yüklemiştim zaten plusu yükleyince yedim o haltı.

Bu hangi program çok merak ettim kız?

Bence öyle bir insanın doğum gününü kutlama, hatta sen sil her yerden. Bosver...

Bu hangi program çok merak ettim kız?

Bence öyle bir insanın doğum gününü kutlama, hatta sen sil her yerden. Bosver...
o sürümünün engel ile alakası yok whatsap plus diye bir sürüm normal whatsap da kim engellediyse sizi onda da aynı şekilde devam ediyor engel. o sürümü yükleyince kalkmıyor engel. numarası bende de silinik zaten canım

Back
X