Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hep arkadaş gibi gördüğünü söylediği için benim pek umudum kalmadı ama bakalım.Ben de yavaştan unutma çalışmalarına başlayıp yelkenleri açayım Dediğim gibi içimde şüphe kalmadığı için belki de böylesi daha iyidir kolay unuturum.
hep arkadaş gibi gördüğünü söylediği için benim pek umudum kalmadı ama bakalım.Ben de yavaştan unutma çalışmalarına başlayıp yelkenleri açayım Dediğim gibi içimde şüphe kalmadığı için belki de böylesi daha iyidir kolay unuturum.
Ya çok sempatiksiniz daha önünüze kimler çıkacak kimler gidecek.. yüzyüze konuşmanız çok iyi olmuş. En azından duygusunu öğrenmiş oldunuz.
Belki ona duyduğunuz aşk sevgi değil de takıntı olabilir mi? Genelde ulaşamayınca, o aşk daha da alevleniyor..kim bilir karşılık alsaydınız, o duyduğunuz aşkın heyecanı gidecekti.
Farklı bakış açıları herzaman iyidir
Ya çok sempatiksiniz daha önünüze kimler çıkacak kimler gidecek.. yüzyüze konuşmanız çok iyi olmuş. En azından duygusunu öğrenmiş oldunuz.
Belki ona duyduğunuz aşk sevgi değil de takıntı olabilir mi? Genelde ulaşamayınca, o aşk daha da alevleniyor..kim bilir karşılık alsaydınız, o duyduğunuz aşkın heyecanı gidecekti.
Farklı bakış açıları herzaman iyidir
O da doğru daha erken,atıyorum ortaokulda söyleseydim o da kabul etseydi büyük ihtimal çocuk aklı ve davranışlarıyla soğuyup ayrılırdık ve görüşmezdik direk unuturdum.Ama ben de alevlenme duygusu olmadı gibi sevgilisini de kıskanmadım mutluydu çünkü.Umut olmadığı anlaşılınca yavaşca kaybolur diye umuyorum ben de kim bilir.Bu arada siz de çok tatlısınız
ben de çok benzer bi durum yaşamıştım tek diyebileceğim asla söylediğin için pişman olma ben olmadım iyi ki de söylemişim,şu an arada konuşuyoruz biz çok sık değil ama eğer söylemeseydim hala umutlanabilirdim üzerimden yük kalktı en azından