Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müzik zevkimiz falan uyuşuyor ortak sevip dinlediğimiz gruplar da var.Arkadaş ortamımız da ortak olduğundan ortamlara girdik.Zaten samimi davrandığından umutlandım ben biraz normalde hep dikkat ederdim çaktırmamaya galiba bu yüzden beklemiyordu böyle bir şeyÖyle direk girilir mi meseleye?
Önce sohbet konusu açılacak. Ortak zevkler öğrenilecek. Ortak yoksa da ilgi gösterilecek..
Arkadaş olarak bir kaç ortama girilecek.
Ardından ona güveniyormuş gibi özel duygusal meselelerden konu açılacak. Çok özel değil tabi..
Çocuk sen kafa buluyorsun sanmış da olabilir..
İlk başta bir açıklama mesajı falan yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim dediğiniz gibi ondan bir adım bekliyorum şuan.Ama hala tık yokTatlı bı rezillık. Ama cevap verme, sen nıyetını bellı ettın cekıl kenara. Artık onyn aklına dustun. Bıkac gune kendısımsana yazıp cızmeye baslar ama artık duygusal nıyetlemı yoksa cınsel nıyetlemı onu anlamab lazım. Ya da dedıklerı gıbı saka yaptım de kapay konuyu
Hiç de rezil olunacak birşey yapmamışsın pişman da olma bence seviyorsan üstüne gitmelisin haydaa nasıl bir cevap lütfen düzgün bir cevap verir misin diye yazabilirsin içimde kalmasını istemedim sana olan duygularımı açıklamak istedim şayet bana verebileceğin bir sevgi umudu bile yoksa üzerini örter konuyu kapatırım arkadaşlığımızın bu sebeple bozulmasını istemem bi hata yaptım say de ve geç diye yazmalısınBen de kırıldım ve pişmanım yazdığıma.Keşke bir yerde buluşup öyle söyleseydim bazılarının dediği gibi.Ki böyle odunca mesaj atcak biri de değildi .Ama ne yalan söyleyeyim komple arkadaşlığımızı da söküp atmak istemiyorum aynı üniyi kazandık büyük ihtimalle yüz yüze geleceğiz.Yine de tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Biraz daha bekleyip bir açıklama mesajı atarım cevaba göre yoluma bakarım artık
Ya girsene whatsapp'a. Gençliğimizi hatırlatan tatlı bir konuKendisi şımarık biri değil zaten ve dediğiniz gibi ben hep kendi içimde taşıdım hiç çaktırmadımBelki de o yüzden böyle gevşek bir tepki verdi ama yine de kırdı beni bu.Açıklama mesajı yazcaktım ama vazgeçtim ondan bir şey gelmeden bir şey demicem.Hala bir arama,mesaj vs gelmedi wp ye de girmiyorum.Gelirse güncellerim buraya
Son durum ne merak ettim.İlk başta bir açıklama mesajı falan yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim dediğiniz gibi ondan bir adım bekliyorum şuan.Ama hala tık yok
Hakkında hayırlısı olsun. En azından keşkken olmaz canım. Sıkma canını.Güncelleme yapayım akşam giremedim hiç.Akşam 8 gibi sms den “Yarın uygunsan kahvaltıya gidelim konuşalım” yazdı.Ben de “Tamam” (T’si büyük kırgın olduğum anlaşılsın diye) yazdım.Buluştuk oturduk bi yere.Sipariş gelmeden “Verdiğim cevap biraz uygunsuzdu seni kırdıysam özür dilerim ama cidden hiç beklemiyordum” dedi.Gergindi biraz ben de moodu yumuşatmak için “haydaa neydi cidden kaldım öyle“ dedim güldüm.O da “Şaşırdım cidden ne diyeceğimi bilemedim” dedi.Ondan sonra beni hep arkadaşı olarak gördüğünü hiç öyle bakmadığını ve duygularının değişeceğini sanmadığını söyledi.Ben bunu arkadaşlık ilişkimize yansıtmam istersen arkadaş olarak kalalım dedi.Ben de duygularımın o kadar fazla olmadığını sadece bayadır içimde tuttuğum için söylemek istediğimi söyledim.Yalan söyledim yani
O kadar da hoşlanmıyorum öylesine söyledim tarzı bir cümle oldu.Ondan sonra sohbet normale döndü.Herneyse belki de içimde hep o da benden hoşlanıyordur gibi bir düşünce olduğu için unutamıyordum.Böyle daha kolay olur artık.
teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun. En azından keşkken olmaz canım. Sıkma canını.
Bence bu iş olurMerhabalar forumu uzun zamandır uzaktan okuyordum.Fakat bugün öyle bir rezil oldum ki üyelik açayım dedim.Şöyle ki;
Benim 11 yıldır,ilkokuldan beri sevdiğim bir çocuk var.Ortaokuldan sonra okullar ayrılınca biraz unutur gibi olmuştum fakat 12. Sınıfta aynı dershaneye düşünce yeniden bir şeyler hissetmeye başladım.Fakat sınav senesi olduğu için herhangi bir adım atmadım kendisinin de ilk dönem sevgilisi vardı zaten.Her neyse sınav geçti gitti ben bunun verdiği rahatlıkla mı ne bugün dedim ki bir şansımı deneyeyim.Whatsapptan yazdım.İşte onu uzun zamandır sevdiğimi söyledim.Cevabı aynen şu “haydaaaa”
.Neye uğradığımı şaşırdım o kadar utandım ki keşke zamanı geri sarsam diyorum.Sizce unutmalı mıyım yoksa bir umut beklemeli miyim ?
![]()
Bence bu iş olur![]()
Ahahahahah çok ters tepmiş ortaokul aklı işteAklıma ortaokulda hoşlandığım çocuk geldi.
İnternette yazışırken benden hoşlandığını söyledi. Heyecandan ne yapacağımı bilemedim, dalga mı geçiyo onu da anlamayıp çocuğa görüldü atmıştımBöylelikle bi cocukluk askı baslamadan bitmişti ve cocuk benden nefret etmeye baslamıstı...