Rezil oldum

DeBlanc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
31
57
38
25
Merhabalar forumu uzun zamandır uzaktan okuyordum.Fakat bugün öyle bir rezil oldum ki üyelik açayım dedim :kızgın:.Şöyle ki;
Benim 11 yıldır,ilkokuldan beri sevdiğim bir çocuk var.Ortaokuldan sonra okullar ayrılınca biraz unutur gibi olmuştum fakat 12. Sınıfta aynı dershaneye düşünce yeniden bir şeyler hissetmeye başladım :oops: .Fakat sınav senesi olduğu için herhangi bir adım atmadım kendisinin de ilk dönem sevgilisi vardı zaten.Her neyse sınav geçti gitti ben bunun verdiği rahatlıkla mı ne bugün dedim ki bir şansımı deneyeyim.Whatsapptan yazdım.İşte onu uzun zamandır sevdiğimi söyledim.Cevabı aynen şu “haydaaaa”:KK70:.Neye uğradığımı şaşırdım o kadar utandım ki keşke zamanı geri sarsam diyorum.Sizce unutmalı mıyım yoksa bir umut beklemeli miyim ?:KK43:

Yahu cocugum bu sekilde yazilir mi hic 😂😂
Cocuk gayet dogal bir tepki vermis
Once bi sohbet etseydin , duruma baksaydin , bi gorusseydiniz vs sonra girerdin konuya
Uzulme , en azindan deneyim olmus sana , erkeklerle boyle konusulmaz dan diye ogrenmis oldun
Hahahahah dershanedeyken muhabbetimiz vardı baya takılıyorduk da yani benden mi bilmiyorum ilgi de gösteriyor gibiydi.Ortaokulda da sürekli benle uğraşıyordu çocukduk da ne bileyim belki hoşlanıyordur diye düşünüyodum.Birden gelen gazla yazdım ben de :KK70:

Merhabalar forumu uzun zamandır uzaktan okuyordum.Fakat bugün öyle bir rezil oldum ki üyelik açayım dedim :kızgın:.Şöyle ki;
Benim 11 yıldır,ilkokuldan beri sevdiğim bir çocuk var.Ortaokuldan sonra okullar ayrılınca biraz unutur gibi olmuştum fakat 12. Sınıfta aynı dershaneye düşünce yeniden bir şeyler hissetmeye başladım :oops: .Fakat sınav senesi olduğu için herhangi bir adım atmadım kendisinin de ilk dönem sevgilisi vardı zaten.Her neyse sınav geçti gitti ben bunun verdiği rahatlıkla mı ne bugün dedim ki bir şansımı deneyeyim.Whatsapptan yazdım.İşte onu uzun zamandır sevdiğimi söyledim.Cevabı aynen şu “haydaaaa”:KK70:.Neye uğradığımı şaşırdım o kadar utandım ki keşke zamanı geri sarsam diyorum.Sizce unutmalı mıyım yoksa bir umut beklemeli miyim ?:KK43:

Ondan hoşlandığını söylüyorsun ve cevap olarak ''hayddaaa''' alıyorsun. Ama sen bir umut beklemeli miyim diyorsun :)
Vallahi pes ne diyeyim...

Git kızım git koş peşinden, aşkından ölüyorum gönlümün beyaz atlı prensi, gel, ne olur gel de....

La havle....

Rezil olmak değil de direkt yazmışsın o da ciddiye almamıştır belki şaka bile sanmıştır.
Açıklama yap sonra bırak o düşünsün :KK14:
Evet dan diye yazdım ama ben daha çok “Şaşırdım ne diyeceğimi bilmiyorum” tarzı bir tepki beklemiştim ondan sonra açıklama yapardım haydaaa deyince ne diyeceğimi bilemedim görüldü attım

Evet dan diye yazdım ama ben daha çok “Şaşırdım ne diyeceğimi bilmiyorum” tarzı bir tepki beklemiştim ondan sonra açıklama yapardım haydaaa deyince ne diyeceğimi bilemedim görüldü attım

Muhtemelen sosyal biraz da havalı bir çocuk haydaa dan ben bunu anladım.
Ne yap biliyor musun
Ya sana karşı hislerim vardı özellikle birkaç yıl önceden yine aklıma geldin içimde kalmasın deyip yazıverdim yanlış anlama sevgi talep etmiyorum açıkladım iyi oldu sadece :)de geç
Ben böyle yazardım...:KK75:
:63:

Ondan hoşlandığını söylüyorsun ve cevap olarak ''hayddaaa''' alıyorsun. Ama sen bir umut beklemeli miyim diyorsun :)
Vallahi pes ne diyeyim...

Git kızım git koş peşinden, aşkından ölüyorum gönlümün beyaz atlı prensi, gel, ne olur gel de....

La havle....
Yani ben haydaa değil de daha ciddi bir mesaj bekliyordum ondan sonra da açıklamamı yapardım ama böyle cevap verince cesaretimi kaybettim açıkcası.Salmayı ben de istiyorum ama çocukluk aşkı deyip geçilmiyor 12 de karşılaşınca bastırdı yine duygular işte.Benim de pek umudum yok

Yani ben haydaa değil de daha ciddi bir mesaj bekliyordum ondan sonra da açıklamamı yapardım ama böyle cevap verince cesaretimi kaybettim açıkcası.Salmayı ben de istiyorum ama çocukluk aşkı deyip geçilmiyor 12 de karşılaşınca bastırdı yine duygular işte.Benim de pek umudum yok

Sakın pes etme bade... Mücadele et, yılma, çek kopar ve al erkeğini ... :D

Yeni nesilden endiseliyim cocugum beslenmenizi evden goturun

Bir açıklama yapmam lazım zaten de “haydaa” diye bir cevapla karşılaşınca direk görüldü atıp çıktım whatsappa da girmiyorum.Teşekkür ederim bu mesajı aynen copy paste yaparım büyük ihtimalle o_O

Back
X